Cauta in 17.804 retete
... de pui ci oasele de miel ramase de la gyros si ... face cu niste oase de miel si 300 gr carne pe ... inceput se pregateste supa de miel. Se pun oasele crapate ca ... adauga 3 cani din supa de miel preparata. Se adauga si condimentele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... multe locuri fiecare pulpa de miel (incizati in jur de 5 mm ... tava de copt, pe un gratar, cu partea grasa in sus ... prima ora, acoperiti tava cu folie de aluminiu. Cand friptura de miel s-a facut, aromele verdeturilor au patruns pe deplin in carne. Transferati friptura pe un platou intins. Stoarceti ... , inainte de a taia carnea de miel.Serviti-o cu legume fierte sau fripte.Sfat:...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se ... . (la noi, cel care taie mielul sufla atunci cand e taiat proaspat ... usor de aranjat). Se sareaza mielul si se lasa asa sa ... umplutura cu care se umple mielul, cu grija si apoi se ... super si asa. Odata umplut mielul, il ungem cu untura si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu paste si dovlecei la gratar , cu iz de usturoi si ... de paste cu dovlecei la gratar se face foarte repede, undeva ... , putesti sa faceti dovlecelul la gratar. Ca sa fiu mai clara ... , pe care le puneti pe gratarul incins bine, presarat cu sare ... si-au luat-o de pe gratar. Peste salata de dovlecei se ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... in apa rece. Maruntaiele de miel se spala in cateva ape ... de la oparirea maruntaielor de miel se arunca, apoi acestea se ... 30 de minute. Maruntaiele de miel se scot din apa in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zeama, brinza, carnea de miel, usturoiul si anghinarea. Se amesteca ... zeama de pasare, incalzita si limpezita, 400 g orez, 450 g friptura de miel taiata marunt, 180 g inimi de anghinare marinate, nescurse si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carnea de miel se curata de piele, se spala si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verdeata tocata marunt. Borsul de miel se acopera si se pastreaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pune o tigaie mare pentru gratar pe foc si las-o sa se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. carne de miel, ulei de masline sau unt pentru ... Mod de preparare: Carnea de miel se taie in bucatele mici ... se prajesc intr-o tigaie de teflon cu putin ulei de masline ... . Fasolea se pune pe linga miel, de jur-imprejur si deasupra ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si rinichii de la un miel de 6-8 kg (gata taiat), 150 ... . Mod de preparare: Maruntaiele de miel se spala la un jet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ca ne-am mutat cu gratarul in casa. Am ales reteta ... , taiata foarte marunt - condimente pentru gratar (incercati cu incredere Fuchs condimente ... a inchide hamburgerul. Prajim chiftelele pe gratar, pe ambele parti, pana sunt ... . Desi nu a fost facut pe gratarul cu carbuni, hamburgerul a fost la ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Tare bine curatam mielul, transam in felie de fiptura, se condimenteaza dupa gust, Se lasa asa celputin o ora. Cartoful spalam, curatam, taiem in lelie lunga si subtire n. Punem intr-un oala in care punem ulei. Cartoful atuncea adaugam cand uleiul este cald.Fierbem dupa preferinte intre 15- si 25 minute. La servire se pot folosi si diferite feluri de zarzavat. Mielul prajim in timp de 25 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg carne de miel, 2 cepe mici, 2 legaturi tarhon verde, 1/2 ceasca suc de rosii, zeama de lamiie, 1 lingurita faina, sare, untdelemn Mod de preparare: Se taie carnea bucati. Se pune sa se rumeneasca intr-o cratita cu untdelemn si ceapa tocata. Se acopera. Dupa ce s-a rumenit frumos, se adauga frunzele de tarhon, suc de rosii si o lingurita zeama de lamiie. Se lasa sa fiarba acoperit. Se adauga putina faina, inmuiata in putina apa. Se pune sare si se lasa sa fiarba.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de miel, 2 linguri de faina, 3 linguri pesmet, 2-3 oua, sare, 1 lingura de unt+1 lingura sau 2 de ulei sau untura Mod de preparare: Se ia 1 kg carne din partea din fata a mielului cu costitele. Se spala, se taie bucati potrivite, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn sau untura. Mod de servire Se serveste cu cartofi sau alte legume si salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr maruntaie de la un miel: plamin, ficat, inima si bucatele de carne de miel grase de la burta, 2-3 oua, o lingura smantana ... , prapurul intreg de la un miel, un paharel de coniac Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se taie carnea de miel in bucati potrivit de mari, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro