Cauta in 20.697 retete
Se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga spanacul maruntit si se lasa 3-4 minute sa fiarba.Orezul se fierbe separat si se adauga peste spanac. Se adauga smantana, telemeaua taiata cubulete mici, sarea , piperul si zeama de la o lamaie si se amesteca sa se omogenizeze. Se spala ficateii, se scurg de apa, apoi se pun intre doua servetele de bucatarie ca procesul de eliminare a apei sa fie mai rapid, se condimenteaza cu putina sare si piper, se trec prin faina si se pun la prajit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga spanacul maruntit si se lasa 3-4 minute sa fiarba.Orezul se fierbe separat si se adauga peste spanac. Se adauga smantana, telemeaua taiata cubulete mici, sarea , piperul si zeama de la o lamaie si se amesteca sa se omogenizeze. Se spala ficateii, se scurg de apa, apoi se pun intre doua servetele de bucatarie ca procesul de eliminare a apei sa fie mai rapid, se condimenteaza cu putina sare si piper, se trec prin faina si se pun la prajit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500-600 gr. ficat, o ceapa, o felie mare de piine, 2 oua, 4 linguri ... Mod de preparare: Se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. rosii, 2 ficati de pasare, miezul de la o felie de franzela, 25 gr. unt, o lingutita verdeata, sare Mod de preparare: Se fierb ficateii in unt, inabusit, cu putina apa si sare. Se lasa sa se raceasca, se sfarima cu furculita in sosul cu unt, se amesteca cu miezul de franzela inmuiat in apa apoi stors si verdeata. Se umplu rosiile golite de miez cu acest amestec. Se toarna peste rosii un sos preparat din miezul rosiilor indepartat si se dau la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg ficat, 2 linguri grasime, 2-3 cepe, usturoi, piper, cimbru, patrunjel verde, 1 pahar ... Mod de preparare: Se curata ficatul de vine si pielite, se ... , sare si grasime. Se asaza ficatul peste un gratar de lemn ... grasimea, se strecoara sosul peste ficat sau se serveste separat in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. ficat Mod de preparare: Se pune ficatul pe gratarul incins, fara grasime, se frige la foc mare si nu prea mult. Ficatul se serveste in singe. Altfel isi pierde fragezimea si gustul. Se sareaza la sfirsit. Mod de servire Se serveste cu piure de cartofi si o salata de cruditati sau ardei copti
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rata, 6-8 buc. castraveti mici murati, 1/2 ceasca de pasta de rosii, 2-3 cepe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. costita afumata, 1/2 kg. ficatei de pui, piper,scobitori Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rata de 1,5 kg, 150 g miere poliflora, 100 g unt, o lamiie, sare, piper ... de ananas. Mod de preparare: Rata se curata bine, se spala ... si cuisoarele pisate. Se unge rata cu 2-3 linguri din acest sos ... . Peste 20 min se unge rata din nou cu 2 linguri din ... apa in tava. Se intoarce rata pe toate partile pentru a se ... sosul din tava. Se scoate rata iar in sosul din tava ......
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se sterge ficatul, se curata si se taie ... prea mult pe foc deoarece ficatul se intareste. Se asaza feliile pe o farfurie. In sosul ficatului se stoarce zeama de la o jumatate ... strecoara si se toarna peste ficat. Se adauga sare si piper ... lamiie si patrunjel verde tocat. Ficatul se sareaza intotdeauna dupa ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de piftie) Mod de preparare: Ficatul se tine in lapte rece ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rata; pentru marinata: un litru de vin amestecat cu 1/2 litru otet ... preparare: Inainte de a fi fripta, rata se marineaza. Se face o marinata ... si se toarna fierbinte peste rata asezata intr-o cratita smaltuita. Se ... noapte. A doua zi se scoate rata marinata, se impaneaza cu felioare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 oua, 500 gr. cartofi, 1 buc. ceapa potrivita, sare, piper, ulei, zeama de lamiie, 300 gr. ficat, 4 buc. ridichi Mod de preparare: Se face o pasta din oua rascoapte si cartofi fierti dati prin masina de tocat in care se adauga ceapa tocata marunt, sare, piper, ulei si zeama de lamiie. Se asaza salata pe o farfurie plata dindu-i forma dorita. De jur-imprejur se aranjeaza bucatele de ficat prajit si ridichi de luna taiate felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 oua, 150 gr. cabanos sau 1 buc. ficat de pasare, o lingura unt, sare, patrunjel verde tocat fin Mod de preparare: Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sunt gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g ficat de vaca, porc sau vitel, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare Mod de preparare: Se spala ficatul, se sterge bine cu un servet curat, se taie bucati de grosimea unui deget, se tavalesc prin faina, se scutura bine si se prajesc in ulei incins. Ficatul nu se sareaza decit dupa ce a fost prajit, cu citeva clipe inainte de a fi servit Se serveste cu garnitura de legume asortate.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. cartofi fierti, 200 gr. ficatei, 1 buc. ceapa mica, sare, ulei (untura de pasare) Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata si se toaca marunt cu un cutit, impreuna cu ficateii de pasare prajiti. Se toarna ulei sau untura de pasare si se adauga sare si o ceapa taiata marunt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... maruntaiele, oprind numai inima si ficatul, restul se arunca. Se taie in sferturi rata si se pune intr-un ... , apoi se toarna fierbinte peste rata si se acopera vasul. Daca ... se toarna peste carnea de rata si se pastreaza la loc ... . Preparare: dupa ce a fost marinata, rata se sterge, se portioneaza si ... fiarba. Preparatul se serveste rece. Rata salbatica se poate pregati si ......
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau untura Mod de preparare: Ficatul care urmeaza sa fie prajit ... bine intr-un servet curat. Ficatul se taie in bucati de ... mai uniform posibil. Astfel pregatit, ficatul se presara cu piper pisat ... , nu trebuie infipta furculita in ficat pentru ca sa nu se scurga zeama. Ficatul prajit prea tare isi pierde gustul; cu cat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
10 oua, 250 gr. ficat, o lingura grasime, sare, piper Mod de preparare: Se amesteca ouale batute cu sare si putin piper, impreuna cu ficatul prajit in prealabil si taiat bucati. La fel se prepara cu rinichi, care se inabusa si se fierb bine inainte.
Reţetă de pe www.retete-bune.com