Cauta in 16.330 retete
Este o garnitura foarte potrivita pentru snitele, carne de porc si pui. Ingrediente si cantitati: 250 grame de porumb din conserva 1 lingura cu faina 3 linguri cu smantana 1 canita cu lapte putin unt sare piper putin patrunjel tocat fin Mod de preparare: 1. Pune o nuca de unt intr-o tigaie, adauga o lingura cu faina si, imediat ce se leaga, pune laptele si inca o canita cu apa. Lasa sa fiarba putin si adauga smantana. 2. Pune porumbul in sos, adauga patrunjelul fin tocat, sarea si piperul. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... felii Pastrarnac felii 1 kg vin alb sau rose Foi dafin Coriandru ... simplu, fiert in apa si cu sprit de vin alb, minunat ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Un rasfat dulce, un tort alb, "de zapada" :) ...pentru toti iubitorii ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Reteta de macaroane cu sos alb face parte din categoria "hai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... telina 2 cartofi 400 ml vin alb sec 200ml supa de pui ... , morcovii, telina, ceapa, usturoiul, vinul alb, uleiul de masline si supa ... rumeste carnea. Iepurele in vin alb se serveste fierbinte cu legumele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... grasa (30%) 300 ml vin alb,sec 2 linguri de unt 1/4 lingurita ... 2 linguri patrunjel tocat sare piper alb Preparare: Incingeti cuptorul la 175 ... ciuperci in sos de vin alb se servesc cu diverse garnituri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Made by Liana Un desert racoros care nu necesita fierbere sau coacere, un desert potrivit zilelor fierbinti de vara sau si de iarna, de ce nu, da bine cu zapada si cu gerul din ianuarie. Am gasit aceasta reteta in revista Click pentru femei din iunie 2010, dar am "servit-o" la cina surpriza organizata de mine pentru ziua lui Kadia , surioara mea din Elvetia, nascuta pe 28 ianuarie, si din tot meniul pregatit pentru ea, acest desert a fost prima ei alegere. Si cum dorinta ei e porunca pentru...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 500 gr cartofi curatati apa sare 50 gr bacon 50 gr unt 2 linguri cu varf faina 50 ml lapte 200 ml smantana pentru gatit piper 100 gr cascaval ras Cartofii curatati si taiati in cuburi se fierb in apa cu sare. Intr-o craticioara se caleste baconul. Untul se topeste si se stinge cu cele doua linguri de faina indoite cu lapte, apoi adaugam smantana pentru gatit si amestecam bine pana devine ca o ciulama, daca se ingroasa prea mult mai picuram lapte. Cand sosul este destul de gros...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Autor : Cristina P Am inceput sa fac aceasta reteta, schimband si adaugand cateva ingrediente. In final, am obtinut doua sosuri diferite ... Ingrediente : - 1 kg de carne de porc in roti - 3 linguri rase de miere - 3 linguri rase de mustar de Dijon - 3 cepe - 6 0 ml otet de cidru + 210 ml apa sau 250 ml cidru sau vin alb sec - 6 linguri de smantana lichida - 1/2 lingurita de boia - sare dupa gust Preancalziti cuptorul la 180
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Se prepara un sos alb mai gros din faina, unt si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Delicioasa, categoric! Iar imi lasa apa gura Va poftesc la ceva clasic: Prajitura magura. INGREDIENTE pentru blat 8 oua 200 g. de zahar 180 g faina 1 plic praf de copt 40 ml ulei 30 ml apa 1 praf de sare (pentru albusuri) Ingrediente pentru crema 250 ml smantana pentru frisca 250 g ciocolata (am [&] Post-ul PRAJITURA MAGURA CU BLAT ALB SI CREMA DE CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Adica un fel de reinterpretare a pastelor-tortellini de data trecuta. Ca de la ele am pornit si m-am inspirat. Deci filosofia e aceeasi! - paste tagliatelle cat pentru doua portii; - o jumatate de piep de pui; - o cutie de ciuperci; - 200g de smantana si - 200g de parmezan. Am tocat puiul in cuburi mici pe care le-am prajit. Am rasturnat si cutia de ciuperci pe care le-am lasat la randul lor sa se inmoaie putin. Apoi am turnat smantana si am amestecat cu parmezanul. E cea mai urata poza pe...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
... peste). Se face un sos alb din unt, faina si lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se prajesc. Legumele se toaca mai mare si se oparesc in apa sarata. Cascavalul se rade si se amesteca cu laptele si 3 oua. Se pune sosul pe foc si se amesteca incontinuu. Nu se lasa sa fiarba. Se adauga legumele si se condimenteaza cu sare, piper, suc de lamaie si nucsoara. Chiftelutele se servesc cu sosul si cu piure de cartofi. - O chifla, 50 g sunca afumata, 2 fire...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
O lingura de faina se prajeste usor intr-o cratita cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu 2 pahare de supa de peste si se lasa sa fiarba 7-10 minute. Apoi sosul se sareaza se ia de pe foc, se adauga zeama de lamiie sau sare de lamiie dizolvata in apa si o bucatica de unt proaspat. Se freaca bine pentru ca untul sa se amestece cu sosul si se strecoara. Este potrivit pentru peste inabusit. - O lingura faina, 2 pahare supa de peste, 1 buc. lamiie, o lingura unt. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileurile de somon se spala si se sterg cu un servet absorbant, apoi se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Intr-o tigaie, se incinge ulei de masline si se prajesc fileurile de somon, la foc potrivit, pe fiecare parte. Separat, se topeste untul intr-o tigaie, se presara faina si se amesteca foarte bine. Se lasa, la foc mic, pina cind devine aurie. Se stinge cu lapte si supa de peste. Se amesteca foarte bine, ca sa nu se formeze cocoloase, apoi se adauga sarea si piperul. La sfirsit de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata ceapa si se toaca potrivit. Se curata zarzavaturile, se spala si se taie in fasiute subtiri. Se pune grasimea la incins intr-o cratita. Se pun ceapa si celelalte zarzavaturi sa se caleasca vreme de 5 minute. Se adauga usturoiul intreg si 400 ml de apa. Se pune vasul pe foc sa fiarba. Se spala fileurile de cod si se usuca intr-un servet. Se sareaza, se pipereaza, se stropesc cu zeama de lamaie. Se pun in cratita peste sucul legumelor. Se lasa 15 minute sa fiarba la foc mic. La final,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cuptor. Separat se pregateste sosul alb din faina, unt si lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... marar taiat marunt. La sosul alb se mai pot adauga, imediat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb fructele de mare. Intre timp se prepara un sos din unt si faina subtiata cu putina zeama in care fierb midiile si cu laptele. Se adauga galbenusul de ou, sare, iar la sfirsit se adauga o lingura de cascaval ras pe razatoarea mica si patrunjel tocat. - 1 kg fructe de mare, un ou, 25 g unt, o lingura faina, 150 ml lapte, o lingura cascaval ras, o legatura patrunjel tocat, sare Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro