fasole scazuta cu ciolan proaspat
Pagina 4 din 5
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune fasolea l-a inmuiat,de pe o zi pe alta.Se pune la fiert in 2 l de apa.Se schimba apa de 2-3 0ri,ca sa evitam balonarea.Cand fasolea este fiarta pe jumatate,adaugam zarzavatul taiat marunt.Cand este fiert totul,adaugam sosul de rosii.Potrivim gustul de sare,piper,adaugam si 2 lingurite de Delikat.Stingem focul,adaugam patrunjel tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mic-dejun cu cereale si salata de fasole verde/ Breakfast with cereals and green...
Adauga la favorite
... , am servit si o salata de fasole verde, facuta foarte rapid si simplu, cu urmatoarele ingrediente: fasole verde morcov ceapa si usturoi verde ... sare si piper Am fiert fasolea verde si am pregatit maioneza. In robot am pus fasolea strecurata, morcovul crud, si ceapa cu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem fasolea sau daca n-avem chef de stat dupa ea, luam gata preparata. Taiem maslinele feliute, ceapa pestisori, usturoiul si el tot feliute; tocam patrunjelul, potrivim de sare si piper, turnam putin ulei de masline (4 linguri) si stoarcem lamaia, apoi amestecam. Pregatim patul cu frunze de salata verde si peste asezam salata noastra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fasolea se pune la inmuiat cateva ore in apa calduta,se ... cu un blender putem pasa fasolea,sau prin masina de tocat ... ulei si se amesteca in fasole. Ceapa taiata pestisori se caleste ... bulionul,fierbem 2 min. Adaugam patrunjel verde tocat si servim peste fasole ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se portioneaza carnea pentru a fi tocata prin masina de tocat carne, se spala si se toaca prin masina.Se curata 2 capatani de usturoi, se zdrobeste pana obtinem o pasta si se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in palma, sarea, boiaua, amestecam, gustam si mai completam cu ce lipseste. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia, pregatim masina de tocat la care atasam dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iute ( Eros Pista ) ulei Pentru fasole: 1 ceapa sare, piper, ulei 1 frunza ... pasta de tomate rozmarin cimbru fasole boabe alba gata fiarta Dupa ... , cimbrul si boabele fierte de fasole. Puneti la rece si serviti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1. Se curata morcovii si zucchini. Se spala si se tai pe lung fasii subtiri cu un curatator de cartofi. 2. Pe o hartie de copt alternam feliile de morcov si de zucchini. Asezam fileul de peste la capatul superior al legumelor, il stropim cu putina lamaie, ulei de masline. Asezonam cu sare si piper dupa gust. Rulam hartia de copt pana la capatul legumelor si inchidem bine 3. Pestele se da in cuptorul preincalzit la 150 C timp de 20 - 30 minute. 4. Incingem 2 linguri cu ulei in care punem...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se pune la inmuiat in apa rece pentru cca. 2 ore, se spala bine si se pune la fiert. Se fierbe bine, se adauga sare si cand e gata se scurge si se paseaza cu mixerul vertical. Separat intr-o tigaie cu un pic de ulei incins se prajeste ceapa taiata marunt, se adauga bulionul si se condimenteaza dupa gust. Se tine pe foc pana capata o culoare aurie placuta. Se serveste fasolea cu 2 linguri de sos deasupra si cu castraveti murati.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu cateva linguri faina.Se lasa la dospit la loc cald cam jumatate de ora. Se bat 2 oua cu 100 gr zahar,se adauga laptele caldut,maiaua dospita si se amesteca bine .se adauga faina si se framanta bine. Se lasa aluatul la caldura pana isi dubleaza volumul. In timp ce aluatul sta la crescut facem umplutura de branza:Se amesteca branza cu sase oua.Se adauga 100 gr zahar ,un plic de zahar pudra cu aroma de vanilie ,esenta de vanilie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe bine fasolea(se schimba apa de 3 ori),intr-o tigaie calim usor ceapa si o adaugam si pe ea la fiert,dupa ce fierbe bine adaugam 2 linguri de secretul gustului si 2 frunze de dafin si lasam sa fiarba.Apoi dupa ce a fiert bine si zeama devine tulbure adaugam si bulionul si bagam crenguta de cimbru si o lingura doua de ulei.Dupa ce a fiert de tor scoatem cimbrul si frunzele de dafin si adaugam carnatii pe care i prajim separat. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g fasole verde proaspata sau congelata Carne de pui sau.porc Mod de preparare:
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Nautul înmuiat se scurge de apa si se mixeaza în robotul de bucatarie împreuna cu celelalte ingrediente. Se modeleaza chiftelutele si se prajesc în mult ulei pâna când se rumenesc. Se scot pe o farfurie tapetata cu prosop de bucatarie din hârtie pentru a absorbi din ulei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ingrediente fasole uscata (din borcan gata fiarta..)400 gr foi de dafin piper 'boabe ciolan afumat faina ,boia rosie si ... gr cine doreste Se pune ciolanul la fiert pentru o ora apoi ... pune din nou la fiert ciolanul inpreuna cu foaia de dafin ... pe os ,se va aduga fasolea (eu am folosit gata din ...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
Fasolea curatata de impuritari se pune la inmuiat. A doua zi, dupa ... 1,5-2 ore, sau mai mult daca fasolea este mai veche. In oala ... se inmoaie coaja mai bine. Cind fasolea este fiarta, apa este scazuta pina la nivelul boabelor. Ceapa taiata ... rosii si se desarta peste fasolea fiarta, adaugind foaia de dafin ... rece si se amesteca cu fasolea, lasind sa fiarba citeva clocote ... , la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu cateva linguri faina.Se lasa la dospit la loc cald cam jumatate de ora. Se bat 2 oua cu 100 gr zahar,se adauga laptele caldut,maiaua dospita si se amesteca bine .se adauga faina si se framanta bine. Se lasa aluatul la caldura pana isi dubleaza volumul. In timp ce aluatul sta la crescut facem umplutura de branza:Se amesteca branza cu sase oua.Se adauga 100 gr zahar ,un plic de zahar pudra cu aroma de vanilie ,esenta de vanilie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiarta. Alege doua tipuri de fasole: alba si rosie, alba sau pestrita. Ingrediente: - 500 grame fasole de doua tipuri fiarta, - trei fire ... de telina verde sau tarhon proaspat, - un borcan de smanatana (200 grame). Preparare: Fierbe fasolea sau scurge si spala fasolea gata fiarta. Taie foarte fin prazul, inclusiv frunzele, pune-l intr ... , ca sa se inmoaie. Amesteca fasolea cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prepara din patru feluri de fasole - este usor sirapid de pregatit ... mic de sodiu, boabele de fasole din conserva trebuieuscate si salata ... pranz excelent. Ingrediente necesare pentru 6 portii: 1 cana fasole rosie fiarta 1 cana ... alba fiarta 1 cana fasole neagra fiarta 250g fasole verde, oparita 1 ceapa ... taiat cuburi 2 linguri de patrunjel proaspat tocat Sos de vin: 1/4...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pachet de 500 grame de fasole verde, rezulta patru portii. Timp ... 15 minute. Ingrediente: 500 grame fasole verde fideluta (tip soia), o legatura ... , sare, piper, o lingura de suc proaspat de lamaie, o mana de seminte ... de sare. Cand clocoteste, pune fasolea verde congelata. Lasa totul pe ... din nou sa clocoteasca. Scurge fasolea foarte bine printr-o sita. Amesteca ... de bucatarie sau un...
Reţetă de pe retete.eva.ro