Cauta in 16.330 retete
Se taie pieptul de pui in felii subtiri,se presare sare si piper pe deasupra. 4 oua se bat intr-un castron cu putina sare si piper,se adauga treptat faina,apa minerala si se amesteca pana se obtine o consistenta cremoasa,fara cocoloase. Intr-o tigaie se pune ulei, se lasa sa se incinga,apoi fiecare felie de piept de pui se scufunda in compozitie si se pune in uleiul incins. Separat se curata usturoiu, se toaca marunt si se freaca cu putina sare si putin ulei,apoi se adauga smantana. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aurii. Adauga peste cateii de usturoi tocati, ceapa taiata marunt si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se curata de codite, apoi se fierbe - nu foarte tare - in apa cu sare . Lasam sa se raceasca, timp in care preparam maioneza : doua galbenusuri + un praf de sare de lamaie + o lingura cu mustar, se mixeaza bine cu 350 ml ulei, adaugat putin cate putin ). Fasolea rece se taie marunt, mararul si patrunjelul se toaca , usturoiul se piseaza. Se pun toate peste maioneza si amestecam bine, apoi potrivim de sare si piper Este excelenta daca sta 30 minute la frigider inainte de a fi servita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul si asaza o tava în care se pune prazul, usturoiul si conopida cu o lingura de ulei, sare, piper si nucsoara si se lasa la cuptor aproximatix 25-30 de minute, pana când conopida se înmoaie si capata o culoare maronie. Scoate tava din cuptor si asaza prazul si conopida într-o oala. Adauga supa de legume si foile de dafin. Dupa ce s-a racit usturoiul, pune-l în vas, alaturi de conopida. Pune vasul pe foc si lasa-l la fiert. Redu temperatura si lasa-l la foc pâna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cureti pestii si ii tai bucati.Asezi bucatile in tava,cepele taiate solzisori.Stropesti totul cu ulei,sarezi si piperezi.Pui si usturoiul,10 catei,si sosul de rosii.La final,adaugi vinul si dai tava la frigider pentru 1 ora.Apoi dai tava la cuptor pentru 1 ora.Servesti pestele alaturi de cartofi la cuptor si salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa se taie marunt si se pune in ulei sa se caleasca putin, se adauga pastaile spalate si taiate de 3 cm. Se adauga apa cat sa fie la nivelul pastailor si se lasa sa fiarba. Cand sunt aproape fierte, se adauga rosia curatata si taiata marunt. Se lasa sa fiarba pana sunt pastaile moi. Se adauga delikat dupa gust si mujdeiul de usturoi exact in momentul in care stingem focul. Se acopera si se lasa sa stea innabusit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleceii se calesc câteva minute cu ceapa, dupa care se lasa la racit. Iaurtul grecesc se amesteca bine cu uleiul de masline, usturoiul zbrobit, coaja si zeama de lamâie, marar tocat marunt, sare si piper. Amestecul cu dovlecei si ceapa se pune în acest sos, se amesteca bine si se mai condimenteza daca este nevoie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vânata se taie rondele si se coace fie în cuptor, fie pe o tigaie grill. Se amesteca apoi cu rondele de rosie, bucati de brânza feta, nucile si usturoiul pisat. Se asezoneaza cu ulei, otet balsamic, sare, piper si fulgi de ardei iute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Feliile de vânata se pun în tigaia grill si se întorc de mai multe ori pâna când obtii acele dungi negre care le confera o aroma intensa de fum. Pâna când se fac vinetele se amesteca uleiul cu otetul, usturoiul, patrunjelul, menta, sarea si piperul pentru a obtine un dressing în care se pun vinetele calde. Se amesteca bine împreuna pentru ca vinetele sa absorba toate aromele, dupa care se consuma pe felii de pâine integrala prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rosiile se spala, se sterg si se coc pe plita sau pe gratar. Se curata apoi de coaja si se paseaza cu furculita. Peste rosii se adauga usturoiul pisat sare si apa si se omogenizeaza bine.. Am servit sosul cu carnaciori prajiti si mamaliga .
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se fierb al dente si se strecoara. Într-o tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul maruntit, dupa care pun pastele, vinul alb si frunzele de spanac. Se lasa câteva minute pâna când se gateste spanacul, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, iar la final se razuieste un strat generos de parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun legumele la fiert, cartofii, conopida si ceapa, timp în care puteti curata usturoiul pe care îl veti adauga mai spre final. Dupa fierbere, acestea se scurg partial, pastrând un sfert din zeama respectiva, dupa care se paseaza cu blenderul pâna când compozitia devine o pasta cremoasa. Este foarte simplu de gatit, mai adaugati condimentele dorite si preparatul este gata. Este mult mai gustoasa daca o consumati rece, poate chiar adaugând câteva cuburi de gheata, partunjel si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a prepara mixul de condimente, puneti intr-un castron de marime medie verdeturile, usturoiul, sarea si piperul. Turnati uleiul si amestecati, pana la omogenizare.Folosind un cutit ascutit, crestati in mai multe locuri fiecare pulpa de miel (incizati in jur de 5 mm). Aplicati amestecul de verdeturi pe toata carnea, introducand din el si in crestaturi. Lasati la marinat timp de o ora, la temperatura camerei.Incalziti cuptorul la 180ºC. Puneti carnea in tava de copt, pe un gratar, cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... albi 3 lamai, doua capatani de usturoi 2 foi de dafin 50 de ... timp prepara crema dulce de usturoi. Intr-o cratita mica, topeste o bucata ... din belsug cu sosul de usturoi. Este o garnitura perfecta, savuroasa si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carasul proaspat se curata de solzi,indepartam capul si scoatem intestinele.Se spala bine in apa rece.Presaram condimentele si-l lasam 15 min sa se patrunda bine aroma lor. In timp ce pestele l-am lasat cu condimentele,punem la foc apa pentru mamaliga impreuna cu 1/2 lingurita de sare.cand apa clocoteste se adauga malaiul si se mesteca vartos ca sa nu se faca cocoloase si sa nu se prinda de fundul ceuneluleui.Rasturnam mamaliguta apoi pe un platou, Pestele se da ptin malai si se pune la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Speli castravetii, ii cureti de coaja si ii tai rondele subtiri. Cureti usturoiul, il pisezi si il adaugi peste castraveti impreuna cu mararul tocat. Torni uleiul si apa, potrivesti de sare, piper si otet si omogenizezi salata. - 1/2 kg castraveti, 3 catei de usturoi, 1/2 cescuta ulei, putin otet, sare, marar, 1 cana apa, piper macinat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sosul. Prajiti cateva foi de usturoi pentru ornat. - 400 g file de ... , 1 praf de sofran, 2 catei de usturoi. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sosul de la catelul de usturoi pisat, sarea, frunzele de patrunjel ... , 1 felie franzela, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, patrunjel verde, 4-5 frunze de tarhon ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierti. - 1 kg salau, 2 capatani medii usturoi, 4-5 buc. rosii, ulei, sifon. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usor de preparat. Orezul cu usturoi poate fi si o garnitura gustoasa ... orez 4 1/2 cani apa 3-4 catei de usturoi sare, piper - proaspat macinat, dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro