Cauta in 20.694 retete
se curata merele, se ras si se calesc cu zahar. se iau de pe foc se adauga scortisoara, coaja de lamaie, stafidele. se lasa la decongelat putin foaia de aluat si se pune amestecul din mere. se pune si cealalta foaie de aluat. se unge cu untul amestecat cu putin iaurt si se da la cuptor
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste fiecare foaie ,separat,amestecand ingredientele.Compozitia se coace in tava. Pregatim budinca si o lasam sa se raceasca.O mixam apoi cu margarina.Punem prima foaie cu cacao,crema,foaia cu mac,crema,foaia cu nuca.Deasupra ungem prajitura cu un strat de crema si o decoram cu bombonele sau ciocolata razuita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 cesti faina, 2 lingurite praf de copt, 1/2 lingurita bicarbonat, 1/2 lingurita sare, 1/4 ceasca margarina, 2 linguri miere, 3 oua, 1 1/2 ceasca smantana Mod de preparare: Se cern toate ingredientele uscate impreuna. Se amesteca margarina, mierea si galbenusurile, smantana, ingredientele uscate, omogenizind perfect. Totul se incorporeaza apoi in albusurile batute spuma, se toarna intr-o tava intinsa si se coace pana se rumeneste Se taie in romburi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Un tortulet rapid si delicios din vafe nu cred ca strica nimanui :P Waffe: - 125 g. unt - 75 g. zahar - 1 plic zahar vanilat - 2 oua - 150 g. faina - 1 lingurita praf de copt - 75 ml. lapte Crema: - 2 lingurite zahar - 2 plicuri intaritor de frisca - 500 ml. frisca - 500 g. gem de prune Reteta waffelor o gasiti aici ... in imagini... pas cu pas :) De data asta, le-am facut, insa, cu presa de waffe in forma de floare :) ...si mi-au iesit exact 4 bucati! :P Ingrediente crema: Se amesteca...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
350 gr. miere, 250 gr. zahar pudra, 300 gr. nuci date prin masina, 180 gr. unt, 2 linguri cacao, foi "Lica"(doua pachete) Mod de preparare: Se amesteca intr-o cratita mierea usor incalzita cu zaharul si nucile. Se adauga untul taiat felii subtiri si cacaua si se mai amesteca 1/2 ora. Se asaza cratita la foc foarte mic si compozitia se freaca cu lingura neincetat inca 10 minute. Se ung foile Lica si se lasa sa stea 24 de ore puse la presa, apoi se taie cu un cutit foarte bine ascutit bucati...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata, se spala si se fierb morcovii, sfecla, fasolea verde si mazarea. Se taie sub forma de sferturi de rondele morcovii si sfecla, iar in bucati fasolea verde. Se adauga mazarea fiarta, rosiile taiate felii si ouale (sferturi). Se amesteca bine cu mustar, sare, piper si maioneza (200 g). Se decoreaza cu restul de maioneza si fileuri de sardele. - 200 g morcovi, 300 g fasole verde, 200 g rosii, 3 oua, 300 g sfecla rosie, 100 g mazare, 150 g sardele, 250 g maioneza, sare, piper si mustar...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala sfecla bine si se usuca intr-un stergar. Se porneste cuptorul. Se pune sfecla intr-o forma rezistenta la foc, se toarna untdelemnul (80 ml), se aseaza ierburile aromate imprejurul ei si se presara cu sarea marina. Se coace circa o ora in cuptor. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se cojeste. Se taie stifturi sau discuri subtiri pe gilaul (taietorul) de castraveti. Se randuieste pe un platou. Se taie telemeaua in cubulete si se presara deasupra. Se amesteca otetul cu untdelemnul (20...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... e o combinatie inedita intre foile de napolitane, blatul din compozitie de pricomigdale ... cafea si cappuccino. Ingrediente: - o foaie mare pentru napolitana (gasiti in comert pachete de foi pentru napolitane) - 4 oua mari - 250g zahar brun ... pregatita la inceput punem foaia de napolitana (se taie foarte usor ... perfect dimensiunii tavii). Peste foaia de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... faina cartofi smantana patrunjel verde 1 foaie dafin Caliti ceapa tocata marunt ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , se adauga usturoiul zdrobit, vinul, foaia de dafin si sucul de ... gatita. La final se scoate foaia de dafin. Pastele: Se fierb ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem sfecla data pe razatoare in apa cu sare, piper boabe, o foaie de dafin, otet. Cand sfecla e fiarta pe jumatate, se adauga celelalte legume date pe robot sau pe razatoare. Fasolea muiata 10-12 ore, se fierbe schimband de 3 ori apa calda. La final, se adauga fasolea si supa in care a fiert fasolea, zarzavatul, pasta de tomate, uleiul. Lasam sa fiarba impreuna 5 minute, condimentam, presaram cu patrunjel verde. Servim cu sau fara smantana de preferinta cu ceapa alaturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Facem foaia in felul urmator: amestecam margarina cu zaharul si ouale ... si praful de copt. Cand foaia este gata o punem intr-o folie ... sa obtinem niste cercuri. Intindem foaia intr-o forma rotunda si punem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la crescut 20 minute.Intindem foaia,punem cubulete de unt,impachetam ... la frigider 20 minute.Intindem foaia si decupam dupa forma tavii ... presaram parmezanul razalit, acoperim cu foaia pe care o intepam din loc ... la 190 grade pana cand foaia se coace. Rasturnam placinta pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de cocos si foile de napolitana sfaramata marunt. Compozitia astfel obtinuta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se pune carcavalul ras pe foaia de foietaj, se aseaza sunca ... si dupa care se ruleaza foaia strans cu ajutorul foliei in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Facem foaia in felul urmator: amestecam margarina cu zaharul si ouale ... si praful de copt. Cand foaia este gata o punem intr-o folie ... sa obtinem niste cercuri. Intindem foaia intr-o forma rotunda si punem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se curata pulpa de pielite si, cu un cutit, se fac niste buzunare in care se introduc feliile de bacon. Se condimenteaza si se pune intr-o tava in care se adauga 50 ml ulei si un pahar cu apa, piper si foaie de dafin. Se pune la cuptor si, pe durata coacerii, se stropeste carnea cu sosul din tava. Cand e aproape gata, peste carne se pun usturoiul pisat si vinul si se lasa pana prinde o crusta. Mod de servire Pulpa de miel impanata se serveste cu salata verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 50-100 ml vin alb, o foaie de dafin, piper, ienibahar, boia ... apoi sucul de rosii, vinul, foaia de dafin, piperul,snitelele si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apoi sucul de rosii si foaia de dafin si lasa zacusca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina, am inceput sa intind foaie subtire, presarand faina din cand ... sa rulez, destul de larg, foaia, pana la marginea goala, pe ... min,pana se rumeneste putin foaia deasupra. Eu nu calesc dovleacul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro