Cauta in 16.361 retete
... vin alb. Se adauga apoi portocala decojita si concentratul de peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu zaharul si coaja de portocale pana se obtine o crema pufoasa ... continuare. Se incorporeaza sucul de portocale amestecand in continuu. Se adauga ... amesteca incet cu sucul de portocale, pana se obtine o pasta moale ... . Mod de servire Inimioarele cu portocale si migdale se servesc ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sucul de la cele doua portocale si de la lamâie. încorporeaza faina, coaja de portocala si toarna crema peste blat, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frumos la exterior, insa datorita portocalelor, carnea devine si foarte suculenta ... 2 tuburi! Ingrediente: - 1 pui intreg (1.5  2 kg) - 2 portocale - 3 linguri de Harissa - condimente orientale ... , sucul si pulpa de la o portocala, uleiul de masline si scortisoara ... terminat operatiunea marinata, taiati cealalta portocala in 4 si indesati-o in interiorul ... , care are o aroma deosebita de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si stingem cu zeama de portocala. Dam intr-un clocot apoi ... platou impreuna cu cateva felii de portocala si servim cu sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Drojdia o facem astfel: O punem peste putin lapte indulcit (nu fierbinte) si o lasam sa creasca. Adaugam cateva linguri de faina. Ouale le batem cu grija si le mixam bine, pana cand devin o masa spumoasa. Adaugam putin cate putin zaharul, sarea si esentele. Punem faina intr-un vas mare, facem loc in mijloc si punem pe rand drojdia care intre timp a crescut, ouale batute spuma si restul de lapte. Framantam pana se incorporeaza toata faina si apoi punem putin cate putin uleiul si continuam sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... grame zahar 1 lingura coaja de portocale 1 Frecati bine untul cu zaharul ... o pasta, adaugati sarea, coaja de portocala si ceaiul Earl Grey. 3 Incepeti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... loc si pentru jeleul de portocale. Dam paharele la frigider. Eu ... si asezam deasupra feliute de portocale. Intr-o craticioara punem cca 300 ml suc de la portocale si 100 gr de zahar. Punem ... si plicul de finesse de portocale. Mestecam pana se incorporeaza bine ... turnam usor in pahare peste portocale. Dam din nou la frigider ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se adauga fructoza, coaja de portocala, amidonul, iaurtul si brânza ... deasupra, se fierbe coaja de portocala, ramasa, cu zeama de lamâie si portocala, la care se adauga zaharul, pâna în momentul, în care ... leaga. Pont : Intr-o alta varianta, portocalele pot fi înlocuite cu grapefruit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se unge cu unt sau ulei un vas de iena. Foile se dezgheata, se iau 6 foi, se ung cu unt si se presara cu zahar una cate una, si se asaza una peste alta in vas, acoperind si peretii laterali. Iaurtul se amesteca cu ouale intregi, cu 150 gr de zahar (restul de 100 de gr este pt foi) si praful de sare. Coaja portocalei se taie cubulete si se adauga in compozitia de iaurt. Compozitia se toarna peste foi, si se acopera cu celelalte 6 foi, urmand aceeasi procedura si avand grija sa se sigileze...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai mare. Curata de coaja portocalele, curata-le pe cat posibil ... , 200 g pastrama afumata de pui, 2 portocale mari, 70 ml ulei (preferabil ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro