Cauta in 21.051 retete
... toate partile. Clatitele umplute si prajite trebuie lasate putin la scurs ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele, se sareaza si se pun pe gratar. Între timp se prepara un dressing din usturoi, sare, piper si o jumatate din semintele de susan pisate în mojar. Apoi se amesteca zeama de lamâie si uleiul pentru a rezulta un dressing cremos. Se amesteca rondelele de vinete cu acest dressing atunci când sunt calde pentru a absorbi toate aromele. Se pot consuma alaturi de o salata cu rosii, ceapa, patrunjel, quinoa, ulei de masline, zeama de lamâie, sare si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 gr. fidea, 150 gr. unt, 250 gr. zahar, 150 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. fidea, 1/2 kg carne de vitel, vaca sau porc, 1 ou ... cu pesmet un rind de fidea, un rind de carne, deasupra raminind un rind de fidea. Se pot adauga doua oua intregi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. fidea de ou, 350 gr. ciuperci, 3 linguri ulei, 2 catei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , zahar, o legatura patrunjel, o legatura marar, fidea (fara ou), sare, boabe de ... fiert. Se adauga o mina de fidea, zaharul, boabe de piper si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se fierbe fideaua. Se strecoara, se limpezeste cu apa rece. Brinza de vaca se amesteca cu oul batut, zahar, mirodenii, smintina si apoi cu fideaua fiarta. Se unge o forma cu unt, se pune compozitia, se toarna deasupra ou batut si se da la cuptor. - 250 g fidea, 200 g brinza de vaca, 2 oua, zahar, 50 g stafide, 2 linguri cu smintina, 2 linguri cu unt, coaja de lamiie, vanilie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ), 2 carnati cruzi (circa 300 g), 70 g fidea, sare, piper, pasta de ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fiert. Se adauga o mina de fidea, zaharul, boabe de piper si ... , zahar, o legatura patrunjel, o legatura marar, fidea (fara ou), sare, boabe de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosii in bulion, telina, carnea, fidea. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vrea degraba niste bundinca cu fidea Ar da pe ea chiar ... imparatie. Ingrediente 6 oua 500 gr fidea 200 gr smantana grasa 250 ...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... , 2 linguri ulei sau unt pentru prajit, 2-3 linguri faina, 1/2 pahar lapte, sare ... aluat si se pune la prajit in uleiul bine infierbintat. Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 lingura faina, ulei (unt) pentru prajit, zahar farin pentru pudrat. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 8 cabanosi (circa 250 g), ulei pentru prajit. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... aluat si se pune la prajit in uleiul bine infierbintat. Se ... , 2 linguri ulei sau unt pentru prajit, 2-3 linguri faina, 1/2 pahar lapte, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cele doua felii de pâine, prajite înainte pe gratar sau toast ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele se sareaza dupa care se tavaleste prin faina de malai si se pune la prajit in ulei incins. Cand s-a rumenit bine se intoarce si pe partea cealalta. Separat se pregateste mujdeiul de usturoi si optional mamaliguta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fac la gratar - mediu - maruntaiele.Se servesc cu cartofi prajiti dati cu cascaval ras.Un vin negru demisec sa nu lipseasca.Sampania merge si mai bine.Zarea brut este ok
Reţetă de pe retete.eva.ro
Felia de paine se prajeste foarte putin cu unt,apoi se scoate pe o farfurie,se taie rosiile cubulete,ceapa marunt si un catel de usturoi tocat si se calesc 10 min in tigaia in care am prajit painea,se asezoneaza cu sare si piper.Cand este gata se adauga peste felia de paine,dupa care se niveleaza frumos iar deasupra se aseaza frumos un ou ochi,si la urma branza. cine doreste poate folosi cascaval in loc de branza. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata anghinarea de foile externe (maxim 2-3 straturi), se taie partea de dedesubt, iar la urma virful. Apoi se scobesc dedesubt si se taie in patru. Se dau bucatile prin faina si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scurg pe hirtie de bucatarie si se sareaza. Se servesc calde. - 4 buc.anghinare, 1 ou, faina, ulei pentru prajit, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro