ficat porc in dry cooker
Pagina 4 din 5
Sosul:pisam usturoiul,adaugam putina sare si cateva linguri de ulei,amestecam pana se obtine o maioneza peste care adaugam apoi iaurtul si amestecam. Spalam si apoi scurgem de apa ficateii de pui. Ii punem in tigaia in care am incins putin ulei si acoperim. Lasam sa se innabuse la foc mic.Cand sunt gata turnam sosul peste ei ,acoperim si lasam 3-4 min sa se patrunda gustul de usturoi. Servim cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai mare. Puneti pulpa de porc dezosata si crestata pe o planseta ... acest amestec peste carnea de porc, pe toate partile, acoperind-o complet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
750 gr. ficat, 10-15 cepe, 2 linguri bulion sau 6-7 rosii, 2 linguri ... se mai fierbe. Se adauga ficatul taiat bucatele si se continua inabusirea impreuna cu ficatul. Se stinge cu vin, daca este nevoie ... , ca sa nu se intareasca ficatul. Ceapa se inabusa mai din vreme, iar ficatul se adauga numai aproape de masa, ca sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala carnea, se portioneaza felii subtiri, se condimenteaza, se unge tigaia Delimano cu 1 lingura de ulei si se pune carnea la prajit. Ciupercile se scurg de apa , se pun la calit cu o lingura de ulei. Cand sunt rumenite , se adauga vinul, ceapa taiata fidelute, se calesc impreuna timp de 3 minute si se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei dulce. Cartoful fiert in coaja cu putina sare , se curata si se taie rondele. Se aseaza pe un platou friptura si garnitura de legume. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: cotlet de porc cartofi sare piper 2-3 catei de usturoi coriandru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... carne, se puna sa fiarba ficatul, limba, carnea macra de la ... se umple un stomac de porc pregatit cu multa atentie inainte ... de proc: picioarele, urechile, sorici, ficatul, limba, carne macra de la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
ficatul si rincihii de miel Mod de preparare: Atit ficatul cat si rinichiul se taie in felii groase de 1 cm, se dau prin faina si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn. Nu trebuie tinuti mult pe foc caci rinichii se intaresc iar ficatii nu au nevoie decit de citeva minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... grasime, 1 paharel vin Se curata ficatul de pielita si se opareste ... prajita, se adauga feliile de ficat. Aceasta operatie se face cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de preparare: Ficateii se spala si se fierb pentru 5 minute. Apoi se scot din apa si, eventual, se spala. iupercile se taie marunt. La fel si ceapa verde. Acestea se calesc impreuna in ulei. Ficateii se mixeaza la robot. Peste pasta rezultata se pun ciupercile si ceapa, ouale, verdeata, sare si piper. Toate aceste ingrediente se amesteca bine. Intr-o tava pentru chec sau cozonac se pune hartie de copt, apoi compozitia. De data asta eu am pus si oua fierte la mijlocul compozitiei (se pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ficateii se spala , se curata de pielite si se pun in lapte rece pentru 30 min. Ceapa se taie marunt , o calim apoi adaugam ficateii de pui si lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti. Se adauga bulionul, vinul, usturoiul si 50 ml apa calda , se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul. Cand mancarea este gata se adauga sare si piper dupa gust. Se presara patrunjelul taiat marunt iar dupa preferinta se poate adauga si usturoi zdrobit. Se servesc alaturi de mamaliguta. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata bine (parlesc) si spala picioarele apoi se pun la fiert in multa apa impreuna cu carnea se aduna spuma si se lasa la fiert la foc mic descoperit. Apoi se curata legumele si se pun si ele intregi in oala la jumatatea timpului de fierbere si se lasa impreuna la fiert (se adauga sare, piper boabe, si cativa catei de usturoi, foi de dafin) pana cand carnea se desprinde de pe oase, zarzavatul se scoate si se arunca, mai putin morcovii pe care o sa-i folosim pentru decor. Asezati carnea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500-600 gr. ficat, o ceapa, o felie mare de piine, 2 oua, 4 linguri ... Mod de preparare: Se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga spanacul maruntit si se lasa 3-4 minute sa fiarba.Orezul se fierbe separat si se adauga peste spanac. Se adauga smantana, telemeaua taiata cubulete mici, sarea , piperul si zeama de la o lamaie si se amesteca sa se omogenizeze. Se spala ficateii, se scurg de apa, apoi se pun intre doua servetele de bucatarie ca procesul de eliminare a apei sa fie mai rapid, se condimenteaza cu putina sare si piper, se trec prin faina si se pun la prajit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pateul de ficat se poate prepara in mai multe feluri : mai ... in tipul taranesc utilizam carne de porc cu grasime. Ingrediente : - 350 g ficat de pui - 350 g carne de porc cu grasime - 2 linguri de cognac ... in pudra - sare, piper Macinati ficatul si carnea separat. Amestecati toate ... . Pentru 1 kg de carne cu ficat - 16 g de sare si 3 g de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 buc. rosii, 2 ficati de pasare, miezul de la o felie de franzela, 25 gr. unt, o lingutita verdeata, sare Mod de preparare: Se fierb ficateii in unt, inabusit, cu putina apa si sare. Se lasa sa se raceasca, se sfarima cu furculita in sosul cu unt, se amesteca cu miezul de franzela inmuiat in apa apoi stors si verdeata. Se umplu rosiile golite de miez cu acest amestec. Se toarna peste rosii un sos preparat din miezul rosiilor indepartat si se dau la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga spanacul maruntit si se lasa 3-4 minute sa fiarba.Orezul se fierbe separat si se adauga peste spanac. Se adauga smantana, telemeaua taiata cubulete mici, sarea , piperul si zeama de la o lamaie si se amesteca sa se omogenizeze. Se spala ficateii, se scurg de apa, apoi se pun intre doua servetele de bucatarie ca procesul de eliminare a apei sa fie mai rapid, se condimenteaza cu putina sare si piper, se trec prin faina si se pun la prajit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pulpa porc, morcov, pasta ardei iute, sos soia, supa de legume ... Mod de preparare: Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se ... adauga la cuburile de morcov, porcul sote si alunele. Apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com