Cauta in 20.697 retete
Se freaca mierea cu nucile zdrobite si cu un albus, se bate pana se obtine o crema groasa. Celelalte 2 albusuri se bat cu zaharul vanilat, ca pentru bezea si se incorporeaza apoi in compozitia cu nuci. Se toarna intr-o tava, unsa si tapetata, fursecuri de marimea unei monede. Se lasa un spatiu intre ele, sa nu se lipeasca. Se coc la foc potrivit, circa 30 de minute. Dupa ce s-au racorit se orneaza cu ciocolata topita la bain-marie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta un aluat din faina,oua,sare si amestecul de lapte cu drojdie. Se intinde o foaie,peste care se unge jumatate din compozitia de jumari. Se impatura in 4,dupa care se intinde din nou foaia,se unge cu compozitia ramasa,se impatura din nou,dupa care se intinde usor (pentru a nu iesi jumarile la suprafata),aluatul trebuie sa fie de aproximativ 1 cm grosime. Se taie formele dorite,se aseaza in tava,se ung cu ou,se presara chimen(optional) si se dau la cuptor,la foc mic pentru cca 35-40...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se coc 12 - 15 minute. Fursecurile reci se pot pudra cu ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... subtire de 1/2 cm, se decupeaza fursecurile si se pun in tava ... coc 15 minute. pt umplut fursecurile se bate spuma 1 albus de ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Reteta o am de la o tanara gospodina, Andreea, foarte talentata, mai ales avand in vedere ca abia se apropie de varsta majoratului. Dar ca sa va convingeti va invit sa-i vizitati blogul : http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.com/ Ingrediente: 200 gr margarina 200 gr zahar pudra 400 gr faina 1 ou 1 lingurita praf copt 1 lingurita cacao Mod de preparare Mixam margarina moale cu zaharul pudra. Adaugam oul si amestecam bine. Incorporam apoi faina si praful de copt. Framantam pana obtinem un...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... ? Nuuu? Atunci repede incercati aceste fursecuri fragede, aromate, perfecte pentru cafea ...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
3 linguri miere, 150 gr. faina, 120 gr. zahar pudra, 2 galbenusuri, 4 linguri smantana, 5 gr. bicarbonat de amoniu, coaja de la o jumatate lamiie, 80 gr. unt, 80 gr. nuci Mod de preparare: Mierea, galbenusurile, zaharul, untul, coaja de lamiie, bicarbonatul de amoniu si smantana se amesteca, batindu-se bine pana se transforma in spuma. Se adauga faina si, dupa ce se varsa compozitia pe planseta, se framinta un aluat moale. Se intinde se se taie diferite forme care se pun in tava, unse cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... :) Am scotocit dupa o reteta de fursecuri cu fulgi de ovaz, pt ... imi mai amintesc despre ce fursecuri este vorba. Daca tot am ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... taie un colt, se toarna fursecurile pe tava si se coc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1. Intrebarea pe care si-o pun multi este daca avocado este fruct sau leguma. Este fruct. Se indoieste cineva, insa, ca rosia este o leguma ? Banuiala mea e ca mai nimeni. Ei bine, este fruct si ea, rosia . 2. Banana nu este, asa cum s-ar putea crede, cel mai popular fruct din lume. Ea ocupa doar locul 2, dupa sus mentionata rosie. Daca vrei informatii detaliate despre cum cresc bananele, modalitati de consum, beneficii medicale si altele, intra pe www.banana.com. Foto: Wiki Media Commons 3....
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Fasolea se spala si se lasa in apa circa 12 ore apoi se fierbe pana cand se inmoaie bine.Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Se pune in blender fasolea impreuna cu uleiul rezultat de la prajirea cepei,usturoiul si sare si piper dupa gust,Se da prin blender pana se formeaza o pasta fina si se pune in farfuri si deasupra se aseaza ceapa prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/4 kg cascaval, 2-3 linguri faina, 2 oua, pesmet, branza, ulei; Sosul alb: 1/2 lingura unt, 1 lingura faina, 2 cesti zeama de carne, sare Mod de preparare: Se taie cascavalul in cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros din unt, faina si se stinge cu cele 2 cesti de zeama de carne. Cantitatea de sos trebuie potrivita atit cat sa lege branza, nu mai mult, caci altfel crochetele devin cleioase, fara fragezime. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca sosul cu branza. Se fac crochete, care se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de pe net cu aceste fursecuri. Mi-au placut si am ... cu trei forme rotunde de fursecuri, de marimi diferite, decupam cercuri ... varful pungii. Alegem cele trei fursecuri de marimi diferite si glazuram ... . Dupa ce-am glazurat toate fursecurile, le lasam sa se usuce ... ca trebuie sa mananci trei fursecuri deodata, de aceea am facut ... de zapada, asta insemnand 18 fursecuri....
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... la 175 grade C. Se coc fursecurile circa 8-10 minute, dupa care ... se bate bine cu mixerul. Fursecurile reci se inmoaie cu un ... boluri mai adanci, astfel ca fursecurile sa se poata inmuia mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
200 gr. unt sau margarina, 100 gr. zahar pudra, 100 gr. nuci tocate, 300 gr. faina, 1 galbenus, coaja de lamiie rasa sau 1 plic zahar vanilat, putina faina pentru presarat in tava Mod de preparare: Se freaca untul cu zaharul si galbenusul, se adauga treptat faina, nucile si zaharul vanilat, amestecandu-se bine. Se iau din compozitie, cu ajutorul unei lingurite, gramajoare care se aseaza pe o tava presarata cu faina si se dau la cuptor, la foc potrivit. Se coc destul de repede, 10-15 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 250 gr. zahar, 200 gr. nuci macinate, 1 plic zahar vanilat Mod de preparare: Se bat albusurile spuma tare, apoi se pun cu vasul respectiv pe foc, pe o tabla groasa si se bat in continuare, adaugind zaharul si zaharul vanilat. Din timp in timp, se ia vasul de pe foc, se continua sa se bata compozitia si se reia din nou operatia la foc mic. Se adauga nucile macinate, se aseaza compozitia (cite o lingurita) la distante egale in tava si se da la cuptor cu foc mic. Cind sunt usor aurii, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. miere, 2 oua, 3 linguri ulei, 30 gr. zahar pudra, 1 lingura scortisoara pisata, un varf de cutit de sare, 1/2 lingurita bicarbonat, zeama de lamiie, sare, zahar vanilat, faina cat cuprinde Mod de preparare: Se freaca spuma mierea cu zaharul si ouale, se adauga scortisoara, uleiul, bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamiie si sarea; se amesteca bine, apoi se adauga faina (cantitatea necesara pentru a obtine un aluat potrivit de moale). Se acopera cu un servet si se lasa aluatul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -au ramas exact 24 de fursecuri, le-am umplut cu un ... renului, am facut bordura a sase fursecuri umplute. Tavita cu stelute, clopotei ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Ce face sarbatorile mai fericite? O cafeluta? Un biscuite?
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... marunt si se calesc in untura (se poate si ulei, dar ... pentru cozonac sau rotunda) cu untura apoi presarati cu boabele de ... si putin marar verde tocat. Dati la cuptor, sa se coaca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro