cup se prepara mititei
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum se prepara carnea de capra, cum se prepara icrele de chefal, cum se prepara fazanul, cum se prepara prune uscate pentru iarna, cum se prepara macroul afumat, cum se prepara piftelele din carne tocata, cum se prepara sucul de rosii
... produse ale sezonului: bere si mititei.Meniul include o gama variata de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Romania, de la mamaliga la mititei; insa, majoritatea retetelor din fosta ... Vezi si reteta moderna de mititei Experiment cevabun.ro Mititeii sunt ... mancare de sine statatoru. Reteta: Mititei reteta de la Caru cu ... pe departe gustul si savoarea mititeilor adevarati. O greseala mare mai este ... a gustului atat de specific al mititeilor. Timp de preparare: 2 ore (plus ... invitatii, iar...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... taie fasii. Se aseaza in cupe sau boluri: Pregatiti maioneza dintr ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
600 g carne tocata de vita, 2 cepe, 3 linguri pesmet, 2 oua, sare, piper, verdeata, 250 g piept ardelenesc sau sunca bacon taiata felii foarte subtiri Mod de preparare: Se face un amestec din carne, pesmet, oua, ceapa taiata marunt si calita, verdeata, sare si piper. Se modeleaza mititei care se infasoara in felii de bacon. Se prajesc in ulei. Se pot coace si in cuptor sau la gratar. Mod de servire Se servesc cu bere rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. fructe de padure - zmeura, fragi, mure (se pot cumpara congelate din magazine), Mod de preparare: Se asaza toate fructele intr-un bol si se stropesc cu rom. Apoi, se sfarma pricomigdalele si se impart in patru cupe; se aseaza fructele deasupra. Se freaca branza de vaci cu zaharul pudra si cu o lingura de rom. Se toarna compozitia in cupe, deasupra fructelor si se presara zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai bun gratar pentru pentru mititei este cel cu carbuni, deoarece ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... feliei se string si formeaza o cupa. Cupele obtinute se asaza pe ... un rotogol de ou rascopt. Cupele se pot umple si cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1kg. carne de vita de la ceafa, 200 gr. grasime de porc sau de vita, 15 gr. bicarbonat de sodiu 1.5 gr. slitra (salpetru), 2 gr. praf de cimbru (facultativ),3-4 dinti de usturoi, 5 gr. ardei iute, 5 gr. piper negru macinat, 2 gr. piper alb macinat, 1/2 de ceasca zeama de oase, 7-8 gr. sare, 1 gr. zahar. Mod de preparare: Carnea si grasimea se curata, se spala, se taie in bucati, se toaca cu masina si se amesteca cu usturoiul cojit si pisat si cu praful de ardei iute si cu praful de cimbru. Este
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tocat carne si se fac mititei in lungimea unui lat de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... inmuiate in apa se formeaza mititei de aceeasi marime. Se asaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne de vaca grasa de la ceafa, 2 varfuri de cutit cu piper, 1 varf de cutit bicarbonat sau 1/2 pahar mic de sifon, 1 lingurita cimbru, 1 capatina usturoi, sare, pireu de cartofi Mod de preparare: Carnea trecuta de trei ori prin masina de tocat se amesteca cu sare, piper, bicarbonat sau sifon si cimbru sfarimat. Separat se prepara un sos de usturoi astfel: se curata usturoiul, se piseaza, se amesteca cu 2-3 linguri de apa, se strecoara zeama in tocatura si se amesteca bine. Tocatura...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. struguri boabe intregi si bine coapte, 1/2 l lapte, 4 oua, 4 linguri zahar, 2 linguri de faina, 1/2 baton de vanilie, 25 gr. unt Mod de preparare: Se fierbe laptele cu batonul de vanilie despicat in doua. Se acopera. Separat se freaca galbenusurile cu zaharul, pana ce se obtine o crema spumoasa. Se incorporeaza treptat faina. Se subtiaza adaugind laptele, putin cite putin si amestecand mereu. Se pune vasul pe foc mic, se continua amestecatul pana ce crema capata consistenta unei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taie dupa dorinta. Se aranjeaza cupele, de preferinta din sticla, cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se curata, se spala, se taie bucati si se trece prin masina de tocat. Se adauga sare, bicarbonat si se amesteca. Usturoiul se curata, se spala, se piseaza si se prepara un sos de usturoi cu apa sau supa. Ardeiul iute (uscat) se piseaza. Pasta obtinuta se pastreaza la rece circa 24 ore pentru maturare. Se trece apoi din nou prin masina de tocat cu sita deasa. Se amesteca cu supa, (apa), piperul, cimbrul, mujdeiul strecurat, ardeiul iute si mirodeniile. Compozitia obtinuta se trece prin...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se impart in patru cupe; se aseaza fructele deasupra. Se ... rom. Se toarna compozitia in cupe, deasupra fructelor si se presara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa-ti iasa forma unor mititei, ii treci prin faina si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... feliei se string si formeaza o cupa. Cupele obtinute se asaza pe ... un rotogol de ou rascopt. Cupele se pot umple si cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... x 2) - 3-4 linguri de maioneza - 2 castraveti murati mititei - o ceapa alba mica sau 2 fire ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... moi. Se adauga varza, 12 cupe de apa, cubuletul de supa ... felii, 300 g ciuperci taiate felii, 6 cupe (cam 1/2 dintr-o) varza proaspata, taiate ... de pui sau vita, 12 cupe (aproximativ 3 litri) apa. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb cartofii ca pentru piure. Cand sunt bine fierti, se varsa 3/4 din apa. Se toarna faina peste cartofi si se piseaza si amesteca continuu pana fierbe si faina. - 2 kg cartofi, o cupa de faina de porumb (malai). Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro