Cauta in 16.218 retete
Bufetul suedez este solutia perfecta mai ales pentru Revelion, dar merge si pentru Craciun. Daca te organizezi si daca mergi pe mana noastra in ceea ce priveste retetele, o petrecere cu bufet suedez te va face sa te simti si tu, chiar daca esti gazda, musafir. Te poti bucura din plin de petrecere si de invitatii tai. Idei si sugestii de organizare Amenajeaza bufetul intr-un loc accesibil, atat pentru tine, care va trebui sa aduci platourile pe masa, cat si pentru musafiri. Daca poti, lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asteptam vara pentru concediile pe care le promite, pentru timpul liber, pentru soare si, de ce nu, pentru fructele si legumele proaspete si pline de vitamine pe care ni le aduce. Vara te bucuri de cele mai gustoase si aromate fructe. Este recomandabil sa le consumi in stare naturala, dar fructele pot deveni ingredientele unor delicioase deserturi sau pot fi folosite la prepararea compoturilor, a gemurilor si a dulceturilor. Astazi iti oferim cateva ponturi care te vor ajuta sa pastrezi sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza mozzarella, branza cult a bucatariei italiene care se bucura de popularitate peste tot in lume, se poate face si in casa, relativ simplu si cu un minim de efort. Ca principiu de baza, mozzarella se prepara prin oparirea casului dulce, adica a laptelui covasit si strecurat de zer, si framantarea lui pentru a primi forma, cel mai adesea sferica (bocconcini) sau alungita. Mozzarella se prepara din lapte de vaca sau, varianta premium, din lapte de bivolita. Portii: 220-250 grame mozzarella...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... "cosulete" aromate cu piure de castane si frisca (Doamne, ce dor ... era de-un piure de castane bun!!!!! :P) ne-au dezmortit, ieri ... pentru frisca - 300 g. piure de castane Mod de preparare: Se bate ... mijloc se pune piure de castane amestecat cu frisca batuta: "Cosuletele ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... materii prime, pentru ca, dupa cum bine stii, ingredientele si calitatea ... gustul. Fiecare bucatar stie exact cum trebuie sa fie produsul pentru ... rosii, de varza, de vinete. Cum ar trebui sa fie vanata ... si nu se coc asa cum suntem noi obisnuite pentru salata ... la cotor si sa vezi cum sunt foile - daca leguma are ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
ilmul "Julie and Julia", in ciuda rolului excelent jucat de Meryl Strep si succesului sau de public, a nemultumit lumea culinara, in special pe francezii de la Le Cordon Bleu (celebra scoala culinara franceza absolvita de Julia Child, invocata in film) pentru ca au trivializat, la modul Hollywood-ian, arta culinara. In fond, nu dezosarea unei rate - munca mai degraba de macelar decat de bucatar - este suprema dovada a stapanirii artei culinare franceze ci mult mai prozaica preparare a unui...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: 1 capatana de usturoi 1 praf sare 1 pahar ulei 1 lingurita otet Mod de preparare Curatam usturoiul si il pisam. Il frecam cu putina sare apoi adaugam uleiul, in fir subtire, putin cate putin si frecam continuu cu o lingura de lemn in aceeasi directie fiindca altfel se va taia. Cand sosul a inceput sa se lege adaugam putin otet si frecam in continuare pana se termina uleiul. Sosul trebuie sa isi tripleze volumul si sa fie de consistenta unei maioneze. Se serveste la friptura,...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Asa cum v-am promis, revin cu filmuletul in care va arat cum puteti folosi pliculetele odorizante Fresh Scents la voi acasa. Astept pareri si sugestii din partea voastra, despre cum le folositi voi. Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da-o mai departe! Tweet
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ciocolata plastica. Aici am explicat cum se fac trandafirii din ciocolata ... ://www.caietulcuretete.com/2013/03/cum-se-fac-trandafirii-din-plastelina ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Am tot incercat diverse retete, insa niciodata nu nimeream gramajul optim si nu eram multumita de rezultat. In timp, experimentand am ajuns la un rezultat mai mult decat multumitor, asa ca anul asta am decorat turta dulce cu royal icing. Cu siguranta si voi veti reusi daca veti urma catva reguli simple: Zaharul pudra trebuie sa fie neaparat din cel din comert, si bine cernut inainte de utilizare. Amidonul va recomand sa il folositi pe cel de la dr Oetker, mie mi s-a parut a fi cel mai...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Într-un bol, amesteca bine iaurtul, usturoiul si un praf de sare. Pune la fiert într-o cratita apa, otetul si sarea. Lasa la fiert la foc mare. Când apa clocoteste, redu focul si sparge cu atentie ouale în apa, având grija sa ramâna separate. Fierbe ouale pâna când albusul se coaguleaza în jurul galbenusului si apoi scoate-le imediat pe o farfurie pentru servit. Topeste untul într-o craticioara mica, adauga boia si amesteca bine. Toarna sosul de iaurt peste oua, apoi deasupra...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se adauga carnea de pui, apa, ceapa, piperul boabe si sarea într-o oala mare. Se acopera cu un capac si se lasa la foc mare, pâna când începe compozitia sa fiarba, dupa care se reduce caldura la mic spre mediu, pentru aproximativ 45 de minute. Daca se formeaza spuma, îndeparteaz-o cu ajutorul unei linguri. Se pun bucatile de pui pe un tocator. Se strecoara zeama si se arunca celelalte ingrediente. Daca exista o abundenta de grasime, îndeparteaz-o cu ajutorul unei linguri. Pastreaza 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , alaturi de prieteni, si a vedea cum apetisanta friptura se transforma intr ... foarte usor sa le cureti. Cum faci focul Daca ai un ... totusi riscuri minime de sanatate. Cum testezi temperatura focului Tine mana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scrie un articol intreg despre cum fierbem apa? Probabil ca nimeni ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... usor pe toata fata, exact cum as face cu orice alta ... ) ca au observat efecte miraculoase, cum ar fi diminuarea ridurilor, dupa ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Exista 3 metode de verificare : zgomotul pe care il face, cu un pahar de apa, sau cand le spargem putem determina cu aproximatie prospetimea lor. Metoda zgomotului Cel mai usor si rapid, punem oul langa ureche si il deplasam incet, daca auzim ca continutul se deplaseaza in interiorul cochiliei, este un ou destul de vechi. Prospetimea oului in cochilie Cu un pahar de apa, putem determina mai bine vechimea oului. Un ou foarte proaspat, facut cu cateva ore inainte, punga de aer este foarte mica,...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... se umple cu ardei grasi , rosii . Cum facea bunica mea , si cum m-a invatat si pe mine, am sa descriu in aceasta reteta ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Ingrediente: 200 gr faina 100 gr unt sau margarina 1 ou 6 linguri apa un praf sare Mod de preparare: Punem intr-un vas faina ,sarea, margarina la temperatura camerei, oul si apa. Framantam si obtinem un aluat sfaramicios, dar omogen care in sectiune trebuie sa arate cam asa: Punem aluatul intr-o folie alimentara si dam la frigider pentru cel putin 3 ore. Impartim aluatul in 6. Presaram masa de lucru cu faina si intindem o foaie de aluat rotunda . Punem foaia de aluat in forma de tarta unsa cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... exclusiv prin fierbere, merita  asa cum veti vedea  a fi luata in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro