Cauta in 17.960 retete
Se curata bine (parlesc) si spala picioarele apoi se pun la fiert in multa apa impreuna cu carnea se aduna spuma si se lasa la fiert la foc mic descoperit. Apoi se curata legumele si se pun si ele intregi in oala la jumatatea timpului de fierbere si se lasa impreuna la fiert (se adauga sare, piper boabe, si cativa catei de usturoi, foi de dafin) pana cand carnea se desprinde de pe oase, zarzavatul se scoate si se arunca, mai putin morcovii pe care o sa-i folosim pentru decor. Asezati carnea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
... il impregneaza scoicile carnii de porc. Alentejo  Alem-Tejo, e numele dat ... cu carne de porc. Portii: 4 Timp de preparare: 120 minute (plus 6 ore pentru marinare) Ingrediente ... dafin 700 grame carne de porc (spata, pulpa, ceafa) 2 linguri ulei ... 2 linguri de patrunjel proaspat tocat Preparare: Curatati si zdrobiti usturoiul. Taiati ... in care s-a rumenit carnea de porc, se...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de porc la gratar este o piatra de temelie a gratarului romanesc, alaturi de dezosata pulpa de ... complicat. Mai jos aveti un scurt ghid de preparare a cefei de porc la gratar si ... gratarului perfect. Reteta: Ceafa de porc la gratar Ingrediente: 4 bucati ceafa ... ulei sare piper proaspat macinat Preparare: Pregatiti gratarul:  Faceti focul sau ... ] Sarati si piperati. Ceafa de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente 1/2 kg pulpa porc 6 felii bacon oregano rozmarin sare, piper 200 ml vin alb Mod de preparare Desfacem pulpa de porc in doua si batem cu ciocanul de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... carne (amestec de carne de porc si creveti), aromate cu usturoi ... de alune. Portii : 6 Timp de preparare: 100 minute Ingrediente: 450 grame carne tocata de porc 400 grame creveti decorticati 1 legaturica ... chili 1/2 lingurita ghimbir tocat fin Preparare: Tocati intr-un blender sau robot de bucatarie carnea de porc, crevetii, usturoiul, busuiocul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mai curata parte a carnii de porc, dezbracata aproape in totalitate de ... spate musafirii. Portii: 4 Timp de preparare: 1 ora Ingrediente: 4 felii generoase de muschi de porc (a cate 200-220 gr fiecare ... tocate sare si piper alb Preparare: Curatati prazul si ciupercile. Taiati ... foto) pentru a nu stropi toata bucataria. Amestecati faina intr-o farfurie cu ... de minute. Cat timp se...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mancare deosebita, inspirata din bucataria traditionala spaniola unde se gateste cu ... , pune in valoare carnea de porc caramelizata, in aceasta tocanita luxurianta ... si parmezan. Portii: 4 Timp de preparare: 45 de minute Ingrediente: 800 grame carne macra de porc 1 borcan de ardei copt (800 ... alb sare piper proaspat macinat Preparare: Taiati carnea in cuburi potrivit ... sau cratita. Pudrati...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cunoscuta in popor ca Ignatul porcilor. Este o zi importanta in gospodariile ... in aceasta zi este taierea porcului si preparea produselor traditionale din ... pentru Craciun, dar si pentru restul iernii. Versatilitatea bucatariei romanesti in a prepara diverse mezeluri de casa se extinde si la ... materia prima: folositi carne de porc proaspata, condimente si mirodenii de ... igiena se impun...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... rapida, din buna si gustoasa familie a bucatariei chinezesti  orez prajit cu porc si midii ... legume. Reteta: Orez prajit cu porc si midii Ingrediente: 400 grame ... de soia 2 linguri ulei 2 oua sare piper Preparare: Taiati carnea de porc fasii. Curatati ceapa ... pe plita. Adaugati carnea de porc si frigeti-o la foc iute ... dupa gust. Orezul prajit cu porc si...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... e de mirare, asadar, faptul ca bucataria romaneasca graviteaza prin preajma carnurilor de porc. Iar dintre toate portiunile animalului ... . Portii: 2 (mari si generoase) Timp de preparare: 3 ore Ingrediente: 2 rasoale de porc 6 foi de ... sare 1 tulpina de telina (optional) Preparare: Incingeti cuptorul la 160 de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... congelator o bucata de carne de porc si am tot amanat sa o prepar din diverse motrive. Am transformat ... -o seara racoroasa. Ingrediente carne de porc 6-7 felii pregatite ca si pentru ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... se prepara in mod obisnuit numai din carne de porc. Aceasta se poate amesteca cu ... cu 2-3 zile inainte de taierea porcului si, dupa ce s-a curatat de ... este mai grasa carnea de porc, sau are mai multa slanina. Carnea de porc se trece prin masina de tocat cu sita ... sarea necesara pentru carnea de porc (20 gr la Kg), zdrobindu ... va adauga pentru carnea de porc...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pentru ne-snobi, pentru rromi, romani, aromani, vizigoti si ostrogoti, pentru ... ! O suculenta si aromata Spata de porc la cuptor , yummyy.... si ca ... !" Asadar ingrediente: pentru spata de porc la cuptor: 1 bucata de spata de porc, cam de 1,3-1,5 kg 3 catei de usturoi o legatura de frunze ... 240grade sau treapta 9. Carnea de porc spalata si fara grasime, o tai ... cu niste sfoara (ata de...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... Te-ai plictisit de aceleasi preparate pe care le facea si ... -ai plictisit sa stai in bucatarie si sa faci aceleasi lucruri ... zahar vanilat 2 oua Mod de preparare: In prima faza se spala ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de porc este temelia celor mai bune fripturi. Dar, de cele mai multe ori, o preparam in acelasi fel, dupa retetele ... incerca sa pregatim carnea de porc altfel, folosind aceleasi ingrediente (cu ... . In loc de friptura de porc traditionala, iti propun o friptura cu ... si fistic sau cotlete de porc cu fructe, iar daca totusi ... , dar nu numai. Friptura de porc cu nuca, alune si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ficatul se trage în ulei pâna se întareste suficient pentru a fi taiat marut, si mai apoi se amesteca bine cu ciupercile maruntite, sarea, piperul, pastrama taiata marunt, oul, smântâna si patrunjelul tocat. În etapa a doua, se desprinde pielea gainii de la piept introducând degetele de la gât în jos si se umple cu o treime din amestec, restul se introduce în burta si apoi se coase. Îaninte de a fi bagata la cuptor, gaina se stropeste cu grasime, se pipereaza si sareaza, se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Intra in ,,Povestile bucatariei romanesti"! Jurnalul National iti aduce 7 carti, 7 provocari culinare, 7 calatorii prin Romania savuroasa! In fiecare vineri, afla ... volumul al doilea din ,,Povestile bucatariei romanesti". O editie completa, reasezata in ... si ilustrata cu fotografii ale preparatelor, poze etnografice si imagini inedite cu Radu Anton Roman. Pentru ca tu sa ai in biblioteca si in...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... vei servi celor dragi un preparat fastuos, pe care l-ai putea ... . Ingrediente si cantitati: 1 pulpa de porc, de aproximativ 1,5 kg, bine curatata ... pasta dulce de tomate (o poti prepara din pasta de tomate, la ... carne (din plic) Mod de preparare: 1. Curata bine carnea, apoi, cu ... piper, din amestecul recomandat. 3. Separat, prepara un bait din otetul balsamic ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mie, a fost necesar sa va prezint cum se prepara hreanul in bucataria mea. Buni (da, faimoasa si iubita Buni Sia) prepara hreanul in mai multe feluri ... bine la racituri. Voi cum preparati hreanul? Tipareste pagina (fara poze ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com