Cauta in 21.294 retete
Se framanta intr-un lighean aluatul format din faina, 3 oua, drojdie, sare, laptele caldut si 2 linguri de zahar. Daca mai este nevoie, mai adaugam faina astfel incat aluatul sa nu se lipeasca de maini. Se lasa aluatul la dospit in loc ferit de curent, timp de 30 de minute. Intre timp se face umplutura din branza de vaci scursa bine, 2 oua, esenta de rom si restul de zahar. Dupa ce aluatul a crescut, se imparte in bile mai mari care se intind cu ajutorul sucitorului pe planseta. Din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se sparg ouale si se bat bine intr-un bol. Se spala si se taie marunt mararul. Se adauga faina putin cate putin peste ouale batute si se mixeaza. Se taie salamul felii , apoi patratele mici. Se adauga smantana, salamul taiat cubulete si se mixeaza din nou. Se adauga apa minerala, mararul, sarea si se amesteca pana se omogenizeaza. Se unge o tava cu ulei, se toarna compozitia si se introduce in cuptorul incalzit pentru 20 de minute. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg. cartofi fierti in coaja, 250 gr. hering marinat, 2 cepe, 200 gr. maioneza, 10 oua de prepelita sau 4 oua de gaina fierte tari, 1 lamiie taiata felii subtiri, sare, piper Mod de preparare: Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mici, se adauga pestele taiat cuburi, ceapa taiata rondele subtiri, maioneza, condimentele si se amesteca. Mod de servire Se decoreaza cu felii de oua fierte, lamiie si frunze de salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600-700 gr. carne de gaina, 2 buc. ceapa, o capatina de usturoi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala gaina sau puiul, se pune la fiert, se cuarat ... de lamaie. - Un pui sau o gaina, 2 morcovi, 2 cepe maricele, o telina, delikat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , gitul si coastele de la gaina, rata sau gisca, sare, 1-2 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ficateii se rumenesc putin in unt, cit sa se patrunda si se sting cu faina. Se face apoi o omleta obisnuita, se pune sare, iar cind este gata se toarna deasupra mincarea de ficatei, se impatura omleta in trei, dupa care se serveste. Se poate servi aceeasi omleta si cu mincare de rinichi. - 1 ficat de curcan sau 2-3 ficatei de gaina, unt, 5-6 oua, sare, 1/2 lingura faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala bine prapurele, apoi se lasa sa stea in apa rece. Maruntaiele de miel se spala in cateva ape reci, dupa care se oparesc in apa clocotita. Apa rezultata de la oparirea maruntaielor de miel se arunca, apoi acestea se se pun la fiert in apa cu sare si se lasa sa clocoteasca timp de aproximativ 30 de minute. Maruntaiele de miel se scot din apa in care au fiert si se lasa la racit. Dupa ce s-au racit, se toaca la cutit, foarte marunt. Ceapa arpagic si ceapa verde se toaca marunt....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie parizerul cubulete si cascavalul se rade prin razatoarea mare. Se bat ouale cu smantana si faina, se amesteca sau se mixeaza . Se adauga patrunjelul spalat si taiat marunt, sarea si piperul. Se pune jumatate din compozitie in doua tavi de chec, unse cu ulei si tapetate cu hartie de copt. Se fierb 6 oua, se curate de coaja si se adauga cate 3 in fiecare tava. Se completeaza fiecare tava cu compozitie pana se acopera ouale fierte. Se unge compozitia la suprafata cu un ou moale si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte. Se aduna spuma si cand sunt fierte pe jumatate se adauga ficatul spalat si scurs bine. Cand sunt fierte se lasa la racit apoi se toaca marunt , se vor toca si pulpele,ceapa si verdeata. Se amesteca toate intr-un castron cu ouale crude,ulei,delikat si piper dupa gust. Se unge o forma de cozonac si se aseaza un strat din compozitia obtinuta,se pun ouale fierte apoi se aseaza si restul compozitiei. Se da la cuptorul incins...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asezoneaza pulpele de pui cu sare si piper. Încinge uleiul într-o cratita din fonta. Prajeste pe rând pulpele de pui pâna se rumenesc pe ambele parti, fara sa se gateasca complet si scoate-le pe o farurie. Prajeste feliutele de chorizo în cratita pâna începe sa curga putina grasime din ei si se curbeaza putin. Scoate din cratita. Adauga ceapa si ardeiul în cratita si caleste-le timp de aproximativ 20 de minute, pâna când se înmoaie, amestecând frecvent. Adauga usturoiul si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Maruntaiele se spala in cateva ape reci, dupa care se oparesc in apa clocotita. Apa rezultata de la oparirea maruntaielor de miel se arunca, apoi acestea se se pun la fiert in apa cu sare si se lasa sa clocoteasca timp de aproximativ 30 de minute. Maruntaiele se scot din apa in care au fiert si se lasa la racit. Carnea se fierbe separat in apa cu putina sare. Dupa ce s-au racit, se toaca la cutit, foarte marunt. Ceapa arpagic si ceapa verde se toaca marunt. Jumatate din cantitatea totala de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
CUM PREPARAM BLATUL : Galbenusurile se separa de albusuri si frisca se bat. Zeama din compotul de ananas se amesteca cu 100 g zahar si cu continutul sticlutei de rom. Se freaca galbenusurile cu sarea si 100 g de zahar, pâna obtinem o crema spumoasa. Separat se bat albusurile, adaugând treptat restul de zahar pâna când arata ca o bezea.Pentru ca blatul sa iasa cât mai pufos, în spuma de albusuri se adauga câteva picaturi de zeama de lamâie, pentru a se întari. Se toarna albusurile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caleste ceapa în unt. Adauga faina si lasa la foc 3-4 minute, timp în care mesteci. Toarna apa fiebinte si cuburile concentrate si lasa la foc mic câteva minute, apoi adauga si laptele. Adauga brânza si da focul mare. Orneaza cu patrunjel prospat tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
CUM PREPARAM BLATUL : Galbenusurile se separa de albusuri si frisca se bat. Zeama din compotul de ananas se amesteca cu 100 g zahar si cu continutul sticlutei de rom. Se freaca galbenusurile cu sarea si 100 g de zahar, pâna obtinem o crema spumoasa. Separat se bat albusurile, adaugând treptat restul de zahar pâna când arata ca o bezea.Pentru ca blatul sa iasa cât mai pufos, în spuma de albusuri se adauga câteva picaturi de zeama de lamâie, pentru a se întari. Se toarna albusurile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui, ceapa, usturoiul, morcovii si verdeata se dau prin masina de tocat (painea, nemuiata se da la urma pentru a curata masina).Se adauga cele 2 oua si se sareaza si pipareaza dupa gust.Se omogenizeaza bine.Se adauga faina(o lingura)si pesmet.Se tavalesc prin susan si se prajesc in uleiul incins,dupa care se scot pe hartie absorbanta, pentru a indeparta surplusul de ulei incins
Reţetă de pe retete.eva.ro
... avut pastrat ficatul de la 2 gaini de casa) o cana de orez ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... trebuie sa fie de la gaini crescute la curte, foarte proaspete ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... maruntaie de pasare* (curcan, gasca, gaina, etc) 4 l apa 4 l zeama de varza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... la ficati niste pui de gaina. langa ei am mai pus ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com