Cauta in 21.294 retete
... un platou, alaturi de chiflele prajite. 4. V.N. per portie: 138 kilocalorii, 12g ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina si se pun la prajit cu o lingura de ulei in ... taie rondele. Se aseaza ficateii prajiti pe jumatatea unui platou iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 buc. conopida medie, 100 gr. unt, 200 gr. pesmet Mod de preparare: Se fierbe conopida, se desface in bucati potrivit de mari si se prajeste in tigaie, cu unt. Inainte de a se servi la masa se presara cu pesmet prajit in unt si se asaza pe platou. Mod de servire Se serveste cu smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. cartofi, 1 catel usturoi, sare Mod de preparare: Cartofii se taie in patru apoi se pun la fiert 7-8 min impreuna cu sarea, dupa care se strecoara de apa si se prajesc la foc moderat in ulei incins. In timpul prajirii se presara usturoi taiat marunt. Cind sunt gata prajiti, se adauga mujdei. Mod de servire Se servesc ca garnitura pentru fripuri sau se pot consuma simpli
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... .Vasele cele mai bune pentru prajit cartofii sunt cele din tuci ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina si se pun la prajit cu o lingura de ulei in ... taie rondele. Se aseaza ficateii prajiti pe jumatatea unui platou iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nucsoara si servita cu nuci prajite, crema de dovleac va va ... apa, adaugati putina sare si prajiti nuca, amestecind constant, intr-o tigaie ... , cu putina smantana si nuci prajite. Optional, se poate consuma cu ... paine. [warning]Aveti grija cind prajiti nuca sa nu o ardeti. Uleiurile ... bine, inainte de a fi prea prajita.[/warning] [tip]Daca folositi supa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... garnitura se pot servi cartofi prajiti, cartofi fierti si opariti cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele se decongeleaza in lapte sa stea de pe-o zi pe alta. Se sterge bine, se curata, se sareaza si se da prin faina sau malai si se prajeste. Se scurg pe servetele. Servim cu mamaliguta, lamaie sau mujdei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cartofii si se taie felii, se spala si se zvânta cu un servet de bucatarie. Se condimenteaza fileurile de peste cu sare si piper, se tamponeaza usor cu faina, pentru a permite aluatului sa se lipeasca de peste. Se cerne faina într-un vas, se adauga un vârf de cutit de sare si se toarna berea treptat, amestecând bine cu telul, pâna se obtine un aluat potrivit de gros; daca este prea gros, mai adaugati putina bere. Se trec fielurile de peste prin aluat (trebuie acoperite bine si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem apa la incalzit un pic sa fie asa ca apa de vara ,intr-un vas punem cubul de drojdie si un pic de sare ,peste drojdie adaugam apa sa inmuiem drojdia si apoi vom framanta un aluat potrivit de tare ,dupa care il lasam la crescut cam o ora.Punem ulei in tigaie si lasam sa se infierbante bine apoi punem o turta la prajit pe o parte si pe alta.Dintr-un kg.de faina ne iese cam 10 turte prajite!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , lasate cateva minute si stoarse de suc, inainte de a fi prajite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Copanele de pui si cartofi prajiti. Ca orice copii Alexandra si ... de ulei, dar si cartofii prajiti. Ca orice parinte excesul de ... diferentiat aproape deloc de cei prajiti in baie de ulei: carnita ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se curata pestele de solzi si intestine,se cresteaza daca este mare si apoi se spala ,se scurge bine de apa apoi se,, indulceste" cu un praf de sare. Se incinge uleiul,se tavaleste pestele prin faina si apoi se rumeneste bine pe ambele fete. Rosiile se dau prin razatoare si apoi se calesc bine in putin ulei incins.Cand scade bine sucul lasat de rosii ,se adauga si pasta de tomate apoi usturoiul zdrobit.Se potriveste de sare dupa gust apoi se condimenteaza cu un praf de busuioc cimbru uscat....
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg. cartofi noi, 4-5 catei de usturoi, miezul de la 5-6 nuci, 1 lingura pesmet, 3 linguri ulei, sare Mod de preparare: Se curata cartofii, se spala si se zvinta intr-un servet. Se dau apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Intre timp se curata usturoiul, se piseaza cu putina sare impreuna cu nucile si se pune peste cartofii prajiti. Se acopera vasul si se lasa citeva minute, pentru ca sa impregneze cartofii cu miros de usturoi. Se servesc imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1-2 vinete potrivite, 2-3 cepe, 4-5 catei usturoi, sare, 1 legatura marar, 1 kg cartofi Mod de preparare: Vinetele se spala, se taie asa cum sunt in coaja, in cuburi sau felii, dupa preferinta, se prajesc usor in uleiul incins apoi se lasa se se scurga de ulei. Intre timp se taie ceapa marunt si se pune la calit. Dupa ce ceapa este bine calita se taie cartofii cubulete, se adauga usturoiul pisat si vinetele scurse de ulei. Se coace la foc potrivit iar la sfirsit se adauga mararul taiat...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Am servit alaturi de calamarii prajiti, folosind sosul atat pentru creveti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Spala dovleceii si taie-i în lungime, în fâsii subtiri si late. Taie mai multe felii de mozzarella, cu o grosime de jumatate de centimetru. Pune doua felii de dovlecei în forma de cruce, iar acolo unde se întrepatrund acestea asaza o felie de mozzarella. Aduna pe rând cele patru capete ale feliilor de dovlecel si pune-le peste mozzarella, dar ai grija sa pui mai întâi capetele feliei de dedesubt, pentru ca "pachetelul" sa reziste mai bine. Înfige o scobitoare în dovlecelul umplut...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500g branza dulce 2 linguri zahar 1 ou 30g faina 1 plic zahar vanilat coaja rasa de la o lamaie 1 praf de sare Se freaca branza dulce cu furculita impreuna cu toate ingredientele. Se lasa 15 minute, apoi se modeleaza cu mana papanasii si se dau prin faina si se pun la prajit in ulei bine incins la foc potrivit. Se scot pe un sevetel si se servesc calzi pudrati cu zahar pudra sau dulceata.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Grozav, de cand prajesc in malai nu mai folosesc faina Taiem rondele mai groase, le stergem, le saram pe toate partile. Dupa 30 min le dam bine prin malai. Ca malaiul sa se prinda bine secretul e ca pestele sa nu fie foarte uscat ci putin umed. Prajim in tuci in uleiul incalzit. Intoarcem pe ambele parti si cand e rumenit scoatem pe servetele. Facem un mujdei de usturoi cu ulei demasline si smantana sau iaurt gras.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com