Cauta in 16.218 retete
... multe locuri fiecare pulpa de miel (incizati in jur de 5 mm ... tava de copt, pe un gratar, cu partea grasa in sus ... prima ora, acoperiti tava cu folie de aluminiu. Cand friptura de miel s-a facut, aromele verdeturilor au patruns pe deplin in carne. Transferati friptura pe un platou intins. Stoarceti ... , inainte de a taia carnea de miel.Serviti-o cu legume fierte sau fripte.Sfat:...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se ... . (la noi, cel care taie mielul sufla atunci cand e taiat proaspat ... usor de aranjat). Se sareaza mielul si se lasa asa sa ... umplutura cu care se umple mielul, cu grija si apoi se ... super si asa. Odata umplut mielul, il ungem cu untura si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu paste si dovlecei la gratar , cu iz de usturoi si ... de paste cu dovlecei la gratar se face foarte repede, undeva ... , putesti sa faceti dovlecelul la gratar. Ca sa fiu mai clara ... , pe care le puneti pe gratarul incins bine, presarat cu sare ... si-au luat-o de pe gratar. Peste salata de dovlecei se ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... in apa rece. Maruntaiele de miel se spala in cateva ape ... de la oparirea maruntaielor de miel se arunca, apoi acestea se ... 30 de minute. Maruntaiele de miel se scot din apa in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zeama, brinza, carnea de miel, usturoiul si anghinarea. Se amesteca ... zeama de pasare, incalzita si limpezita, 400 g orez, 450 g friptura de miel taiata marunt, 180 g inimi de anghinare marinate, nescurse si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carnea de miel se curata de piele, se spala si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verdeata tocata marunt. Borsul de miel se acopera si se pastreaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pune o tigaie mare pentru gratar pe foc si las-o sa se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca ne-am mutat cu gratarul in casa. Am ales reteta ... , taiata foarte marunt - condimente pentru gratar (incercati cu incredere Fuchs condimente ... a inchide hamburgerul. Prajim chiftelele pe gratar, pe ambele parti, pana sunt ... . Desi nu a fost facut pe gratarul cu carbuni, hamburgerul a fost la ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Tare bine curatam mielul, transam in felie de fiptura, se condimenteaza dupa gust, Se lasa asa celputin o ora. Cartoful spalam, curatam, taiem in lelie lunga si subtire n. Punem intr-un oala in care punem ulei. Cartoful atuncea adaugam cand uleiul este cald.Fierbem dupa preferinte intre 15- si 25 minute. La servire se pot folosi si diferite feluri de zarzavat. Mielul prajim in timp de 25 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de miel in bucati potrivit de mari, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Seara am pus coastele la marinat cu vin (un pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic, busuioc si rozmarin. A doua zi am taiat coastele in doua folosind un cutit mai vechi si ciocanul. Am spalat si curatat legumele. Am taiat legumele, le-am aranjat intr-o tava, apoi am pus coastele sub forma de coronita, le-am pus in mijloc un gogoloi de folie de aluminiu si niste legume ca sa stea si le-am si prins cu niste tepuse. Am pus apoi un pahar cu vin, niste ulei, am presarat sare, piper si niste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare crengute de rozmarin verde
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala maruntaiele si se pun la fiert in apa rece, cu un praf de sare. Se lasa la fiert circa 30 de minute dupa primul clocot. Dupa ce s-au racit se toaca marunt cu cutitul. Se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt si se adauga ouale, piper si sare dupa gust. In tava unsa se aseaza foaia de taitei, peste care se pune jumatate din compozitie. Se aseaza peste compozitie ouale fierte, taiate jumatati si restul compozitiei. Se impatureste cu restul de foaie de taitei si se da la cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prezinta doua retete inedite, ce au in prim-plan, bineinteles, mielul. Friptura de miel este nelipsita din meniul acestei sarbatori, deci ai nevoie ... ". Am gasit o modalitate de a introduce mielul si la capitolul desert. Nu ... o prajitura delicioasa in forma de miel. Nu mai ramane de spus decat: Pofta buna si Sarbatori fericite! Friptura din pulpa de miel cu sos de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se curata pulpa de pielite si, cu un cutit, se fac niste buzunare in care se introduc feliile de bacon. Se condimenteaza si se pune intr-o tava in care se adauga 50 ml ulei si un pahar cu apa, piper si foaie de dafin. Se pune la cuptor si, pe durata coacerii, se stropeste carnea cu sosul din tava. Cand e aproape gata, peste carne se pun usturoiul pisat si vinul si se lasa pana prinde o crusta. Mod de servire Pulpa de miel impanata se serveste cu salata verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cotletele de grasime, se spala si se taie fasii. Se pun bucatile de carne intr-o cratita cu ulei si se rumenesc pe toate partile, mestecand sa nu se prinda. Cand sunt frumos rumenite se scot din cratita si se pastreaza calde. Se curata usturoiul si se toaca marunt, iar lamaia se stoarce de zeama. Se pun intr-o cratita 3 pahare de supa de legume si cand incepe sa clocoteasca se adauga zeama de lamaie, usturoiul si rozmarinul tocat marunt. Dupa un clocot se adauga bucatile de carne...
Reţetă de pe retete.eva.ro