file novac prajit
Pagina 1 din 5
Condimentam pestele si punem peste el uleiul de masline. eu am folosit ulei de masline cu boabe de piper de la Monini. Rumenim pestele in tigaie si cand este aproape gata stingem cu vin alb, il lasam doar cat sa se vapore alcoolul apoi il scoatem. Incingem untul si stingem cu zeama de portocala. Dam intr-un clocot apoi adaugam smantana cu atentie sa nu se taie. Dam deoparte de pe foc si adaugam caperele, sarea si piperul alb. Asezam pestele pe un platou impreuna cu cateva felii de portocala...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Usturoiul se caleste în ulei de masline, se adauga ardeiul copt si sucul de rosii. Se paseaza dupa care se adauga mix-ul de seminte, sare si piper. Fileurile de peste se marineaza si se pun pe gratarul încins. O parte de supa de pui se pune pe o parte de cuscus se acopera si se lasa sa absoarba supa, apoi se amesteca cu coaja de lamâie, lamâia murata si patrunjel. Se asaza cuscus-ul într-o forma si se rastoarna pe farfurie. Deasupra se pun fileurile de peste si se decoreaza cu putina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 1 kg file novac 100 ml smantana 50 gr unt 1 portocala 50 gr capere ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Bate împreuna oul, mustarul si sarea într-o farfurie întinsa. Pune fulgii de cartofi într-o alta farfurie. Încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Da fileurile de peste prin amestecul de ou si apoi trece-le prin fulgii de cartofi, având grija sa acoperi pestele cu fulgi pe toate partile. Daca vrei sa fie si mai crocant, da iar prin ou si apoi prin fulgi de cartofi. Se va forma o crusta mai groasa. Prajeste fileurile de peste timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau pâna când...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g file de salau, 2 oua, 3-4 linguri faina, ulei pentru prajit Mod de preparare: 1. Bucatile de file se spala, se sterg de ... incins se prajesc bucatile de file pe ambele parti. 6. Cand sunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g file de salau, 2 oua, 3-4 linguri faina, ulei pentru prajit Mod de preparare: 1. Bucatile de file se spala, se sterg de ... incins se prajesc bucatile de file pe ambele parti. 6. Cand sunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fileurile se spala,se zvanta apoi se condimenteaza si se sareaza dupa gust . Cartofii curatati se dau prin razatoare apoi se storc bine intre palme,se sareaza un pic. Se trec fileurile de peste prin ou apoi prin faina,din nou prin ou si la urma prin cartofii rasi si storsi de suc Se preseaza bine prin razatura de cartofi apoi se prajesc cate 3-4 minute pe fiecare parte,in ulei incins.Se scot pe servetel absorbant pentru a scapa de surplusul de ulei si se servesc calzi cu suc de lamaie. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam ... compozitia;dintr-un kg de file,ies cam 45-50 de ... folositi un vas(in care prajiti),de care se lipesc,putin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor. Sarati si piperati dupa gust. 2 Ungeti bucatile de peste cu maioneza. 3 Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza. 4 Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor. 6 Se serveste stropit cu suc de lamaie. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata fileul de peste de grasime si se taie in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foarte simpla si rapida. Ingrediente: file de peste cateva feliute de ... verde 4-5 linguri de malai Pregatiti fileul de peste, sarati-l si asezati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Spalam fileul si il uscam cu un prosop. Il stropim cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asezoneaza fileurile de somon cu piper, sare, usturoi. Într-un bol, amesteca sosul de soia, zaharul brun, apa si uleiul, amestecând pâna ce zaharul se dizolva. Pune pestele într-o punga resigilabila împreuna cu amestecul cu sos de soia si lasa-l la frigider cel putin doua ore. Încinge apoi gratarul, unge-l cu putin ulei si asaza fileurile de somon. Lasa-l sa se faca timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau pâna când pestele poate fi patruns usor cu furculita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas, amesteca siropul de artar, sosul de soia, usturoiul pisat, sarea si piperul. Asaza fileul de somon, taiat în bucati, într-un vas lat, peste care vei adauga amestecul. Lasa pestele la marinat timp de 30 de minute în frigider (îl poti întoarce o data), dupa care scoate vasul si pune-l la cuptor, unde îl vei lasa, descoperit, la foc mediu, timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileul de peste, se scoate pielea, se taie bucati medii si se aranjeaza intr-o tava de cuptor.Se sareaza si pipereaza dupa gust.Se ung bucatile de peste cu maioneza.Se taie ceapa fideluta si se pune peste maioneza.Peste ceapa se rade cascavalul si se pune tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor.Se serveste stropit cu suc de lamaie, cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , treceti-le prin faina si prajiti-le in ulei incins. Dupa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro