david burke 175 qt stature pro heavy stainless steel saucepan with strainer
Pagina 3 din 5
Mixeaza cu robotul de bucatarie faina, sarea, zaharul si adauga untul rece, pulsând de câteva ori pâna când obtii un amestec farâmicios. Se adauga apa foarte rece si se mixeaza putin pâna când se strânge o bila de aluat. Se împacheteaza în folie alimentara si se lasa la frigider 30 de minute. Dupa ce a tercut o jumatate de ora se întinde aluatul si se aranjeaza în tava pentru copt, dupa care se introduce din nou la frigider. Cuptorul se preîncalzeste la 190 de grade Celsius....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: cu ajutorul mixerului bateti untul pana devine o crema. Adaugati si laptele condensat si mixati in continuare. O sa obtineti o crema consistenta si catifelata. Adaugati vanilia si ouale pe rand. Faina o amestecati cu praful de copt si o adaugati in trei reprize. O sa obtineti o compozitie cremoasa. O turnati pe o bucata de folie de aluminu si o dati la frigider pentru 10 minute. Le scoateti pe un gratar, unde le lasati sa se raceasca.Daca nu doriti sa-i mancati simpli, puteti sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putina maioneza si ceapa verde - 175 g orez cu bobul lung, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se aduc de dimineata in bucatarie toate ingredientele pentru cozonac,inclusiv tavile. Maiaua se pregateste seara,astfel: Intr-un vas se cerne faina de mai multe ori(eu am cernut-o de 3 ori)si se face la mijloc o adancitura mai mare(o gropita). Intr-o ceasca se dizolva bine zaharul si drojdia,in lapte caldut si se toarna apoi in adancitura . Se amesteca cu putina faina luata de pe marginea vasului astfel incat sa rezulte o compozitie de consistenta smantanii,care sa ramana in gropita,la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregatesc intai fructele; sunt de preferat cele mai acrisoare, se scot samburii si se taie cubulete, sau felii subtiri. Se poate face cu un singur fel de fructe sau le poti combina. Acum ne ocupam de crema: se amesteca toate ingredientele: 3 oua batute, 8 lg zahar, iaurtul, uleiul,praful de copt. Se unge tava dreptunghiulara de dimensiunea foilor de placinta (daca este mai mica tava, fireste se taie din foi, in nici un caz nu se indesa ca sa incapa), se pun 2 foi pe fund, se ung cu 2 lg...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aceasta salata salata este facuta în general cu ulei de floarea soarelui în loc de cel de masline si nu se adauga agenti de îngrosare, cum ar fi pâinea sau cartofii. Tehnica utilizata pentru acest fel de mâncare este exact aceeasi ca si pentru maioneza. Icrele se spala cu apa rece si se pun într-un castron de marime medie. Aseaza castronul peste o oala cu apa fierbinte, dar ai grija ca acesta sa nu atinga apa. Cu o lingura de lemn, freaca icrele timp de 2-3 minute pâna când totul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbeti pastele in apa clocotinda cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Incingeti uleiul si prajiti fileurile de somon, timp de 3 minute, pe fiecare parte. Presarati sare si piper, apoi indepartati pielitele si desfaceti in bucati cu ajutorul unei furculite. Intre timp, preparati un sos din smantana, vin, la care adaugati sucul de la 1/2 lamaie. Fierbeti la foc mic timp de 2 minute. Scurgeti pastele si turnati sosul deasupra. Amestecati cu somonul, presarati mararul proaspat,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare aluat 1.Amestecam intr-un castron sarea,faina si zaharul,apoi adaugam untul rece, taiat cubulete pe care-l incorporam cu furculita. 2.Adaugam galbenusurile si apa rece.Framantam repede pana adunam toate ingredientele intr-un aluat.Acoperim cu o folie si dam la frigider pana terminam de preparat umplutura. Mod de preparare umplutura 1.Curatam merele de coaja,apoi le tam cubulete si le punem intr-o cratita. 2.Adaugam,zaharul,amidonul si stafidele.Dam la foc mic amestecand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dizolvati zaharul in zeama de lamaie amestecata cu vinul, apoi adaugati coaja rasa de lamaie si smantana si mixati pana se face o pasta cremoasa. Albusul se bate spuma pana se intareste bine astfel incat sa nu cada cand intoarceti castronul, iar apoi se amesteca incet si treptat cu crema de smantana. Se tine la frigider ca sa se intareasca. Inainte de servire, spuma de vin alb se orneaza cu felii de lamaie. Este exceptionala! Sugestie: Serviti-o cu niste fursecuri fine cu ciocolata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert cartofii in coaja si separat ouale. Intr-o tigaie antiaderenta puneti 2 linguri de ulei, adaugati morcovul taiat foarte fin (feliute si bastonase) si ceapa taiata fasii subtiri. Caliti cateva minute, adaugati putina apa, mai lasati pe foc pana scade zeama si puneti-le intr-un castron. Dupa ce au fiert cartofii, scurgeti apa, curatati-i de coaja, taiati-i in jumatate si apoi in felii subtiri.Ouale fierte tari se curata de coaja si se taie in jumatate. Scoateti galbenusul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cartofii si se taie felii, se spala si se zvânta cu un servet de bucatarie. Se condimenteaza fileurile de peste cu sare si piper, se tamponeaza usor cu faina, pentru a permite aluatului sa se lipeasca de peste. Se cerne faina într-un vas, se adauga un vârf de cutit de sare si se toarna berea treptat, amestecând bine cu telul, pâna se obtine un aluat potrivit de gros; daca este prea gros, mai adaugati putina bere. Se trec fielurile de peste prin aluat (trebuie acoperite bine si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune untul într-un vas în cuptorul cu microunde si lasa-l 30 de secunde. Adauga ceapa taiata în felii subtiri, amesteca, acopera vasul si lasa-l patru minute la putere maxima. Presara faina peste ceapa, amesteca si lasa-o un minut la putere maxima. Încalzeste supa de pui, adauga amestecul de unt, faina si ceapa, amesteca bine si las-o la cuptor timp de 5 minute. Ai grija sa amesteci cu o lingura din doua în doua minute, pâna când se îngroasa. Pune cascavalul taiat în cubulete mici,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un vas se cerne faina de mai multe ori(eu am cernut-o de 3 ori)si se face la mijloc o adancitura mai mare(o gropita). Intr-o ceasca se dizolva bine zaharul si drojdia,in lapte caldut si se toarna apoi in adancitura . Se amesteca cu putina faina luata de pe marginea vasului astfel incat sa rezulte o compozitie de consistenta smantanii,care sa ramana in gropita,la mijlocul fainii,fara sa se imprastie. Vasul se acopera cu un servet ,apoi se inveleste foarte bine. Se lasa intr-un loc cald,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incalziti cuptorul dinainte la 170 C. Intr-o cratita, puneti ciocolata si untul la topit,la bain-marie. Indepartati de pe foc si lasati sa se raceasca putin. Separati albusurile de galbenusuri. Peste compozitia de ciocolata, puneti faina, amestecati si apoi incorporati galbenusurile. Intr-un castron, bateti albusurile spuma, adaugand treptat zaharul. Incorporati usor albusurile cu zaharul in compozitia de ciocolata. Ungeti cu unt formele (vase mici rotunde pentru budinca sau cescute de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune untul într-un vas în cuptorul cu microunde si lasa-l 30 de secunde. Adauga ceapa taiata în felii subtiri, amesteca, acopera vasul si lasa-l patru minute la putere maxima. Presara faina peste ceapa, amesteca si lasa-o un minut la putere maxima. Încalzeste supa de pui, adauga amestecul de unt, faina si ceapa, amesteca bine si las-o la cuptor timp de 5 minute. Ai grija sa amesteci cu o lingura din doua în doua minute, pâna când se îngroasa. Pune cascavalul taiat în cubulete mici,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbeti 2-3 oua tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus crud, mustar, sare, piper, zeama de lamaie si ulei. Tocati foarte marunt ceapa si ardeiul rosu (pastrati cateva feliute pentru decor). Puneti intr-un blender conserva de peste, un ou fiert si galbenusul de la alt ou fiert (pastrati un albus si un ou fiert intreg). Mixati cateva secunde, adaugati maioneza (pastrati o lingura), smantana, ceapa si ardeiul tocat, sare, piper dupa gust si amestecati cu o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare aluat 1. Amestecam intr-un castron sarea, faina si zaharul, apoi adaugam untul rece, taiat cubulete pe care-l incorporam cu furculita. 2. Adaugam galbenusurile si apa rece. Framantam repede pana adunam toate ingredientele intr-un aluat. Acoperim cu o folie si dam la frigider pana terminam de preparat umplutura. Mod de preparare umplutura 1.Curatam merele de coaja, apoi le tam cubulete si le punem intr-o cratita. 2.Adaugam zaharul, amidonul si stafidele. Dam la foc mic ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare blat: Mixam zaharul cu untul moale (la temperatura camerei) si cu zaharul vanilat, pana obtinem o crema omogena. Adaugam ouale, unul cate unul si mixam pana cand sunt inglobate perfect ( daca dupa ce adaugati ouale, crema de unt capata un aspect taiat, nu va speriati, isi va reveni complet cand adaugam faina). Amestecam faina cu praful de copt, o cernem si o adaugam cremei de unt, impreuna cu laptele, alternandu-le. Vom obtine un aluat destul de dens dar omogen. Preparare umplutura...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cu ajutorul mixerului bateti untul pana devine o crema. Adaugati si laptele condensat si mixati in continuare. O sa obtineti o crema consistenta si catifelata. Adaugati vanilia si ouale pe rand. Faina o amestecati cu praful de copt si o adaugati in trei reprize. O sa obtineti o compozitie cremoasa. O turnati pe o bucata de folie de aluminu si o dati la frigider pentru 10 minute. Pe o suprafata presarata cu faina intindeti o foie destul de groasa. Si stantati inimioarele. Le asezati pe o tava...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pas 1 Aluatul: Amestecam faina cu drojdia uscata si o lasam 15 minute. Apoi adaugam galbenusurile de ou frecate cu sare, 100 gr zahar tos, un plic zahar vanilat, 2 ml esenta de rom si laptele caldut. Framantam aluatul sa se incorproreze bine ingredientele apoi adaugam untul topit putin cate putin si framantam pana ce aluatul se dezlipeste de pe marginile vasului. Acoperim vasul si lasam sa creasca aluatul la loc cald, ferit de curent. Pas 2 Umplutura: Batem albusurile cu 75 gr zahar tos. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro