Cauta in 18.725 retete
Sosul:pisam usturoiul,adaugam putina sare si cateva linguri de ulei,amestecam pana se obtine o maioneza peste care adaugam apoi iaurtul si amestecam. Spalam si apoi scurgem de apa ficateii de pui. Ii punem in tigaia in care am incins putin ulei si acoperim. Lasam sa se innabuse la foc mic.Cand sunt gata turnam sosul peste ei ,acoperim si lasam 3-4 min sa se patrunda gustul de usturoi. Servim cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Ficateii se spala si se fierb pentru 5 minute. Apoi se scot din apa si, eventual, se spala. iupercile se taie marunt. La fel si ceapa verde. Acestea se calesc impreuna in ulei. Ficateii se mixeaza la robot. Peste pasta rezultata se pun ciupercile si ceapa, ouale, verdeata, sare si piper. Toate aceste ingrediente se amesteca bine. Intr-o tava pentru chec sau cozonac se pune hartie de copt, apoi compozitia. De data asta eu am pus si oua fierte la mijlocul compozitiei (se pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
ficatei de pui, smantana, iaurt, stafide, lamiie, ghimbir, nucsoara, sare, piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. ficati de pasare, 2-3 linguri faina, 150 gr. unt, 150 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rata, 2-3 cepe, o lingura grasime (de pasare), 4-5 catei de usturoi, o lingura bulion ... preparare: Se iau bucatile de rata pregatite pentru mancare si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
10 oua, 200 gr. ficat, 200 gr. unt, sare, piper, nucsoara ... pentru umplut. Se prajeste inabusit ficatul fara sa se usuce si ... albusul de galbenus. Se freaca ficatul farimitat cu untul si cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
felii de piine, 1 cutie pate de ficat, 100 gr. unt, sare, piper, 2 lingurite vin Mod de preparare: Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se garnisesc cu gogosari. Mod de servire Se servesc imediat ca sa nu-si schimbe culoarea
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. ficat, un varf de lingura faina, o lingura arpagic tocat ... Mod de preparare: Se curata ficatul si se taie in bucati ... o lingura de unt, se pune ficatul si se intoarce cu o lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. ficat, 10-15 cepe, 2 linguri bulion sau 6-7 rosii, 2 linguri ... se mai fierbe. Se adauga ficatul taiat bucatele si se continua inabusirea impreuna cu ficatul. Se stinge cu vin, daca este nevoie ... , ca sa nu se intareasca ficatul. Ceapa se inabusa mai din vreme, iar ficatul se adauga numai aproape de masa, ca sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg ficat de porc, 1/2 l lapte, 1 ou, pesmet, faina, ulei, sare, salata Mod de preparare: Se sterge ficatul, se taie felii groase de 1 cm, se curata de pielita si se tin in lapte 15 minute. Se trec apoi feliile prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei bine incins. Se sareaza dupa ce au fost prajite si se servesc imediat, deoarece daca sta mai mult ficatul se intareste Se serveste cu o salata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rata mica, 8 castraveti potrivit de mari, 2 linguri untura, 1 lingura bulion, 1 ceapa ... Mod de preparare: Bucatile de rata se prajesc in untura pana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
ficatul si rincihii de miel Mod de preparare: Atit ficatul cat si rinichiul se taie in felii groase de 1 cm, se dau prin faina si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn. Nu trebuie tinuti mult pe foc caci rinichii se intaresc iar ficatii nu au nevoie decit de citeva minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... grasime, 1 paharel vin Se curata ficatul de pielita si se opareste ... prajita, se adauga feliile de ficat. Aceasta operatie se face cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com