Cauta in 20.692 retete
... tavi mari (ca de cozonac): 4 oua 2 pahare zahar 1 pahar ulei un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... urmezi exemplul. Ingrediente si cantitati: 2 oua 2/3 ceasca de zahar 4 linguri cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 250 g. zahar 250 g. nuci macinate 6 oua 100 g. faina Mod de preparare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Ingrediente si cantitati: Pentru blat : 6 oua, 150 g zahar pudra, o jumatate pachet ... si galbenusurile de la cele 6 oua. Se amesteca bine. Din aceasta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 4 oua 200 g. zahar (pudra) 200 g. faina 4 lingurite cu apa clocotita 1 lingurita zahar pudra 1 kg. visine Mod de preparare: Cele 4 galbenusuri se freaca cu 200 g. zahar. Se adauga pe rand 4lingurite cu apa clocotita, faina si albusurile spuma, batute cu 4 lingurite de zahar pudra. Se toarna in tava unsa si se asaza visinele fara samburi. Se coace la foc potrivit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fructe. Incearc-o! Ingrediente si cantitati: 2 oua 6 linguri cu ulei 8 linguri cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Acest desert inventat in regiunea Venetiei a devenit un clasic al cofetariei ... 4-6 persoane : 500 g de branza mascarpone 5 oua 5 linguri de zahar pudra 1 cutie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cantitati : 500 g. faina 200 g. zahar 2 oua intregi + 2 galbenusuri 2 lingurite bicarbonat stins ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 4 oua 4 linguri de lapte praf 200 g. zahar (8 linguri) 200 g. apa 2-3 linguri cacao Mod de preparare: Se amesteca galbenusurile cu laptele praf, zaharul, apa si cacao. Se pune compozitia pe foc in baie de apa (adica puneti o cratita cu apa la fiert si recipientul cu compozitia deasupra acesteia). Se lasa pana cand apa da in clocot de 2-3 ori. Se raceste si se amesteca cu albusurile batute spuma.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru prajituri 1 ceasca de unt 5 oua 2 cesti cu zahar 1 lingurita esenta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge ulei din abundenta într-o tigaie adânca. Într-un castron mare se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Se toarna laptele, ouale batute si uleiul si se amesteca pâna la omogenizare. Se adauga merele si se amesteca pâna când acestea sunt distribuite uniform. Cu o lingura se ia din aluatul obtinut si se prajesc pe ambele parti pâna când gogosile devin aurii. E important sa fie prajite în serii mici, astfel încât acestea sa nu fie aglomerate. Se scot din ulei...
Reţetă de pe retete.eva.ro
- gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece; - cu un cutit zimtat decupam capacele din fiecare ou de ciocolata; - le asezam intr-un cofrag fiindca au stabilitate mai buna, iar capacelele le punem deoparte; - crema de mascarpone o punem intr-un vas, adaugam zahar dupa gust, coaja rasa de la o lamaie, 2 plicuri zahar vanilat si o amestecam cu mixerul pana la omogenizare 1-2 minute; - frisca o batem spuma si apoi o adaugam la crema de mascarpone; - punem vasul cu gelatina inmuiata pe foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pregateste tava punând în cele 12 compartimente ale sale forme speciale de hârtie pentru briose si unge-le cu putin unt. Într-un bol mediu, amesteca împreuna faina, praful de copt si sarea. Cu mâna sau mixerul, freaca untul cu zaharul timp de aproximativ 2 minute pâna obtii o compozitie de culoare galben deschis si pufoasa. Se adauga ouale si vanilia si se amesteca bine pâna la omogenizare. Apoi începem sa punem putina faina, putin lapte, apoi din nou faina si tot asa pâna terminam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Drojdia se pune într-un bol mic cu putin zahar si 5 linguri de lapte si se lasa la crescut. Între timp, faina se pune într-un vas mare, apoi se adauga ouale batute bine. Topim zaharul în lapte, punem aromele si le punem peste faina. La final, adaugam drojdia crescuta si margarina topita si se amesteca pâna se obtine o compozitie omogena. Se lasa coca la crescut pâna i se dubleaza volumul. Când e gata, din compozitia rezultata se întind foi având grosimea de 1 cm. Cu un pahar se fac...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... voi face. Din toata aceasta treaba iasa un desert spumoso-cremos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mari, 4 chifle, 4 linguri zahar tos, 1-2 oua, putina scortisoara, 2 linguri unt, 2 pahare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru a prepara crema trebuie sa începi prin a mixa bine galbenusurile cu zaharul. Apoi se adauga brânza mascarpone, amestecând bine compozitia. Se încorporeaza albusurile batute spuma, amestecând delicat cu ajutorul unei linguri de lemn. Se pune crema la frigider timp de doua ore. Pentru a prepara clatitele trebuie sa amesteci bine faina cu ouale, dupa care se adauga zaharul si untul topit. Apoi se toarna gradual laptele si se amesteca cu ajutorul unui tel pâna când nu mai sunt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , citeva linguri zahar, scortisoara; Sosul: 3-4 oua, 4 linguri zahar tos, 1 lingura faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 500 ml lapte, 4-5 linguri zahar, 2 oua, 3 pliculete zahar vanilat, 200 ml ... de apa. In cupe de desert se pun alternativ capsuni si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ton cu sarbatoarea Pastelui? Si desertul pe care il pregatesti pentru ... de mici dimensiuni, similare unor oua de Paste. Asaza fursecurile pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro