Cauta in 21.294 retete
Fasolea se curata de codite, apoi se fierbe - nu foarte tare - in apa cu sare . Lasam sa se raceasca, timp in care preparam maioneza : doua galbenusuri + un praf de sare de lamaie + o lingura cu mustar, se mixeaza bine cu 350 ml ulei, adaugat putin cate putin ). Fasolea rece se taie marunt, mararul si patrunjelul se toaca , usturoiul se piseaza. Se pun toate peste maioneza si amestecam bine, apoi potrivim de sare si piper Este excelenta daca sta 30 minute la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pentru patru portii folosesc 500 g fasole cu bobul mic. O pun la ... ore, pentru a scurta fierberea. Fierb fasolea schimband de trei ori apa ... rece pentru procesul de fierbere. Fasolea trebuie sa fiarba la foc ... mari si ceapa si lasam fasolea sa fiarba la foc mic ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se scoate fasolea din conserva, se clateste sub jet de apa rece, se lasa la scurs. Se pubne si tonul din conserva la scurs . Se curata si taie ceapa solzisori, se cutara ouale fierte tare si se taie in sferturi . Se aseaza fasolea si ceapa intr-un castron, se adauga ceapa, sarea si piperul dupa gust, zeama de lamaie si uleiul de masline. Se amesteca usor sa nu se sfarme pestele tot . Se aseaza in farfurii si se orneaza cu oul taiat sau cu frunze de patrunjel...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem in bolul de salata fasolea rosie la conserva spalata in doua trei ape. Adaugam tonul bucati. Taiem ceapa rosie si ardeiul fasii si le adaugam la salata Asezonam cu sare si piper. Adaugam zeama de lamaie si uleiul de masline extravirgin . Pentru culoare adaugam cateva frunzulite de ceapa verde tocate marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2 lg zeama de lamaie 600 g fasole verde si/sau galbena (eu ... si rumeniti. Intre timp fierbeti fasolea si morcovii. Eu i-am fiert ... cat mai bine aroma. Amestecati puiul cu fasolea si serviti cald ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
300 g fasole alba, 4 kg oase afumate de porc, 4 cepe, 1 lingurita otet ... Mod de preparare: Se alege fasolea alba, se spala si se ... asemenea din ajun. Se fierbe fasolea 1/2 ora si se arunca prima ... mai adauga putina apa. Cind fasolea este aproape fiarta, se pune ... si cu carne de porc proaspata in loc de oase, in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingredientele pentru foi se amesteca in ordinea data apoi la lasa ca sa se aseze jumatate de ora . Intre timp se amesteca ingredientele pentru compozitie . Dupa jumatate de ora se imparte pasta pentru foi in 4 parti egale ; se ia fiecare bucata , se ,,intinde ,, bine cu sucitorul si se umple cu compozitia de branza , punandu-se apoi intr-o tava unsa bine cu ulei . Placinta se pune la cuptorul bine incins timp de 50 minute , se presara zahar vanilat apoi se serveste calda . Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg fasole, 1 salata verde, tarhon, cimbru, foaie de dafin, 2 catei de ... Mod de preparare: Se fierbe fasolea impreuna cu radacina de patrunjel ... dafin, tarhonul, cimbrul, piperul si sarea. Cind a scazut complet zeama si fasolea s-a muiat, se strecoara si peste fasolea calda se toarna otetul, uleiul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1/2 kg. de rosii, 1 kg. de fasole verde, 100 ml de ulei ... Mod de preparare: Se alege fasolea, se spala si se pune ... , se pun in acest vas fasolea fiarta, apoi carnea prajita, verdeata, rosii si restul de fasole. Deasupra se lasa felii de rosii ... de servire La masa se serveste fasolea cu carne, adaugind smantana proaspata si patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pune fasolea l-a inmuiat,de pe o zi pe alta.Se pune la fiert in 2 l de apa.Se schimba apa de 2-3 0ri,ca sa evitam balonarea.Cand fasolea este fiarta pe jumatate,adaugam zarzavatul taiat marunt.Cand este fiert totul,adaugam sosul de rosii.Potrivim gustul de sare,piper,adaugam si 2 lingurite de Delikat.Stingem focul,adaugam patrunjel tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. fasole boabe, 150 gr. ceapa, 200 gr. morcov, 100 ... dupa gust Mod de preparare: Fasolea boabe se alege de impuritati ... sferturi de felii mai groase. Fasolea se fierbe in apa, dupa ... adauga peste ele rosiile. Cind fasolea este pe jumatate fiarta se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. fasole verde, 1 buc. morcov, o capatana mica de usturoi, 200 gr ... pentru ornat. Mod de preparare: Fasolea se curata si se fierbe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , am servit si o salata de fasole verde, facuta foarte rapid si simplu, cu urmatoarele ingrediente: fasole verde morcov ceapa si usturoi verde ... sare si piper Am fiert fasolea verde si am pregatit maioneza. In robot am pus fasolea strecurata, morcovul crud, si ceapa cu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , 1 litru bors Mod de preparare: Fasolea se spala si se pune ... se adauga numai dupa ce fasolea a fiert pe deplin si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carnita de vitel, 1 kg fasole verde (cea galbena este cea ... fiarta pe jumatate se adauga fasolea, care in prealabil a fost curatata ... cand atat carnea cat si fasolea s-au fiert si se adauga ... cu zeama in care a fiert fasolea, se adauga si rosiile, lasandu ... de servire Se serveste cu smantana presarata cu verdeata proaspat tocata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg fasole, 3-4 cepe, 4 linguri ulei, 500 gr. rosii, 2 ardei, verdeata, sare ... fiarba pana scade. Se adauga fasolea curatata de codite, se umple ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. fasole alba (se poate si pestrita), 6 cepe mari, 0,500 kg ... dafin, patrunjel Mod de preparare: Fasolea se fierbe in trei ape ... si se adauga dupa ce fasolea este aproape fiarta, dar fara ... afumata, taiata marunt. Cind apa a scazut, se pune uleiul si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg fasole alba, 6 cepe mari, 1 l ulei, carne afumata, o lingura bulion, una-doua foi de dafin, patrunjel Mod de preparare: Fasolea se fierbe in trei ape. Ceapa se toaca marunt si se adauga dupa ce fasolea este aproape fiarta, dar fara a pune mai mult de un pahar de apa. Se mai lasa circa 15 minute, timp in care se adauga foile de dafin, bulionul si carnea afumata, taiata marunt. Cand apa a scazut, se pune uleiul si se pune...
Reţetă de pe www.retete-bune.com