Cauta in 20.697 retete
Pune într-un vas apa calduta, zaharul, drojdia, coaja de lamâie, sarea si vanilia si amesteca bine 2-3 minute. Adauga putin câte putin faina, amesteca, apoi framânta pâna obtii un aluat omogen, pe care îl lasi la dospit, la loc cald, o jumatate de ora, pâna îsi dubleaza volumul. Presara faina pe blatul de lucru si întinde aluatul într-o foaie de un centimetru grosime. Cu ajutorul unui pahar decupezi gogosile, iar pentru a gauri centrul fiecarei gogosi folosesti o forma mai mica,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 350 de grade. Amesteca caisele, sucul de lamâie, zaharul brun si scortisoara. Toarna amestecul pe o tava. Combina pâinea uscata cu praful de copt si sarea. Bate albusurile bine. Adauga treptat zahar. Amesteca cele doua compozitii si toarna peste caise. Lasa-le la cuptor aproximativ 25 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un desert simplu si spectaculos, panna cotta cu sirop de fructe de padure ... -un ingredient neasteptat: piperul. Un desert nu neaparat picant cat aromat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... copt (5 grame) 65 g miez de nuca (optional) 70 g fulgi de ciocolata ... de ciocolata si miezul de nuca tocat mare. Pregatiti o tava de ... 30 cand a fost promovat pe ambalajele prafului de copt, acest desert simplu este acum prezent in intreaga lume. O versiune similara exista in ... copt (5 grame) 65 g miez de nuca (optional) 70 g fulgi de ciocolata ... de ciocolata si miezul de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , inghetata de visine, in functie de cata rabdare aveti, e un desert simplu de realizat, in ciuda aerului sau sofisticat. Siropul din fructe ... cu frisca batuta in acest desert de post. Portii: 5-6 Timp de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Alice albinutza Duminica prefer ceva rapid, din categoria my confort food ... preparat-o folosind aluatul de la no-knead bread. Ce minune! Simplu, rapid si fara framantare. Absolut deloc. Voi reveni cu o postare despre ... guguluf. Pentru aluat e totul foarte simplu: Intr-un bol puneti faina ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
un desert simplu si rapid de facut dar foarte bunnnnn, pe care din copilarie il ador. 6 albusuri 10 linguri de zahar 2 cani capsuni Albusurile le mixam bine, adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana se topeste. E important e sa obtinem o spuma tare, lucioasa care nu curge. Adaugam capsunile si mai mixam putin, mie imi place sa ramana si bucatele mai mici intregi...sa simt capsunile cand mananc. Un desert delicios...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Un desert simplu, preparat mai mult de nevoie, din resturile de aluat ce ... prune . Varianta de mai jos, rapida si moderna, foloseste un aluat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Simplu, rapid si cred ca este gustos... Si ma scuzati, daca nu ... carnea la prajit,pe foc rapid, pe ambele parti. Diluati mustarul ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... zemosi . Garnisita cu zeama de lamaie si menta proaspata, acest desert simplu si racoros poate fi servit cu mandrie la orice masa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... completat de amestecul opulent de ciocolata cu frisca ( ganache ). Un desert simplu de preparat, excelent pentru orice ora a zilei. Secretul acestei retete ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Amesteca bine faina, sarea, zaharul si drojdia uscata într-un castron, apoi toarna putin câte putin apa calduta, pune si esenta si framânta pâna când aluatul devine omogen si usor lipicios. Adauga si uleiul si continua sa framânti pâna când aluatul nu se mai lipeste de mâini. Acopera-l apoi cu un prosop si lasa-l la dospit pâna când îsi dubleaza volumul. Dupa ce aluatul a dospit suficient, pune-l pe masa unsa cu putin ulei, îl framânti din nou ca sa iasa aerul, apoi îl...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 176 de grade Celsius. Fulgii de cocos se amesteca cu laptele condensat, se modeleaza putin cu o lingura pentru înghetata si se pun în tava de copt tapetata cu hârtie. Se lasa la cuptor aproximativ 14-16 minute pâna când se rumenesc. Mare atentie, deoarece se pot arde foarte usor!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingredientele pentru blat se amesteca toate direct în tava pentru tort cu peretii detasabili. Se introduce la cuptorul preîncalzit la 180 de grade Celsius si se lasa 25-30 de minute. Se lasa la racit, timp în care se prepara crema pentru ornat. Pentru crema de ciocolata se amesteca frisca lichida cu bucatile de ciocolata si se lasa pe foc pâna când s-a topit ciocolata. Se toarna crema peste blat si se orneaza cu ajutorul unei linguri ca sa arate ca o floare. Se orneaza cu zmeura...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge ulei din abundenta într-o tigaie adânca. Într-un castron mare se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Se toarna laptele, ouale batute si uleiul si se amesteca pâna la omogenizare. Se adauga merele si se amesteca pâna când acestea sunt distribuite uniform. Cu o lingura se ia din aluatul obtinut si se prajesc pe ambele parti pâna când gogosile devin aurii. E important sa fie prajite în serii mici, astfel încât acestea sa nu fie aglomerate. Se scot din ulei...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Laptele se pune la fiert intr-o cratita, cand da in clocot sa pun cele 200 g fidellini usor, in ploie pentru a nu se lipi una de alta. Se amesteca cu grija si se fierbe 5 min. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si si praful de nuscoara in momentul in care se opreste focul. Feirbinte se pune in boluri si deasupra se orneaza cu dulceata de gutui.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a face un sos de capsuni în care se înmoaie piscoturile trebuie sa mixezi în blender capsunile cu zeama de lamâie, zaharul si apa rece. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna când devin pufoase, apoi se adauga mascarpone si se mixeaza împreuna câteva minute. Foloseste o tava pe care sa asezi straturile prajiturii. Pune putina crema pe fundul tavii, aranjeaza piscoturile trecute în prealabil prin sosul de capsuni, pune un strat de crema, dupa care continua cu piscoturile. La...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asaza cartofii într-un singur strat, într-un vas rezistent la microunde. Seteaza cuptorul cu microunde la putere mare si lasa cartofii pâna când pot fi întepati usor cu furculita, timp de aproximativ 7-9 minute. Scoate cartofii si piseaza-i imediat în bol, folosind o spatula pentru piure. Toarna laptele peste cartofi, adauga cubuletele de unt si sare dupa gust. Pune iar cartofii la cuptor si încalzeste timp de un minut. Scoate bolul din cuptor si amesteca bine. Pune iar la cuptor,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pregatim budinca conform indicatiilor de pe ambalaj,inlocuind laptele cu apa.Merele le curatam si le dam pe razatoare.Le stoarcem si le calim putin.Le adaugam reci in budinca si astfel obtinem o crema.Intr-o tava asezam un rand de biscuiti peste care asezam crema si acoperim cu biscuiti.Presaram zahar pudra vanilinat.Servim a doua zi.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Capsunile spalate si curatate se taie in patru si se amesteca cu zaharul tos. Se bate frisca impreuna cu zaharul vanilat. Se sfarma bezelele si se pun impreuna cu frisca si capsunile (in straturi alternative) in 6 pahare de 300 ml. Se toarna deasupra lichiorul de oua si se garnisesc - eventual - cu frunze de menta. - 750 g capsuni, 2 linguri zahar pudra, 200 g frisca batuta, 1 zahar vanilat, 75 g bezele, 6 linguri lichior de oua. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro