Cauta in 21.294 retete
Daca ai exclus din meniul tau produse pe baza de carne si ai adoptat un regim vegetarian, iti voi recomanda in continuare un preparat realizat din soia. Ingrediente si cantitati: 4 cutii de pateu de soia - cu sau fara arome o canita de orez 2 cepe 2 legaturi de usturoi 1 legatura marar si una de patrunjel 3 morcovi 3 ou o conserva de ciuperci 100 g cascaval ulei Mod de preparare: 1 . In prima faza se fierbe orezul in apa pentru a se umfla. Apoi, alaturi de el se pun pateurile de soia, ceapa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii in apa cu sare, apoi se paseaza, lasandu-se la racit. Se scurge tonul de ulei si se adauga peste cartofi. . Am taiat marunt fileurile de ansoa, f.f.f.sarate si am adaugat caperele(seamana cu boabele de mazare, doar ca au forma conica, nu rotunda). Se amesteca si acestea, impreuna cu maioneza, usturoiul tocat marunt si se asezoneaza cu sare si piper. Compozitia se pune pe un platou si se modeleaza cu mainile si cu o lingura de lemn, forma unui peste. Se decoreaza cu maioneza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Cind este gata, se rastoarna drobul pe un platou si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ca anul asta pe langa drobul de miel am preparat si un drob de porc in crusta de foietaj. Din pacate nu ... . Asezam jumatate din compozitia de drob si apoi asezam ouale fierte ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... extrem de delicios!!!!!!!!!! Detalii :)) Inghetata "falsa" de banane ;) Nectarine: Mango: Pere ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se spala maruntaiele si se pun la fiert in apa rece, cu un praf de sare. Se lasa la fiert circa 30 de minute dupa primul clocot. Dupa ce s-au racit se toaca marunt cu cutitul. Se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt si se adauga ouale, piper si sare dupa gust. In tava unsa se aseaza foaia de taitei, peste care se pune jumatate din compozitie. Se aseaza peste compozitie ouale fierte, taiate jumatati si restul compozitiei. Se impatureste cu restul de foaie de taitei si se da la cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 kg ficat pui 8 oua 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura marar 1 legatura patrunjel sare, piper Fierbem ficateii in apa cu sare apoi ii maruntim la robot. Pastram cativa ficatei pe care ii vom taia cubulete mici. Adaugam verdeturile tocate marunt. Batem ouale cu sarea si piperul si incorporam. Turnam compozitia in tava. Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca. Lasam sa se raceasca apoi taiem felii.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Coca: 300g faina, 200g grasime, 1 ou: Umplutura: maruntaie de miel, 3-4 cepe, 6-7 oua, verdeata, ceapa verde, sare, piper, miez de franzela inmuiat in lapte Mod de preparare: Se prepara un aluat fraged din faina, grasime si ou. Se intinde o foaie ca de taitei, iar la mijloc se pune compozitia preparata ca la drobul de miel. Se asaza marginile si se coace la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Orezul se pune la fiert in apa cu 1 lingura Delikat. Separat, se pun la fiert cartofii in coaja. Cand sunt fierti, se curata si se dau pe razatoarea mica. Ceapa curatata se toaca marunt si se pune la calit in margarina. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare. Maslinele se curata de samburi si se taie feliute. Orezul fiert se amesteca cu ceapa, cartofii, morcovii, telina, maslinele. Se adauga pesmet, 1 cana supa cu Delikat si verdeturile tocate marunt. Se pune boia de ardei, se sareaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fiebe ficatul si apoi se taie cubulete,se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ficatul , ouale si faina,verdeturile tocate marunt si se pun in tava care este acoperita cu hartie de copt, apoi se da la cuptor. Este gata cind se rumeneste usor pe margini.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin lapte. * painea va face drobul mai pufos Se scurg bine ... . Bateti ultimul ou crud ramas si ungeti drobul cu el. Dati drobul la cuptor, la 180C pentru 50 minute. Cand il scoateti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intrebat "de ce prajitura inghetata falsa?" Nu arata nicidecum ca o inghetata ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... care l-am facut acum 3 ani: Drob de miel :P ...cu mici diferente ... adauga jumatate din compozitia de drob, oua fierte intregi (cate incap ... pozele de mai sus, langa drobul pozat la lumina chioara a hotei ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ficatul, plaminii, splina si rinichii de la un miel de 6-8 kg (gata taiat), 150 g ceapa, 100 g franzela, 50-80 ml untdelemn, 100 ml smantana (se poate si fara ), 3-4 oua, sare, piper, enibahar, marar, patrunjel, tarhon. Mod de preparare: Maruntaiele de miel se spala la un jet de apa. Ceapa taiata marunt se caleste un minut, in 5-6 linguri de untdelemn, apoi se adauga plaminii taiati in bucati mici, rinichii taiati in jumatate, pe lungime, apoi crestati in 2-3 locuri si bine spalati, o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O varianta a "purcelusilor" . Ideea impletiturii am preluat-o de pe site-ul supercook.ru. Aveti nevoie de: 600 g carne tocata de piept de pui 1 ou 1 morcov 1 ceapa 3-4 catei de usturoi sare, piper, cimbru 100 g bacon feliat subtire Legumele se toaca marunt, se adauga la carne, impreuna cu oul si condimentele, si se amesteca bine. Sare se pune foarte putina sau deloc. Din feliile de bacon se face o impletitura patrata. Se pune carnea peste ea, se modeleaza o forma alungita si, dupa ce se ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
4 cepe mari, 1 kg. de vinete, 5 linguri gris, 5 oua, 100 gr. cascaval de post, 2-3 rosii, 3 legaturi patrunjel, 100 ml. ulei de masline, sare si piper dupa gust Mod de preparare: Se curata vinetele de coaja, se taie pe lungime apoi in cubulete si se oparesc in apa cu sare. Ceapa tocata se caleste in ulei de masline incins pana devine aurie. Peste vinetele oparite si scurse de apa se presara grisul, se amesteca totul cu cepa prajita, se adauga patrunjelul tocat marunt, sare, piper si ouale ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 cutii ciuperci taiate, 5 cepe potrivite, 3 oua, 3 linguri faina, marar, patrunjel, delikat, piper Mod de preparare: Se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ciupercile, ouale si faina si se pune in tava unsa si presarata cu faina (sau in doua tavi de chec inguste) apoi se da la cuptor. Este gata cind se rumeneste usor pe margini. Mod de servire Se serveste cald sau rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaiele de la un miel, 2 cepe mari, 2 oua, 1 lingura verdeata tocata, 1 lingura cozi de ceapa verde tocate, sare, piper, 2 linguri ulei, 1 felie piine alba, 1 prapur Mod de preparare: Se dau maruntaiele prin masina de tocat cu ceapa marunt tocata, cruda sau putin prajita, uleiul si miezul de la o felie de piine inmuiat in apa. Se adauga sarea, piperul, verdeata, cozile de ceapa verde, ouale batute spuma si se amesteca totul bine. Intr-o cratita unsa cu ulei se asaza prapurul bine spalat...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte. Se aduna spuma si cand sunt fierte pe jumatate se adauga ficatul spalat si scurs bine. Cand sunt fierte se lasa la racit apoi se toaca marunt , se vor toca si pulpele,ceapa si verdeata. Se amesteca toate intr-un castron cu ouale crude,ulei,delikat si piper dupa gust. Se unge o forma de cozonac si se aseaza un strat din compozitia obtinuta,se pun ouale fierte apoi se aseaza si restul compozitiei. Se da la cuptorul incins...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr maruntaie de la un miel: plamin, ficat, inima si bucatele de carne de miel grase de la burta, 2-3 oua, o lingura smantana, 2-3 legaturi ceapa verde, patrunjel, marar, sare, piper, 1 lingura untura, o felie piine muiata, prapurul intreg de la un miel, un paharel de coniac Mod de preparare: Se fierb maruntaiele in citeva clocote. Se dau carnurile prin masina de tocat impreuna cu ceapa, verdeata, piinea, iar ficatul si rinichii se taie cuburi. Se amesteca cu ouale, smantana, sare piper,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com