Cauta in 16.331 retete
... 10 portii: 1,5 kg carne de porc pentru friptura, 250 ml supa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu unt si faina. Ingrediente pentru 4 persoane : - 600 g ficat de vaca, porc - 2 1/2 linguri de faina ... ciboulette tocata Taiati in cuburi ficatul, spalati in 2 ape, lasati ca ... sa se scurga, apoi amestecati ficatul cu 2 linguri de faina. Puneti ... 30 g de unt si puneti ficatul la prajit pe foc rapid. Rezervati ficatul la caldura, sarati si piperati. Puneti in cratita 30 ......
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Se curata ficatul, se spala si se taie in doua. Se ... , la foc potrivit) bucatile de ficat. Se adauga rosiile si se ... mai lasa sa se infierbante. Ficatul astfel preparat se serveste cu ... fainoase, fierte si scurse. - 300 g ficatei de pui, 4 rosii, 1 catel de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ficat (eu am folosit de porc) ulei si condimente Ficatul se curata de pielite, se spala sub jet de apa rece si se pune in hartie de bucatarie sa absoarba apa. Se incinge putin ulei de masline si se pune ficatul fara sare sau altceva. Se intoarce pe cealalta parte si cand e gata se scoate pe hartie si se condimenteaza bine. Servim cald cu garnitura de piure de cartofi.Nu se pune sare inainte pentru ca se intareste.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... si reci. - 200 g pate de ficat, un pachet de foi de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de paine si se garnisesc cu gogosari. Se servesc imediat ca sa nu-si schimbe culoarea. - Felii de paine, 1 cutie de pate de ficat, 100 g unt, sare, piper, 2 lingurite de vin, 1 gogosar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... varza verde, 500 g carne de porc, 1 ceapa, bulion de rosii, verdeata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se clateste cu apa un vas de Jena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie in felii un ficat de curcan sau 2-3 ficatei de gaina, se prajesc in unt, se pune sare si un praf de faina. Se face o omleta obisnuita, cand e gata se toarna deasupra mancarica de ficati, se impatureste in trei si se serveste. - 2-3 ficatei de gaina sau 1 ficat de curcan, oua, unt, sare, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ceapa. - 1,4 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, sucul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... grasime de gasca, se asaza ficatul si se adauga atata zeama ... -30 de minute. Se scoate ficatul si se asaza pe o tava ... , se presara boia si se toarna peste ficat. Se serveste rece. - 1 ficat mare de gasca, grasime de gasca, zeama de carne, boia ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocate marunt. - 1/2 kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 ceapa, 2 morcovi, 1 pastirnac, 1 radacina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cartofi prajiti sau natur. - 500 g ficatei de pui,1 ceapa,1 cutie ciuperci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de sezon. - 1 kg pulpa de porc, 1 pahar cu vin, 1 lingura unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sita si se freaca cu ficatul de gasca fiert. Se adauga ... taiata ca taiteii. - 6 oua, 100 g ficat de gasca, unt proaspat cat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se acopera. - 1/2 kg carne de porc, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 radacina patrunjel, 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (spalat si zvantat). Fileul de porc se taie pe lat felii ... patrunjel verde, 300 g file de porc, sare, 3 linguri unt topit (sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 2 kg carne de porc cu grasime 800 grame ficat 1/2 capatana de usturoi 3 foi de dafin ... 1 lingurita coriandru macinat 1 stomac de porc bine spalat si curatat sare ... parlesc bine. Alegeti carnea. Spalati ficatul si indepartati bila cu grija ... de sare. Fierbeti inca 1 ora si adaugati ficatul. Lasati sa fiarba ficatul si opriti focul. Scoateti carnea si strecurati zeama. Dupa ce...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se prajesc jumarile. Cind incep sa se prinda, se pune ficatul taiat felii foarte subtiri si, incet-incet, se varsa smintina amestecind mereu. La sfirsit, se pun sarea, piperul si zeama de carne. Se servesc fierbinti, pe bucati de franzela prajite in unt. - 4 oua, 1 ficat de pasare, 50 g smintina, o lingura unt, sare, piper, putina zeama de carne. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : orez fiert. - 400 g carne de porc (taiata fasii), 1 cutie de ananas ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro