dovlecei patison marinati
Pagina 2 din 5
Taie cuburi de tofu, presara-le cu piper si putin ulei de masline, dupa care asaza-le pe un betisor împreuna cu felii de ceapa rosie, ardei rosii, ciupercute si dovlecei. Se pun frigaruile într-o tava si se lasa la cuptor. Sau poti sa le pui pe un grill.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai întâi toaca marunt ceapa uscata, apoi pune-o într-o tigaie unsa cu o lingura de ulei si caleste-o timp de 7 minute, pâna se înmoaie. Taie dovleceii pe lungime si piseaza brânza de capra într-un castron. Pune hârtie de copt pe fundul unei tavi si întinde aluatul de foitaj. Presara peste aluat ceapa calita, jumatate din brânza de capra si feliile de dovlecel. Pune tarta în cuptor si las-o la temperatura de 180 de grade Celsius timp de o jumatate de ora. Când aluatul e rumenit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toata lumea stie sa faca dovlecei pane. Insa nu de multe ... va propun acum o reteta de dovlecei pane pe care nimeni nu poate sa-i refuze. Ingrediente: - 1-2 dovlecei potriviti ca marime; - 200 gr faina ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
.Se lasa sa se marineze bine ,apoi se scoate din marinata si se frige pestele pe gratar.Marinata in care a stat se da in doua trei clocote,se mai adauga putina apa daca este cazul si se adauga in ea cativa catei de usturoi pisat si putin suc de lamaie si se serveste impreuna cu somonul cald Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... centimetru. Pune doua felii de dovlecei în forma de cruce, iar acolo ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mici si pune-le peste marinata. Lasa 1 ora la frigider. 2. Pune ... rece. Pune fâsiile de pui marinate într-o tigaie grill si tine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa curatata si tocata marunt se caleste in 2 linguri de ulei.Pieptul de porc il taiem cubulete mici si-l adaugam peste ceapa sa se prajesca putin..Adaugam ardeii taiati de asemni marunt si rosiile cubulete. Potrivim de sare si piper,adaugam cateva fire de patrunjel verde tocat marunt. Cu acesta compozitie umplem dovleceii.deasupra radem branza telemea pe care am tinut-o 20 min in congelator ca sa nu se sfarame si sa se rada frumos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buc. dovlecei mijlocii, 3 linguri de unt (netopit), 3 linguri de faina, 3 oua ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele se spala bine si se pune la zvantat pe un prosop curat sau servetele. Din zeama de lamaie, ulei si condimente facem un fel de dresing cu care ungem pestele din belsug. Se pune in formele speciale de peste pentru gratar, si se mai unge din cand in cand cu dresing. Preparare: 1. Spalati dovleceii si taiati-le capetele. 2. Taiati dovleceii în fâsii groase de 5-6 milimetri,cu ajutorul unui cutit sau razatoare. 3. Stropiti dovleceii cu o lingura de ulei si putina sare – lasati-i sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. carne de vaca, 3 buc. dovlecei, 2 buc. ceapa, 1/4 kg. rosii, 2 linguri untdelemn, verdeata Mod de preparare: Dovleceii curatati si spalati, taiati in rondele se pun la fiert cu carnea, rosiile si ceapa pana se inmoaie. Se adauga verdeata. Mod de servire Se poate servi cu iaurt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
7-8 buc. dovlecei potriviti, 4-5 buc. rosii, 1 buc. ceapa, 1 lingurita faina, sare, piper, ulei, verdeata, foaie de dafin, supa de zarzavat Mod de preparare: Ceapa tocata se inabusa in ulei incins. Se adauga faina, apoi dovleceii si rosiile taiate bucatele si putina supa de zarzavat sau apa, foaia de dafin, sare. Se fierbe inabusit o jumatate de ora. La urma, se adauga patrunjelul si mararul taiate marunt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mari sau 50-60 dovlecei mici in floare, 2 linguri grasime, 3-4 cepe ... de carne, un rind de dovlecei. Se presara faina, sare, ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 buc. dovlecei, 2-3 linguri ulei, 2-3 linguri otet diluat, sare, piper, 2 lingurite marar tocat, 1 buc. ceapa, 1 buc. rosie, 10 buc. masline Mod de preparare: Dovleceii se fierb in apa cu sare, se acurg, se toaca si se freaca apoi cu uleiul, otetul, sarea, piperul, mararul si ceapa tocate. Se decoreaza cu felii de rosii si masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Dovleceii se curata de coaja si se taie felii. Oul se bate ca pt omleta se adauga faina si condimentele. Feliile de dovlecel se tavalesc prin amestecul de ou si se prajesc in ulei. Usturoiul se curata, se piseaza si se ameste cu iaurtul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
5 dovlecei, 3 oua, 1 1/2 pahar de faina, 3 cepe mijlocii, 1/2 pahar ulei, 1/1 pahar de apa, Mod de preparare: Se curata si se rad dovleceii (pe razatoarea mare). La sel se procedeaza si cu ceapa. Restul de ingrediente se amesteca. Se unge o tava cu putin ulei si faina si se adauga toata compozitia, apoi se pune la cuptor. Mod de servire Se taie in forma patrata. Se poate servi si calda, dar si rece e la fel de gustoasa. Se mai poate pastra la congelator. La serviciu, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 dovlecei, 1 ceapa, marar si patrunjel, rosii taiate din cutie, 3-4 linguri de ulei Mod de preparare: 1. Se spala dovleceii si se taie cubulete. 2. Se curata ceapa, se spala si se toaca marunt. 3. Verdeata se spala si ea si se toaca marunt. 4. Se caleste ceapa, apoi verdeata impreuna cu dovleceii. 5. Se adauga rosiile, se amesteca si se lasa cateva minute sa se caleasca si aceastea. 6. Se adauga 3-4 cesti de apa, si se lasa sa fiarba cam 15 min pana se inmoaie dovlecelul
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Taiem somonul marinat fasii. Desfacem portocala, indepartam pielita alba si o taiem bucati mici. Rupem salata bucati. Le punem intr-un bol si adaugam samburii de rodie si porumbul. Taiem ceapa rosie fideluta si o punem in bol. Punem zeama de limeta, zeama de portocala si uleiul de masline si amestecam usor. Pentru a-i da o nota mai festiva am ales o prezentare minimalista. Am asezat in niste vase mici cate doua frunze de salata, apoi am adaugat cate putin din fiecare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buc. dovlecei potrivit de mari, o felie de piine alba, 2 buc. ceapa ... clocot. Se toarna sosul peste dovlecei si se da cratita 1/2 ora ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Se soteaza salota si dovleceii opt minute, pâna se înmoaie. Când încep sa capete culoare, se adauga usturoiul si se mai lasa doua minute. 2. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine, dar se pastreaza deoparte putina apa. Se amesteca pastele cu dovleceii si cu busuiocul, coaja rasa de lamâie, parmezanul si semintele de pin. Se asezoneaza, se presara bucatele de ricotta si se amesteca usor. Se serveste cu parmezan...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1kg dovlecei (mai tineri, usturoi, 2 oua, Mod de preparare: Dovleceii se curata de coaja, se spala dupa care se taie rondele de cca.1/2cm. Se presara un praf de sare peste ei si se lasa 10 min. Intre timp se prepara compozitia prin care se vor da dovleceii inainte de a fi prajiti: se bat ouale cu putina faina si condimente. Se rumenesc dovleceii si se aseaza intr-un vas peste care se toarna mujdeiul de usturoi si verdeata. Mod de servire Se servesc calzi sau reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com