emisiunea ceva bun de la euforia stile
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
ceva dulce facut rapid, ceva dulce ieftin rapid, euforia prajiturile anei olson video, ceva dulce lapte oua faina zahar, ceva gustos ana olson tarta ciocolata picanta pere inabusite, ceva dulce ana olson tort vienez nuci miere, ceva bun, maria carneci la euforia sa gatim romaneste prajitura macedoneasca
... ardei copt. Ca sa iasa bun asa cum le iese italienilor ... . Spor la treaba si pofta buna! [readalso] Vezi aici si reteta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sloganul bacaniei, de toate cele bune: uleiuri de masline grecesti, masline ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Un clasic al bucatariei italiene traditionale, Scaloppine di vitello al pomodoro (escalopul de vitel cu rosii) este o alternativa proaspata la un snintel. Preparat din carnea mai putin pretioasa vrabioara sau pulpa escalopul de vitel este scos in evidenta de prospetimea rosiilor aromate cu busuioc, oregano si capere. Incercati aceasta reteta rapida pentru un pranz sau o cina si nu veti regreta. Portii: 4 Timp de preparare: 45 de minute Ingrediente: 600-700 grame de carne de vita (pulpa...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ar fi inutil sa mai subliniez potriveala dintre branza si dulceata ardeiului gras sau kapia. Dar nu strica sa exersati un alt mod de a expune o astfel de combinatie, adaugand un iz de fum si copt ardeiului invartit de cateva ori deasupra unui jar . Portii: 2 Timp preparare: 15 minute Ingrediente: 4 ardei kapia de dimensiuni medii 200 grame mozzarella (sau alta branza moale) 1 lingura busuioc tocat 1 catel de usturoi (optional) 2 linguri ulei de masline sare si piper Preparare: Cei mai...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... inflorite, fara insecte. Cele mai bune flori se culeg dupa ploi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de aluminiu care ii confera o buna conductibilitate si o greutate redusa, tigaile ... prin forma ergonomica si o priza buna data de suprafata mata a bachelitei ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... in tara asta cozonaci mai buni decat in Moldova si Bucovina ... , cozonacul 35 de lei dar bun, pe gustate. O raritate care merita ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... dintre ele. Secretul unui falafel bun este, alaturi de gustul specific ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Origine: Unul dintre cele mai vechi condimente, scortisoara, este originara din Ceylon (astazi Sri Lanka) unde pare a se simti cel mai bine. Rude ale acesteia se regasesc in sudul continetului asiatic, in Vietnam, Indonezia si chiar si China. Prezentare: Scortisoara o cunoastem, asa dupa cum ii spune si numele, sub forma unei scoarte de copac. Sulurile de scortisoara sunt insa greu de folosit motiv pentru care, in Occident se vinde mai mult sub forma de pudra gata de a fi folosita. Aroma: ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Rau Alb?! Rau Alb& Rau Alb&Aaa, e pe undeva prin judetul Dambovita? A&, atunci nu stiu&Nu stiam nici noi nimic pana nu demult despre localitatea Rau Alb, comuna Salasu de Sus, judetul Hunedoara. Si atunci ce cauta o localitate cvasinecunoscuta pe lista mancalatoriile romanesti? Pentru ca, incepand de astazi, inauguram o noua subcategorie a mancalatoriilor romanesti, care are in vedere nu atat locurile, ci mai ales oamenii care dau insemnatate locurilor. Faceti cunostita cu Luminita si Iulian,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cel mai popular cocktail pe baza de tequila, Margarita, este nelipsit de pe lista de de bauturi a oricarui bar respectabil din lumea asta. Un mix de tequila, triple-sec, lime si sare in care raportul dintre cantitatile de tequila si triple-sec difera de la reteta la reteta. Insa reteta de margerita e una singura. O bautura excelenta, recomandata prin definitie pentru zilele calduroase de vara. Reteta: Margarita Ingrediente: 50 ml tequila 15 ml triple-sec 30 ml suc de limeta (lamaie verde) 50...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Sezonul estival culinar va debuta cu un festival si concurs de pregatire a placintelor si clatitelor. Locatie : Romexpo Bucuresti Perioada : 23-26 iunie 2011
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... culinar oferit de cei mai buni specialisti ai artei culinare, evaluati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
A aparut editia de decembrie a revistei Esquire in care cevabun.ro va prezinta un ghid de baza a tehnicii fripturilor de Craciun. Un material extins va fi publicat si pe cevabun.ro in zilele urmatoare.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Simba catering, a carui nume imi aduce aminte de mai vechiul fast-food sibian cu acelasi nume, organizeaza in perioada 16-22 martie, la Sibiu, Festivalul de nunti si gastronomie. Desi evenimentul in sine are un scop pragmatic promovarea ofertelor de nunti pentru locatiile amintitei companii merita apreciata intentia de a da o dimensiune festiva unui expozeu de marketing. Miresa, bucatarul si lautarul tin capul de afis al evenimentului de la Sibiu unde, timp de o saptamana, intrarea va...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Iata o ciorba unica si, din pacate, insuficient de raspandita. Se regaseste in Bucovina, intreaga Transilvanie cu tot cu Banat, si o mica parte din Muntenia. O compozitie verde, de primavara, in care iarna isi pastreaza insinuant aroma de afumatura. Spre deosebire de suratele ei urzifere si lobodarifere, aceasta compozitie salatiera nu este o simpla fiertura menita sa detoxifice organismul dupa iarna sau una de post, menita sa curete pacatele iernii. Dimpotriva. Ciorba de salata e o alcatuire...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Emmenthaler (emmentaler) a devenit sinonim al branzeturilor elvetiene, un simbol folosit adesea chiar pentru branza in sine. Celebra datorita gaurilor din interiorul calupurilor, emmenthaler are un gust inconfundabil si o culoare galben inchis. Numita la noi si svaiter, branza emmenthaler autentica provine din Valea Emmei, Elvetia, dar exista unitati de productie si in Franta si Germania, nefiind subiectul unei protectii stricte ca gruyere. Golurile din branza se formeaza prin producerea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Un deliciu pentru cei mici, acesti biscuiti cu nuci si vanilie sunt excelenti de facut impreuna cu copiii, mai ales partea de decor. Simplu de facut, gustosi, si cu termen de garantie indelungat, acesti biscuiti sunt ideali si pentru petreceri si serbari. [readalso] Vezi aici si reteta de Turta dulce. [/readalso] Reteta: Biscuiti cu nuci Cap de Ren Ingrediente: 50 grame miez de nuca 100 grame zahar brut 100 grame unt 1 ou 250 grame faina (se poate folosi faina integrala) 1 lingurita praf de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Slow Food Bucuresti Valahia Gusturilor, in parteneriat cu Grupul de Initiativa Radu Anton Roman, Muzeul National al Taranului Roman si Clubul Taranului organizeaza, cu ocazia Zilei Mondiale Terra Madre, conferinta cu titlul "Ecogastronomia, de la politici europene la realitati romanesti". Conferinta propune o dezbatere publica despre sustenabilitatea productiei de hrana in Romania. Discutiile, moderate de prof. Vintila Mihailescu (antropolog, Scoala Nationala de Studii Politice si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... 1 mana de spanac crud 1 mana buna de verdeata (patrunjel si leustean ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro