Cauta in 21.294 retete
... toate partile. Clatitele umplute si prajite trebuie lasate putin la scurs ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cealalta si se pun la prajit in tigaia cu uleiul incins ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. file pui, 1/4 kg. cascaval, 200 gr masline, pesmet Mod de ... se pun in ulei la prajit. Mod de servire Se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
cod file, maioneza, lamiie, sare, piper, usturoi, patrunjel, cartofi, morcovi Mod de preparare: Se pune codul file in tava cu unt, zeama de lamiie si piper, dupa care se pune la cuptor. Intr-un vas se pun 200 gr maioneza cu mult usturoi si se freaca cu sare, piper, patrunjel. Se scoate pestele de la cuptor si se adauga sosul peste el. Se adauga patrunjel si lamii felii. Mod de servire Se serveste cu cartofi fierti si morcovi fierti
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 20 minute. Servim plachia de novac cu mamaliguta calda. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 g peste file, 1 albus de ou, sare, cate un varf de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -o pe farfurie, alaturi de somonul file si un aranjament dintr-o felie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Uscam bine fileurile de somon cu ajutorul unui servetel si le condimentam cu sare si piper. Le dam apoi prin faina pe ambele parti. Batem ouale cu un praf de sare. Dam fileurile prin compozitia de ou . Le dam apoi prin pane-ul pentru peste (daca nu aveti puteti folosi pesmet ) Prajim bucatile pe ambele parti in uleiul incins pana se rumenesc usor. Apoi scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei. Am servit cu cartofi cu usturoi si cu lamaie
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tai pestele batoane groase de 3-4 cm si lungi de 6-7 cm, le condimentez, le tavalesc prin faina si le prajesc in ulei de masline. Lamaia o razuiesc pe razatoarea mica si pastrez coaja pentru servire. Apoi o storc bine. Cand sunt aproape gata batoanele de peste, torn peste ele sucul de la o jumatate de lamaie si le mai las 2 minute. Intre timp, amestec sucul ramas cu o jumatate de ceasca de apa in care am stins o lingurita rasa de bicarbonat alimentar. Adaug lichidul peste peste si mai las 5...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatam,spalam si taiem julienne ceapa si ardeii.Punem ceapa la calit la foc domol pana se inmoaie bine.Curatam si uscam cu un prosop absorbant de bucatarie pestele.Saram si piperam rondelele de peste,apoi le tavalim prin faina.Incingem uleiul si prajim pestele pe ambele parti pana se rumenesc frumos.Scoatem pestele si il punem pe hartie absorbanta pentru a scapa de surplusul de ulei. Spalam rosiile,le curatam si le taiem pe jumatate,apoi jumatatile in feliute subtiri.Intr-un vas de sticla...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele, se sareaza si se pun pe gratar. Între timp se prepara un dressing din usturoi, sare, piper si o jumatate din semintele de susan pisate în mojar. Apoi se amesteca zeama de lamâie si uleiul pentru a rezulta un dressing cremos. Se amesteca rondelele de vinete cu acest dressing atunci când sunt calde pentru a absorbi toate aromele. Se pot consuma alaturi de o salata cu rosii, ceapa, patrunjel, quinoa, ulei de masline, zeama de lamâie, sare si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala si curata foarte bine pestele, se unge cu sare si piper si se aseaza in tava de la cuptor, care a fost unsa in prealabil cu ulei. Dupa 30 minute se scoate din cuptor, se adauga rondelele de rosii, sucul de rosii si cateva rondele de usturoi si se da din nou la cuptor inca 30 de minute. Cuptorul electric - 200 grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 linguri ulei sau unt pentru prajit, 2-3 linguri faina, 1/2 pahar lapte, sare ... aluat si se pune la prajit in uleiul bine infierbintat. Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei. Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lamaie, 600 g file de salau, sare, piper, 600 g rosii, 1 lingura ierburi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele se condimenteaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor. Se adauga mazarea Bonduelle. Morcovul se taie rondele, ceapa la fel, ardeiul gras fasii, iar rosia felii. Toate legumele impreuna cu cateva felii de lamaie, se aseaza in tava, alaturi de peste. Se sareaza, se pipereaza, se mai adauga condimente de peste, dupa preferinte si se stropesc cu ulei, dupa care se da tava la cuptor pentru 20-30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un file de cambula preparat la tigaie reprezinta una dintre cele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , 1 lingura faina, ulei (unt) pentru prajit, zahar farin pentru pudrat. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 8 cabanosi (circa 250 g), ulei pentru prajit. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro