Cauta in 21.294 retete
... apa calduta ca de vara,esente,punem apoi vasul in alt ... zahar ,trei linguri de faina,esenta de rom si un praf ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca cu ouale, zaharul, stafidele, esenta si coaja de lamaie. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adauga laptele, uleiul, faina, esenta si se amesteca pana la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se dau merele prin razatoare si se amesteca cu scortisoara, esenta de rom si 100 g zahar. Se intind foile de placinta, se ung cu putin ulei, se pun gramajoare de mar ras si putin zahar si se fac trigoane. Se pun intr-o tava cu hartie de copt sau unsa cu putin ulei iar pe deasupra se ung cu ou. Se dau in cuptorul incalzit pt 30 min la 170-180 grade. Cand sunt gata se pudreaza cu zahar. Pofta buna
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ciocolata se topeste la bain marie cu 50 ml frisca lichida. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Restul de frisca se bate si ea spuma. Galbenusurile se amesteca cu esenta de vanilie si lichiorul de ciocolata. Intr+un vas de mixer se pun frisca batuta, spuma de albusuri, galbenusurile si la urma ciocolata topita. Se mixeaza cateva minute, apoi se portioneaza si se da la rece cam o ora . Inainte de servire se pudreaza portiile cu cacao neagra din abundenta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , galbenusurile zaharul, sarea, smantana, laptele, coniacul, apoi se adauga treptat faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amestecam bine apoi punem si esenta de rom .Incorporam apoi faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... untul taiat cubulete mici,cu esenta si cafeaua solubila,se adauga ... cateva clocote ,apoi se adauga esenta,se opreste focul si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Stafidele se pun la inmuiat. Se pregateste cumplutura Branza se freaca cu zaharul si cu ouale. Se adauga zaharul vanilat si esenta de vanilie. Stafidele se scot din apa cu esenta de rom si se scurg bine, apoi se adauga compozitiei. Se pune peste foile de placinta. Se introduc la cuptor cca 40 de minute iar spre sfarsit se ung foile cu ouale batute bine si laptele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vanilat, stafidele, cojile de lamaie, esenta de rom si galbenusurile. Albusurile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... impreuna cu zaharul, faina, ouale, esenta de vanilie si laptele intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... copt. Se adauga cafeaua si esenta de vanilie si se omogenizeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 oua, 3 linguri de zahar, sarea, esenta de vanilie.Cu o lingura amestecati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care au fost tinute in esenta de rom apoi adaugati acest ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul se pregateste in mod obisnuit (faina, apa, ulei) si se tine frigider jumatate de ora, inainte sa intindeti foile de placinta. Amestecam nuca macinata cu smochinele date prin masina (sau maruntite), adaugam zaharul si stropim cu esenta de rom, pana cand se omogenizeaza. Optional foile se ung cu cateva linguri de miere, se adauga compozitia si se ruleaza. Inainte de a fi scoase din cuptor, se unge foaia de deasupra cu ou, apoi presaram semintele de susan. Se mananca cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... altul, folosind un mixer. Adauga esenta de vanilie. Amesteca din nou ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem pe foc margarina, laptele ciocolata. amestecam pana se topeste ciocolata. Adaugam cacao si amestecam bine. Adaugam esenta de rom. Turnam compozitia fierbinte peste biscuitii pe care i-am rupt cu mana. Amestecam totul bine si punem salamul pe folie de aluminiu si face o rulada. Dam la rece cel putin 5 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare, se adaga zaharul si se bate pana la dizolvarea cristalelor de zahar. Se adauga galbenusurile, laptele si faina. La sfarsit esenta si bicarbonatul. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia si se pun cubulete de piersica, care in prealabil au fost spalate, decojite si taiate. Se da tava la cuptor pt 45 de min. Cand se scoate, se presara zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de copt 1 praf de sare esenta de rom 1 lg lapte Porniti ... . Inainte de final se adauga esenta de rom si un pic ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Spalam fructele, le curatam si le taiem cubulete. Le punem intr-un vas si adaugam compotul, cateva nuci tocate, cateva stafide, esenta de rom, siropul din compot. Se tine la frigider cel putin 2 ore inainte de servire. Se orneaza cu frisca si zmeura.
Reţetă de pe retete.eva.ro