Cauta in 21.292 retete
... sau cum i-ar spune un sicilian autentic "mozzarella melanzano", o teribil de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... De origine siciliana, gnocchetti sunt modelul redus al adevaratelor gnocchi. In ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500g faina 25g drojdie proaspata 200ml apa calduta 100ml ulei 1 lingura zahar 1 lingura sare 1 ou 150g cascaval 1 oup entru uns chimion, rozmarin, susan pregatim aluatul: drojdia o dizolvam in apa calduta, adaugam zaharul, doua linguri de faina si lasam sa creasca 10-15 minute. cernem faina intr-un vas si punem drojdia crescuta, amestecam si adaugam pe rand uleiul, oul si sarea framantam aluatul pana devine netet si nelipicios......dupa caz adaugam apa calda sau faina lasam sa creasca ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
coaja a doua portocale mari, 1 litru vin vechi, 200 gr. zahar, scortisoara, felii lamiie Mod de preparare: Cojile de portocala se incalzesc bine in cuptor, se pun intr-un vas si se toarna vinul, se adauga zaharul si scortisoara. Se pastreaza o zi, apoi se incalzeste din nou. Mod de servire Se serveste in pahare, cu o felie de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am cuptor si ma joc cu el de parca nu am mai vazut asemenea masinarie in viata mea. Mi-a intrat mai nou in cap sa incerc tot felul de retete de paine. Am inceput cu painicile siciliene azi-noapte pe la 1. Sunt foarte usor de preparat si sunt bune de tot, mai ales calde. Ai nevoie de 250g faina, 1 lingurita de drojdie uscata, 1 lingurita de sare, 2 linguri de ulei de masline, 100 ml apa minerala carbogazificata si ierburi - rozmarin, oregano, patrunjel, depinde ce ai prin casa. Ierburile nu...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Ati mancat vreodata Focaccia, dragii mei?! :) ...sau mai pe romaneste spus ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
500 gr. cartofi copti, 500 gr. mere cretesti, 400 gr. telina; pt maioneza: 1 ou, 120 gr. ulei, 1/2 lamiie, sare, piper Mod de preparare: Cartofii bine spalati si uscati se coc in cuptor. Se curata calzi, se lasa sa se raceasca si se taie. Telina, curatata si spalata, se taie foarte subtire, ca taiteii. Merele se curata si se taie felii. Se amesteca toate intr-o salatiera. Se prepara maioneza si se amesteca cu celelalte. Salata se poate consuma si a doua zi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
De regula sunt foarte patriot Dar la acest capitol iata ce socot: Fie painea cat de rea Mai buna-i in Italia!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Specialitate siciliana raspandita in toata Italia, zuppa di cozze s-ar traduce ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de saptamana. Am facut mini-focaccia si le-am umplut cu ... de bine tuturor! Ingrediente - Painici focaccia - Salam Sinaia Cris-Tim - Omleta ... si piper Ingrediente pentru painicile focaccia -500 g faina -7 g drojdie -1 lingurita sare ... se raceasca complet. Fiecare mini-focaccia se taie pe lung in ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... mai putin celebru decat Cassata Siciliana, desertul propus de noi va ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... avocado si kiwi Sandwich cu focaccia Pasta de masline cu avocado ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... Scheaua- Cookink with my soul Focaccia cu lavanda 4.Liana Toma - Pe ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... ://bucatariacorinei.blogspot.com/2012/04/focaccia-cu-rozmarin.html http://www ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , toscana, napoletana, piedmonteza, liguriana, valledostana, siciliana etc), fiecare cu retetele, vinurile ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... miresme. Painici, cozonaci, cornuri, pizza, focaccia, placinte fel de fel de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... mai putin celebru decat Cassata Siciliana, desertul propus de noi va ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de casa. Am inceput cu focaccia de saptamana trecuta (apropos, trebuie sa va mai arat si focaccia cu ceapa) si am continuat ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Una dintre cele mai surprinzatoare feluri prin culoarea lor inedita, pastele cu cerneala de sepie ( Spaghetti al nero di seppia ) sunt specifice Siciliei de unde s-au raspandit ulterior si in alte regiuni italiene. Cu un gust si o culoare densa, amintind de gustul de mare, sare, iod si alge, aceste paste se regasesc macar o data in viata pe lista unui gurmand. Gatite simplu sau insotite de diverse fructe de mare, spaghetele cu cerneala de sepie cuceresc prin gustul unic, extravagant. [note] ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro