Cauta in 20.697 retete
Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant. Pofta buna! Mod de servire: Friganelele se ung cu dulceata de cirese si se servesc alaturi de o cana de lapte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... anul asta am pregatit dulceata de cirese. Mi-a fost groaza, sincer ... usor si din care a iesit o dulceata extraordinara. Este o finete a raftului din ... acesta, ci orice fel de dulceata, pentru ca nu se compara ... -am facut curaj sa incerc dulceata cu indulcitori, dar sunt in ... . Odata ce incepe sa fiarba dulceata va face spuma, iar ea ... lamaie si fierbeti pana cand...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... rezista. Prima reteta e cea de dulceata de capsuni. Daca o faceti va ... de conservant! Stricati bunatate de dulceata cu toate chimicalele din gelfixuri ... o pastaie de vanilie, care a transformat o dulceata de capsuni aromata in una deosebit de aromata. :) Dulceata de capsuni cu pastai de vanilie Ingrediente ... mediu si lasa pana cand dulceata incepe sa fiarba usor. Adauga ......
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Dulceata de cirese amare, profunda si parfumata, este una dintre cele ... rare tipuri de dulceata, deoarece se prepara din cirese salbatice, mai greu accesibile decat cele de cultura. Este o dulceata ... (vezi tartinele cu gorgonzola si dulceata ) Portii: aproximativ 2 kilograme Timp de ... afume. [/warning] [tip]Pana fierbe dulceata, sterilizati borcanele: introduceti...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... facut acum cateva zile o dulceata de cirese cu zahar gelifiant care contine - zahar, acid citric si ... prea coapte. Ingrediente : - 1 kg de cirese fara sambure - 1 kg de zahar gelifiant Am spalat ciresele, dupa care am inlaturat samburii. Pentru 1 kg ... capacul in jos, pana cand dulceata s-a racit. Dupa care borcanele le ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Voi scrie o reteta de dulceata, apoi voi reveni cu doua posibilitati ... . Acum ma grabesc sa prepar ciresele in sirop, pentru ca fructele ... sa astepte. Ingrediente : - 2 kg de cirese fara samburi - 1.5 kg zahar - 2 pahare ... de jeleu de coacaze Curatati ciresele de samburi; cantariti 750 g de ... spuma care se formeaza. Adaugati ciresele si 1 lingura de jeleu de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... pentru noi acei bastinasi este o dulceata obisnuita , dar pentru acei , care ... gospodina stia , ca va fierbe o dulceata extraordinara ca aroma si gust din aceste cirese albe. Gustul initial a acestor cirese nu este atat de pronuntat, dar fiind preparat in dulceata, apare un gust deosebit , o aroma ... chihlimbar foarte frumoasa. Cu acesta dulceata a copilariei noastre ne indulceau...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... vaci cu zahar, pana obtineti o pasta. Cel mai bine e sa o blenduiti ... e rece cu nitica dulcetica de cirese pe deasupra. Foarte bun! Parol ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... temperatura camerei - 1 pachetel de praf de copt - 1 borcan de dulceata de cirese sau puteti utiliza ca si umplutura- budinca in locul ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... de par, iar cele mici (cirese amare) cu o scobitoare. Pe masura ... se fierb ca pentru orice dulceata; nu se mai adauga apa ... in fundul cratitei, se ia dulceata de pe foc, se aduna ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vreme la niste cornulete cu dulceata si untura . Si pentru ca ... au iesit niste cornulete cu dulceata si untura nemaipomenite! Evident ca ... unt, deci folositi cu incredere) dulceata de care aveti, dar sa ... mai legata, sa nu folositi, de exempu, dulceata de visine sau cirese; am pus intr-o tura dulceata de pere si in cealalta tura ... ori cate un pic de...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se pun pastele la fiert, timp în care preparam compozitia pentru umplere. Se amesteca brânza dulce cu aromele si cu oule batute bine. Dupa ce obtinem o compozitie omogena o adaugam peste pastele scurse bine si amestecam pâna ce aceasta se distribuie uniform. Ungem un vas de iena cu putin unt si adaugam compozitia obtinuta. Lasam la cuptor timp de 30 de minute la foc mediu. Dupa ce s-a racit, portionam dupa preferinte si ornam cu zmeura!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pâna devin al dente. Scurgeti pastele si pastrati supa. 5. Amestecati într ... de supa de la fierberea pastelor, fierbeti 3 minute dupa care serviti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fierbe pastele. Intre timp, taie fin ceapa, curata usturoiul, zdrobeste-l putin ... . Apoi, in aceeasi tigaie amesteca pastele cu compozitia care contine spanac ... , pune putina apa ramasa dupa ce ai fiert pastele. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O ceapa mica taiata marunt si cateii de usturoi se calesc într-o tigaie cu putin ulei de masline. Se stinge cu apa si se mai lasa la foc mic sa se patrunda ceapa. Se adauga smântâna si gorgonzola si se lasa la foc mic amestecând sa se topeasca amândoua. Se pipereaza dupa gust. Pastele se fierb 15-20 de minute dupa care scurg de apa si se pun în tigaia cu sosul gorgonzola. Se mai lasa pe foc 2 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se pune apa pentru paste la fiert, dar nu înainte de ... sare. Pâna când se fierb pastele se prepara sosul. Într-o tigaie ... lichida daca preferi. Dupa ce pastele sunt fierte pe jumatate, se ... . Se presara patrunjelul proaspat peste paste si putin piper negru proaspat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele. Dovlecelul se taie rondele, rosiile în jumatati si se prajesc în ulei de masline, dupa care se scot pe o farfurie. Dupa ce se scurg pastele se amesteca cu uleiul ramas dupa prajirea dovlecelului si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga si feliile de dovlecel, peste care se presara parmezanul ras si frunzele de busuioc. Foto: http://www.myrecipes.com
Reţetă de pe retete.eva.ro