Cauta in 16.218 retete
Cel mai popular cocktail pe baza de tequila, Margarita, este nelipsit de pe lista de de bauturi a oricarui bar respectabil din lumea asta. Un mix de tequila, triple-sec, lime si sare in care raportul dintre cantitatile de tequila si triple-sec difera de la reteta la reteta. Insa reteta de margerita e una singura. O bautura excelenta, recomandata prin definitie pentru zilele calduroase de vara. Reteta: Margarita Ingrediente: 50 ml tequila 15 ml triple-sec 30 ml suc de limeta (lamaie verde) 50...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Sezonul estival culinar va debuta cu un festival si concurs de pregatire a placintelor si clatitelor. Locatie : Romexpo Bucuresti Perioada : 23-26 iunie 2011
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... culinar oferit de cei mai buni specialisti ai artei culinare, evaluati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
A aparut editia de decembrie a revistei Esquire in care cevabun.ro va prezinta un ghid de baza a tehnicii fripturilor de Craciun. Un material extins va fi publicat si pe cevabun.ro in zilele urmatoare.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Iata o ciorba unica si, din pacate, insuficient de raspandita. Se regaseste in Bucovina, intreaga Transilvanie cu tot cu Banat, si o mica parte din Muntenia. O compozitie verde, de primavara, in care iarna isi pastreaza insinuant aroma de afumatura. Spre deosebire de suratele ei urzifere si lobodarifere, aceasta compozitie salatiera nu este o simpla fiertura menita sa detoxifice organismul dupa iarna sau una de post, menita sa curete pacatele iernii. Dimpotriva. Ciorba de salata e o alcatuire...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Emmenthaler (emmentaler) a devenit sinonim al branzeturilor elvetiene, un simbol folosit adesea chiar pentru branza in sine. Celebra datorita gaurilor din interiorul calupurilor, emmenthaler are un gust inconfundabil si o culoare galben inchis. Numita la noi si svaiter, branza emmenthaler autentica provine din Valea Emmei, Elvetia, dar exista unitati de productie si in Franta si Germania, nefiind subiectul unei protectii stricte ca gruyere. Golurile din branza se formeaza prin producerea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Un deliciu pentru cei mici, acesti biscuiti cu nuci si vanilie sunt excelenti de facut impreuna cu copiii, mai ales partea de decor. Simplu de facut, gustosi, si cu termen de garantie indelungat, acesti biscuiti sunt ideali si pentru petreceri si serbari. [readalso] Vezi aici si reteta de Turta dulce. [/readalso] Reteta: Biscuiti cu nuci Cap de Ren Ingrediente: 50 grame miez de nuca 100 grame zahar brut 100 grame unt 1 ou 250 grame faina (se poate folosi faina integrala) 1 lingurita praf de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Slow Food Bucuresti Valahia Gusturilor, in parteneriat cu Grupul de Initiativa Radu Anton Roman, Muzeul National al Taranului Roman si Clubul Taranului organizeaza, cu ocazia Zilei Mondiale Terra Madre, conferinta cu titlul "Ecogastronomia, de la politici europene la realitati romanesti". Conferinta propune o dezbatere publica despre sustenabilitatea productiei de hrana in Romania. Discutiile, moderate de prof. Vintila Mihailescu (antropolog, Scoala Nationala de Studii Politice si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... 1 mana de spanac crud 1 mana buna de verdeata (patrunjel si leustean ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Un eveniment ce se intinde pe mai multe zile, destinat petrecerii timpului liber pe perioada verii. Include zona Gourme cu alimentatie publica, ciocolata si inghetata, dulciuri etc. Perioada: 18-27 iunie, 2010 Locatia: Romexpo Orasul: Bucuresti
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... tocanita vestitor al primaverii, numai buna sa puna capat postului Pastelui ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Un amestec simplu, destinat a servi drept liant ingredientelor unei pizza de calitate dar, in acelasi timp, gata sa fie oricand transformat intr-un sos de paste rapid, la care e suficient sa mai adaugati cateva ciuperci si sunca pentru a obtine o portie de paste milaneze. Si asta e doar un exemplu. Desi apropiat de ketchup, sosul de rosii pentru pizza are doar cateva similaritati de baza cu acesta (rosii, usturoi, busuioc ) si multe diferente (nu contine amidon, otet, soia, ghimbir, etc), asa...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Targul Food4Life organizat in iunie 2010 va reuni companii de catering, home delivery, dar si producatorii de produse bio pentru un maraton al mancarii sanatoase, dar potrivite pentru ritmul alert al vietii cotidiene. Intrarea este libera. Perioada: 25-27 iunie, 2010 Locatia: World Trade Center (Hotel Pullman) Orasul: Bucuresti
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . In spatele unei inghetate de buna calitate  dincolo de ingrediente, bineinteles ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Echipa cevabun.ro va doreste un Craciun fericit, implinit si indestulat. Iubiti si bucurati-va de viata!
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Raclette sau racleta/racleta este denumirea generica pentru tipurile de branza semi-tari de provenienta elvetiana, produse din lapte de vaca nepasteurizat. Cu un gust de unt si o textura ferma, branzeturile raclette sunt denumite dupa modul in care se consuma. Raclette, de la verbul racler  a razui, in franceza, desemneaza instrumentul traditional in care sunt incalzite felii groase de branza pana incep sa se topeasca. Branza care incepe sa se topeasca se razuieste de pe felia pusa la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Primaria Sinaia, in colaborare cu CCI a judetului Prahova, organizeaza a cincea editie a festivalului Sinaia in Bucate  expozitie de arta culinara, dotari, accesorii si aparatura specifice sectorului culinar. Perioada: noiembrie 2010 Locatia: Casino Sinaia
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Expo Arad International (Directia specializata a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad) organizeaza cea de-a XXI-a editie a Targului AGROMALIM. Perioada: 9-12 septembrie 2010 Locatia: Expo Arad International
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Spune-ne care este vinul tau preferat si castigi automat o invitatie la degustatie de vinuri la Festivalul Vintest 2011. Detalii pe pagina noastra de facebook. Click aici
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Stim cu totii ca sucurile contin zahar. Socant e cat demutl zahar contin. Mult mai mult decat va imaginati sau folositi in alte bauturi pe care le preparati singuri.
Reţetă de pe www.cevabun.ro