Cauta in 20.697 retete
Se bate pieptul de pui ca pentru snitel, se umple cu ciuperci si cascaval, se condimenteaza, se da prin faina si prin bechamel, dupa care se prajeste in tigaie cca.10 min. Se seveste cu garnitura de cartofi si cascaval ras deasupra. Se orneaza cu gogosari (la otet), felii de portocale si frunze de patrunjel. - Piept pui, cascaval, ciuperci, condimente pui, ulei, faina, sos bechamel. Livrare...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -o tigaie se pune ulei si sos de soia, dupa preferinta. Se asaza fileul din piept de pui si se introduce in cuptorul dinainte incins. Cind carnea ... . Se asaza linga fileurile de pui si se introduce din nou ... stropeste cu bere. Se serveste cald. - 4 buc file de piept de pui, sos de soia, ulei, 800 g prune, miere, 1 1/2 sticla bere ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... faina, 2 oua, pesmet, branza, ulei; Sosul alb: 1/2 lingura unt, 1 lingura faina, 2 cesti zeama de carne, sare Mod ... preparare: Se taie cascavalul in cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros din unt, faina si se stinge cu ... zeama de carne. Cantitatea de sos trebuie potrivita atit cat sa ... sa se raceasca. Se amesteca sosul cu branza. Se fac crochete ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc file de piept de pui, sos de soia, ulei, 800 gr.prune, miere, 1 sticla 1/2 bere Mod de preparare: Intr-o tigaie se pune ulei si sos de soia, dupa preferinta. Se asaza fileul din piept de pui si se introduce in cuptorul dinainte incins. Cind carnea s-a prajit, se curata prunele de simburi si se taie in doua. Se asaza linga fileurile de pui si se introduce din nou in...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
piept pui, cascaval, ciuperci, condimente pui Mod de preparare: Se bate pieptul de pui ca pentru snitel, se umple cu ciuperci si cascaval, se condimenteaza, se da prin faina si prin besamel, dupa care se prajeste in tigaie cca.10 min. Mod de servire Se seveste cu garnitura de cartofi si cascaval ras deasupra. Se orneaza cu gogosari (la otet), felii de portocale si frunze de patrunjel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cartofii si morcovii se taie in cuburi, se amesteca cu mazarea, sosul alb si verdeata, dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu feliile de sunca, care se ruleaza. Se servesc pe frunze de salata, eventual cu felii de rosii. - 100 g sunca slaba, 2 cartofi fierti, 1 morcov, 1 lingura mazare verde fiarta, 3 linguri sos alb, salata verde, patrunjel. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 file-uri piept pui ( aprox 150 gr bucata, dezosate si fara piele, 1/2 cana sos de soia, 1/2 cana otet de vin, 1 cana apa, 10 catei de usturoi sau 5 lingurite de praf de usturoi Mod de preparare: Se da in clocot soia cu otetul, apa si usturoiul zdrobit sau praful de usturoi. Se adauga carnea de pui si se fiebe la foc mic 30-40 minute Mod de servire Se serveste cu orez fiert la abur si legume
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si cu smintina. Se adauga sosul preparat din unt, faina si ... rumeneasca. Ardeii se mai pot umple numai cu brinza, fara sos alb. In acest caz, se servesc cu smintina. - 8-9 buc. ardei grasi ... gr. telemea, o lingura gris, o lingura ulei, 2 linguri smintina, 1-2 oua, sare. Sosul alb: o lingura unt, o lingura faina, 1 pahar lapte. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... intr-un vas de sticla rezistent la foc, acoperim cu sos alb. Presaram cascaval ras, stropim cu unt topit si dam la ... g conopida, 3 linguri unt, 2 linguri cascaval ras (sau parmezan), 10 linguri sos alb, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
crochete de cartofi, 2 oua, 3 linguri sos alb (unt, faina, sare, lapte, piper) Mod de preparare: Se fierb ... ouale curatate pe acelasi platou cu crochetele. Se toarna sosul deasupra. Sosul alb se prepara astfel: se incalzeste untul, se adauga faina amestecand ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa calduta, drojdie si sare; bucati mici de creier fiert, sos alb, galbenus crud, sare, piper si patrunjel verde Mod de preparare ... pregateste umplutura din: bucati mici de creier fiert, combinat cu sos alb, galbenus crud, sare, piper si patrunjel verde. Se coc aceste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... afumata fara os, 2 oua, 1 lingura pesmet, 250 g ulei, sare, piper, sos alb Mod de preparare: Se dau prin masina resturile de carne si se adauga costita afumata. Se prepara un sos alb cat mai legat, se adauga un ou si se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm ... castron in care se adauga sosul de soia, mustarul, sarea, piperul ... ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina ... a se scurge de ulei. Se servesc cu diferite sosuri. - 200 g piept pui dezosat, 2 oua, 20 ml sos de soia, 30 g mustar, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Perisoarele:250 g piept pui, 50 g orez, 50 g ceapa, 3 linguri untdelemn, 2 linguri apa rece, un ... g faina, piper, marar, patrunjel, sare.Sosul:50 g untdelemn, 1/4 l apa, 1/2 l suc de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ): 4 oua, faina, lapte, drojdie de bere; 1 buc. creier de porc, sos alb (faina, lapte, unt), 100 gr. cascaval, 150 gr. sunca Mod ... , din faina, lapte si unt sau ulei, se pregateste un sos alb (ciulama) mai legat, pe foc mic, in care se pun ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr.piept pui, 50 gr.gogosari, 50 gr.ardei capia, sos de smantana, delikat, condimente pui, 50 gr. margarina Mod de preparare: Se taie pieptul de pui marunt, se rumeneste in margarina sau unt. Se adauga smantana, cca. 100 gr, si alte 30 gr.margarina. Se adauga gogosarii si cu ardeii taiati marunt, condimentul de pui si delikat (in loc de sare) si se da in clocot. Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o lingura cascaval ras, sare, piper, sos alb Mod de preparare: Se taie sunca in felii potrivit de ... . Se toaca creierul in cuburi mici, care se pun in sosul alb fiert, pregatit din: 1 pahar cu lapte, 1 1/2 lingura cu faina si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. sunca slaba, 2 buc. cartofi fierti, 1 buc. morcov, o lingura mazare verde fiarta, 3 linguri sos alb, salata verde, patrunjel Mod de preparare: Cartofii si morcovii se taie in cuburi, se amesteca cu mazarea, sosul alb si verdeata dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu feliile de sunca care se ruleaza. Mod de servire Se servesc pe frunze de salata, eventual cu felii de rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pulpe de pui, piper alb, boia de ardei, sare. Mod de preparare: Se pregateste o tava de cuptor in care se aseaza un strat de aproximativ 1 cm sare mare. Se spala pulpele, se sterg bine intr-un prosop, se condimenteaza cu boia de ardei, piper alb si se aseaza in tava cu sare si se introduc la cuptorul incins. In timpul coacerii se intorc pe ambele parti. Mod de servire Se pot servi cu garnitura de cartofi piure, natur sau prajiti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de carne si se adauga costita afumata. Se prepara un sos alb cit mai legat, se adauga un ou si se amesteca ... afumata fara os, 2 oua, 1 lingura pesmet, 250 g ulei, sare, piper, sos alb. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro