Cauta in 21.294 retete
... preajma ta cand te vorvedea cum scapi legumele pe tine. Serveste ... etichetei ce urmeaza si invata cum saeviti ambele situatii: cea umilitoare ... o tai cu cutitul (la fel cum vei face si cu fructul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinul este o bautura delicata care trebuie pastrata numai la o anumita temperatura pentru a putea fi apreciata la justa valoare. Vinul are o calitate unica fata de orice alta bautura: gustul sau poate deveni tot mai bun pe masura trecerii timpului. De aceea, poate, are si o "pretentie" unica: aceea de a fi pastrat in anumite conditii. El trebuie tinut la o temperatura constanta, fara sa fie miscat (aceasta regula se aplica mai ales in cazul unui vin vechi). Oricat de tentant ar fi sa expui...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cu totii suntem de acord  simpli consumatori sau medici nutritionisti  ca principala cauza a surplusului de kilograme depinde foarte sigur de cativa factori: cantitatea si calitatea a ceea ce mancam, cand mancam, si cata energie din cea pe care o asimilam o si consumam. Astfel, daca un raport gresit dintre aceste elemente ne conduce catre obezitate si, implicit, catre o serie de boli cronice, corectarea acestuia trebuie sa urmeze drumul reversibil. Usor de spus, greu de facut. Primul si cel...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Acest pireu este reteta noastra diuretica. Oricand observ semne de constipatie ... - ii dau aceasta combinatie de pireu si mereu rezolv problema. Ingrediente ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... -la 250 gr piure de castane Pentru blat, se bat albusurile ... amesteca apoi cu piureul de castane. Eu am avut piure unguresc ...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... banii. Azi o sa va arat cum se ambaleaza o cutie; maine vin ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... acesta fara sa va arat cum se impacheteaza o sticla. O sa ziceti ... de impachetat - scoci - foarfeca - panglica Cum facem: Punem sticla pe hartia ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
In urma cu ceva vreme va invitam sa participati la editia a doua a evenimentului "Bune maniere&Make-up de Lady" , iar azi vreau sa va introduc putin in atmosfera creata acolo, prin intermediul pozelor. A fost frumos, relaxant, plin de culoare, am cunoscut persoane simpatice si deosebite, am invatat lucruri noi despre comunicare, dar si trucuri despre machiaj...a fost o adevarata placere sa particip la acest eveniment. Dulciurile pregatite de mine pentru participante au fost: bomboane cu ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... pentru legume si fructe. Dupa cum vedeti am o adevarata "harta" despre cum trebuie sa depozitez diferite legume si fructe. Ceea ce este ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Bufetul suedez este solutia perfecta mai ales pentru Revelion, dar merge si pentru Craciun. Daca te organizezi si daca mergi pe mana noastra in ceea ce priveste retetele, o petrecere cu bufet suedez te va face sa te simti si tu, chiar daca esti gazda, musafir. Te poti bucura din plin de petrecere si de invitatii tai. Idei si sugestii de organizare Amenajeaza bufetul intr-un loc accesibil, atat pentru tine, care va trebui sa aduci platourile pe masa, cat si pentru musafiri. Daca poti, lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asteptam vara pentru concediile pe care le promite, pentru timpul liber, pentru soare si, de ce nu, pentru fructele si legumele proaspete si pline de vitamine pe care ni le aduce. Vara te bucuri de cele mai gustoase si aromate fructe. Este recomandabil sa le consumi in stare naturala, dar fructele pot deveni ingredientele unor delicioase deserturi sau pot fi folosite la prepararea compoturilor, a gemurilor si a dulceturilor. Astazi iti oferim cateva ponturi care te vor ajuta sa pastrezi sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza mozzarella, branza cult a bucatariei italiene care se bucura de popularitate peste tot in lume, se poate face si in casa, relativ simplu si cu un minim de efort. Ca principiu de baza, mozzarella se prepara prin oparirea casului dulce, adica a laptelui covasit si strecurat de zer, si framantarea lui pentru a primi forma, cel mai adesea sferica (bocconcini) sau alungita. Mozzarella se prepara din lapte de vaca sau, varianta premium, din lapte de bivolita. Portii: 220-250 grame mozzarella...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... "cosulete" aromate cu piure de castane si frisca (Doamne, ce dor ... era de-un piure de castane bun!!!!! :P) ne-au dezmortit, ieri ... pentru frisca - 300 g. piure de castane Mod de preparare: Se bate ... mijloc se pune piure de castane amestecat cu frisca batuta: "Cosuletele ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... materii prime, pentru ca, dupa cum bine stii, ingredientele si calitatea ... gustul. Fiecare bucatar stie exact cum trebuie sa fie produsul pentru ... rosii, de varza, de vinete. Cum ar trebui sa fie vanata ... si nu se coc asa cum suntem noi obisnuite pentru salata ... la cotor si sa vezi cum sunt foile - daca leguma are ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
ilmul "Julie and Julia", in ciuda rolului excelent jucat de Meryl Strep si succesului sau de public, a nemultumit lumea culinara, in special pe francezii de la Le Cordon Bleu (celebra scoala culinara franceza absolvita de Julia Child, invocata in film) pentru ca au trivializat, la modul Hollywood-ian, arta culinara. In fond, nu dezosarea unei rate - munca mai degraba de macelar decat de bucatar - este suprema dovada a stapanirii artei culinare franceze ci mult mai prozaica preparare a unui...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: 1 capatana de usturoi 1 praf sare 1 pahar ulei 1 lingurita otet Mod de preparare Curatam usturoiul si il pisam. Il frecam cu putina sare apoi adaugam uleiul, in fir subtire, putin cate putin si frecam continuu cu o lingura de lemn in aceeasi directie fiindca altfel se va taia. Cand sosul a inceput sa se lege adaugam putin otet si frecam in continuare pana se termina uleiul. Sosul trebuie sa isi tripleze volumul si sa fie de consistenta unei maioneze. Se serveste la friptura,...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Asa cum v-am promis, revin cu filmuletul in care va arat cum puteti folosi pliculetele odorizante Fresh Scents la voi acasa. Astept pareri si sugestii din partea voastra, despre cum le folositi voi. Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da-o mai departe! Tweet
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ciocolata plastica. Aici am explicat cum se fac trandafirii din ciocolata ... ://www.caietulcuretete.com/2013/03/cum-se-fac-trandafirii-din-plastelina ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Am tot incercat diverse retete, insa niciodata nu nimeream gramajul optim si nu eram multumita de rezultat. In timp, experimentand am ajuns la un rezultat mai mult decat multumitor, asa ca anul asta am decorat turta dulce cu royal icing. Cu siguranta si voi veti reusi daca veti urma catva reguli simple: Zaharul pudra trebuie sa fie neaparat din cel din comert, si bine cernut inainte de utilizare. Amidonul va recomand sa il folositi pe cel de la dr Oetker, mie mi s-a parut a fi cel mai...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com