eggplant parmesan with marinara sauce
Pagina 5 din 5
Se incalzeste intr-o oala, supa de pui, apoi se amesteca intr-un bol carnea cu branza parmesan, oul, firimiturile de paine, patrunjelul, sarea si piperul. Se da supa in clocot, apoi se fac din amestecul obtinut bilute mici, care se pun in supa. Se fierbe totul pana cand acestea incep sa se ridice la suprafata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incalzeste intr-o oala, supa de pui, apoi se amesteca intr-un bol carnea cu branza parmesan, oul, firimiturile de paine, patrunjelul, sarea si piperul. Se da supa in clocot, apoi se fac din amestecul obtinut bilute mici, care se pun in supa. Se fierbe totul pana cand acestea incep sa se ridice la suprafata. Timp de preparare: 40 de minute Portii: 4
Reţetă de pe retete.eva.ro
Moqueca - creveti cu lapte de cocos si rosii / Moqueca, brazilian stew with shrimp
Adauga la favorite
Cand zici lapte cocos, zici Thailanda, nu? Asa gandeam si eu pana deunazi cand, din pura intamplare, am vazut o emisiune culinara la TV. Nu prea urmaresc eu astfel de emisiuni, pentru ca sunt traduse foarte prost. Dar asta mi-a atras atentia. Pregateau reteta braziliana de Moqueca. Adica o mancare de creveti cu lapte de cocos. Si uite asa am aflat ca in Brazilia, in unele regiuni, se foloseste mult laptele de cocos. Alaturi de ele si pentru a-i balansa gustul dulceag, mancarea aceasta are ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Ce am facut eu aici? Hai mai, nu trisati! Daaa biine ati citit titlul. Hai sa pun poza adevarata :P Strudelul acesta e bun de facut cand ai niste branza prin frigider de ceva vreme, s-a cam invechit si nu stii la ce s-o mai folosesti. Avantajul e ca in umplutura de la strudel, branza aia e rasa si amestecata cu alte bunataturi, asa incat toate aromele se topesc si se amesteca pana ce nici nu mai conteaza ce-i pe acolo ;) Foaia de strudel e facuta in casa, tare simplu, asa cum v-am aratat si...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Tocanita asta am facut-o la repezeala. Imi ramasesera cateva bucati din muschiul de vita anterior, si nu putem sa irosesc asa bunatate de carne. Prin urmare ce-am gasit prin frigider si camara, aia am adugat: praz, morcovi, cartofi, salvie si rozmarin. Nu-i asa ca totul e bine cand aromele se combina cu bine? Cateva picaturi de vin, si toata lumea-i fericita :) Sa aveti pofta! Tocanita de vita cu praz, aromatizata cu salvie si rozmarin Ingrediente pentru 4 portii: 3oo g carne de vita, taiata...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Brownies (sau asa cum le zicem noi, negresele) sunt printre cele mai apreciate prajituri. Am gasit multe retete, dar tare mult mi-a placut cea a Catalinei, pe care am si facut-o aici . Reteta de azi a aparut din necesitatea de a folosi cumva cele doua cutii de mascarpone pe care le aveam in frigider. Am pus mascarpone in prajitura propriu-zisa, iar asta a facut-o cremoasa si fara textura spongioasa. Deasupra e un ganache din mascarpone putin mai dens, asa ca prajitura se poate taia foarte...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Anul asta am fost certata cu carnea de miel pentru pretul nesimtit cu care se vinde, asa ca mielul nostru de Paste a fost cam...zburator =)) Si pentru ca tot am facut ciorba din carne de pui, stufatul la fel, am zis sa incerc si drobul, tot din pui. Si buna alegere am facut! Reteta este inspirata de aici , si-i multumesc inca o data autoarei pentru idee! Ingrediente: - ficat de pui - inimi si pipote de pui - ciuperci - ceapa si usturoi verzi - morcovi - oua crude si oua fierte - sare, piper...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
ingrediente Whole grain crackers tuna cups in apa(conserva) salata verde rosii cherry
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
Pentru azi v-am pregatit o mancarica vegetariana usoara si rapida. Si cu asta sper ca v-am captat atentia. Am facut-o cu tehnica "en papillote", cea in care pui toate ingredientele intr-o folie de pergament (sau foaie de copt), pe aceasta o inchizi bine bine si apoi pui totul la cuptor. Si tu iti vezi de treaba. Dupa juma' de ora pui punguta de pergament in farfurie si o tai cu grija, pentru ca o sa iasa abur foarte fierbinte. Si apoi sa vezi ce arome ies odata cu aburii si ce gust au ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Brownies cu ciocolata si piure de zmeura (Chocolate brownies with raspberry puree)
Adauga la favorite
M-am trezit ieri dimineata cu asa... o pofta.... de a manca ceva ciocolatos si decadent. Cam asa cum a facut Catalina in prajitura ei cu care m-a innebunit cu ceva vreme in urma. Asta e o negresa cu muulta ciocolata, care e extrem de buna calduta (dar nu prea mult) cu niste inghetata pe deasupra. Sau cu sos de fructe. N-are importanta de care fructe, dar eu zic sa fie asa mai acrisoare sa-i taie din ciocolata :))) Eu am facut-o in cateva forme individuale, dar la fel de bine se poate coace...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
In weekend a fost cald. Tare cald. Si noi a trebuit sa muncim: gletuit, pus tavane false, smotru, etc, etc. Cum timp de facut mancare n-am avut, am trantit o ciorba racoroasa cu ce verdeturi am gasit prin gradina. Plus un borcan de suc de rosii puse asta toamna. Si am mancat asa, muncitoreste, la botul calului ca nici de pus masa n-am avut timp :P Ingrediente : 6 fire de ceapa verde 3 fire de usturoi verde 2 maini (legaturi) cu loboda rosie 2 maini cu spanac tranar 1 borcan suc de rosii 3 ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Andivele (sau cicoarea) au nevoie de un dresing mai special. Asta ca sa balanseze gustul lor putin amarui. De fapt am auzit multa lume ca nu mananca andive tocmai pentru ca sunt amare. De aceea azi vreau sa va arat un dressing care, in combinatie cu andivele si somonul afumat, va crea o salata de care o sa va indragostiti. Daca nu stiai, andiva are si proprieteti terapeutice. In primul rand ajuta la digestie, stimuleaza secretia de bila si are usor efect laxativ. Iarna, cand n-avem atatea ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Scroll down for English recipe Saptamana asta a fost ceva de genul gheata si foc in acelasi timp. Am avut asa de mult de munca la serviciu, ca am crezut ca nu se mai termina! Dar, in acelasi timp am avut parte de cateva evenimente tare placute care au compensat intr-un fel stresul. Unul dintre ele a fost concertul lui Tom Jones, care chiar daca are o varsta destul de mare :D nu m-a dezamagit. Vocea i-a ramas aceeasi. A fost un adevarat spectacol. Inceputul saptamanii insa, mi-a adus un alt...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Ceapa tocata foarte marunt se inmoaie in ulei incins (fara sa fumege!), fara sa se rumeneasca. Se pune deasupra pestele taiat in bucati. Se adauga vinul rosu, piper si sare. Se unge pestele cu ulei, se acopera si se da la cuptor, lasandu-l sa se inabuse, avand grija ca sa nu se arda ceapa. Cand s-a copt bine pestele, se adauga ciupercile, care au fost mai intai calite, arpagicul, de asemenea inabusit si un sos preparat dintr-o lingura de faina prajita si rumenita, o lingura de ulei, stins cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gagica asta e chiar tare.Atat de mult o indragesc, daca aveti chef sa vedeti cum o saptamana poate sa schimbe viata unui om va recomand sa va uitati la : Din pacate sunt doar vreo 8 episoade. Foarte fain.
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
Imi iau papucii de sport ma inarmez cu vointa si let's go girl.... S
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
... . In acest rastimp preparam sosul marinara: 500 de grame de rosii ... peste spaghetti de dovlecel. Deasupra ornam cu sosul marinara. Buon appetito ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe razatoare - 150 gr de parmesan - 100 gr brie - 50 gr ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ca si ingrediente de baza parmesanul si untul sau uleiul de ... de usturoi - 2-3 maini bune de parmesan proaspat razuit - sare, piper Pentru ... , peste unt. Deasupra pastelor punem parmesanul si cateva linguri din apa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... salam uscat taiat cubulete - 50g parmesan dat pe razatoare - busuioc (proaspat ... busuioc dupa gust. Punem salamul, parmesanul si amestecam bine bine. Intindem ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com