Cauta in 21.294 retete
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gustos si racoritor in zilele de vara, acest desert este gata in cateva minute! Ingrediente si cantitati: 1 cana crema de branza 1/2 cana miere (optional) alune macinate Mod de preparare: 1. Amesteca bine crema de branza cu mierea. 2. Pune desertul astfel creat la frigider, pana se raceste. 3. Inainte de a servi, presara deasupra alune macinate.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa luni de asteptare si pregatiri intense, in cele din urma, Bacania Veche s-a deschis. Visul nebun al unui om  Marius Tudosiei  care a renuntat la o pozitie de top din marketing pentru a framanta si vinde paine cu mana lui a inceput sa prinda contur. Astfel, de o saptamana, pe Barbu Vacarescu 49, in Bucuresti (langa stadionul Dinamo), s-a deschis Bacania Veche . Lasati-va atrasi de nume dar nu amagiti, deoarece Bacania Veche nu e o bacanie oarecare. Sigur, aici o sa gasiti  asa cum va...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pana la omogenizare. Se controleaza gustul. Se recomanda la preparatele din ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Încalzeste cuptorul si topeste untul într-o tigaie adânca, în care pui apoi usturoiul, ciupercile si ceapa, taiate marunt. Dupa trei minute, adauga faina si amesteca pâna când sosul de ciuperci se închide la culoare. Toarna încet laptele si amesteca pâna când compozitia devine legata, apoi adauga condimentele. Lasa compozitia deoparte si fierbe foile de lasagna conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurge apa. Asezi un strat de sos de ciuperci pe fundul unei tavi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Placerea mea si a lui Alex sunt aperitivele si salatele. Daca ar fi dupa noi am manca numai asa., dar d-lui Grosu ii trebuie mancare gatita. Nu ca nu i-ar placea si lui aperitivele si salatele, dar vrea mancare calda. Ce sa fac, trebuie sa impart si capra si varza. Hai sa vedem ce aperitiv am mai facut eu azi sau mai bine zis din ce si cum: -1 cutie de ton in suc natural (sau in ulei) -3 cartofi (de preferinta rosii, eu am avut albi) -1 ceapa rosie -150g masline verzi -1 lamaie -patrunjel ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
pentru foi 8 oua, 8 linguri de zahar, 8 linguri faina, 1 plic praf de copt separam ouale. albusurile le mixam, adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma densa, lucioasa. adaugam galbenusurile, mai mixam foarte putin, doar pana acestea se incorporeaza. renuntam la mixam, punem faina cernuta si praful de copt, amestecam usor cu lingura de lemn sau cu o lopatica. punem hartie de copt in tava si o ungem cu ulei pentru a fi siguri ca nu se vor lipi foile. punem 3 linguri...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... . Mod de servire Cand este rece si suficient de tare se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mare, clatita bine cu apa rece si scursa de apa se ... , maslinele, piperul. Se potriveste la gust cu sarea necesara si zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr. resturi de carne, 2 buc. morcovi, 2 buc. ceapa, 2 buc. castraveti proaspeti, 250 gr. smantana, sare, piper Mod de preparare: Se fierb din ajun resturi de carne si oase. Se ia bine spuma de la supa, se adauga morcovii, cepele intregi, piperul si putina sare. Supa fiarta si racita se strecoara si se pune la rece. A doua zi se curata suprafata supei de toata grasimea si se toarna intr-un castron peste cuburi de castraveti cruzi. Mod de servire Se drege cu smantana si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne, 4-5 cepe mari, 3-4 linguri ulei, sare, 20 fire arpagic, 1 pahar vin, 20 masline, 2 foi dafin, 10 boabe piper, o lamaie Mod de preparare: Bucatile care raman de la carnea aleasa pentru friptura se sterg de sosul marinatei (apa amestecata cu vin, 203 linguri otet, 2-3 linguri untdelemn, felii de ceapa, morcov, telina, foi de dafin, cimbru, sare, piper - se lasa doua zile). Se prajesc bucatile in untdelemn, cu 4 cepe taiate marunt. Se adauga cate putina apa calda si se acopera,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 cartofi mijlocii, 2 oua fierte tari, 2 felii cascaval, sare, piper Mod de preparare: Se taie cartofii felii subtiri, se sareaza si se dau la cuptorul cu microunde pentru 15 minute. Se scot cartofii si se pun peste ei ouale taiate felii si cascavalul ras sau maruntit, sare si piper. Se mai dau la cuptor inca 5 minute, sa se topeasca cascavalul. Mod de servire Se taie in patru si se serveste cu ridichi de iarna sau cu muraturi picante.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
10 oua, 200 gr. zahar pudra, 120 gr. faina fina, coaja rasa si zeama de la o lamiie, unt; Crema: 6 oua, 200 gr. zahar, 200 gr. unt, 6 batoane(linguri pline) ciocolata rasa, 4 linguri apa Mod de preparare: Galbenusurile cu zaharul, coaja si zeama de la o lamiie se freaca pana se obtine o crema. Se adauga albusurile batute spuma si faina putin cite putin, amestecand incet. Din aluatul obtinut se fac zece foi subtiri cat muchia unui cutit si se coc intr-o tava dreptunghiulara, unsa cu unt. Cind...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se pune in putina apa rece, sa se inmoaie usor. Se ... ulei, sare si otet dupa gust. Se adauga apoi la compozitie apa rece, treptat, potrivind-o de subtire. Pentru ... imediat ce s-a racit. Se serveste rece. Ideala pe timp de vara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Blatul: 10 albusuri si galbenusuri, 10 linguri faina, 10 linguri zahar, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita rom.Crema: 8 oua, 8 lingurite zahar, Afulgi de ciocolata, un pachet unt, 1-2 lingurite rom Mod de preparare: Blatul: Se bat spuma albusurile. Intr-un alt vas se amesteca bine galbenusurile cu zahar, pana se deschid la culoare. Se rastoarna amestecul cu galbenusuri peste albusurile spuma, se adauga faina, praful de copt, romul si se amesteca usor. Se intind cateva linguri de aluat pe...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... peste noapte) si se serveste rece, cu pastele fainoase fierbinti. - 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
5 galbenusuri, 150 gr. zahar, 3 linguri faina; crema: 4-5 oua intregi, 250 gr. zahar, 3 linguri cacao, 250 gr. unt, o lingura apa Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga faina, pe rind cite o lingura. Se imparte compozitia in 5-6 parti si se coc foile in forma de tort, unsa si presarata cu faina. Intre foi se pune urmatoarea crema: se freaca ouale cu zaharul, se adauga cacao subtiata cu apa, se amesteca pe baia de apa pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit se amesteca...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ce incep sa fiarba, se gusta de sare, piper si zahar ... - toate legumele si se serveste rece. - 1-2 linguri ulei de masline, 2 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... strecoara si se pune la rece. A doua zi se curata suprafata ... cu smintina si se serveste rece. - 500 g resturi de carne, 2 buc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... castron impreuna cu 1/4 l apa foarte rece, otet, sare si piper. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro