cum sevopsesc ouale rosiipentru a da un rezultat bun
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, limba de vita cum se curata, cum se prepara carnea de capra, cum se curata melci, cum se face crema mascarpone, covrigi opariti cum se fac la campulung muscel
Pastele se pun la fiert în multa apa cu sare, iar dupa ce sunt al dente se scurg de apa. Între timp se face în robot sosul de avocado, mixând bine avocado, frunzele de busuioc, usturoiul, uleiul de masline si zeama de lamâie. Se asezoneaza cu sare, piper si fulgi de ardei iute, dupa care se toarna peste pastele calde, imediat dupa ce le-ai scurs de apa. Se adauga jumatatile de rosii cherry si se amesteca bine pâna când pastele sunt acoperite de sosul cremos de avocado.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai întâi faci aluatul, amestecând apa calduta cu drojdia si zaharul. Lasi 10 minute sa creasca, apoi pui într-un vas faina, sarea, uleiul si drojdia crescuta. Vei obtine un aluat omogen, pe care îl lasi timp de o ora la cald, ca sa creasca. Întinde aluatul într-un blat cu forma sferica sau în forma pe care o are tava de copt. Pune aluatul în tava, unge-l cu suc de rosii, apoi adauga feliile de salam uscat, mozzarella si maslinele si lasa la copt timp de 25 de minute. Când pizza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
La sfarsitul acestei saptamani, sambata, 17 septembrie 2011, in localitatea Saschiz din judetul Mures, va avea loc Sarbatoarea Rabarbarului. Pe parcursul intregii zile, la Hanul Cetatii din centrul comunei, localnicii vor oferi spre degustare si vanzare produse care au un singur numitor comun: rabarbarul (revent). Localnicii promit sa ofere dulceturi si compoturi de rabarar, tarte si prajituri, inghetate si chiar mancaruri care sa aiba in compozitie planta dulce-acrisoara pentru care...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... zice sa ai incredere in bunul tau simt. Sa mananci ceea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O reteta de exceptie atunci cand vreti sa va bucurati de creveti intr-o combinatie foarte gustoasa si rapid de gatit risotto cu creveti. Ideala pentru un pranz sau cina dar si pentur momente mai speciale. Daca nu aveti la indemana un orez carnaroli sau arborio , incercati un orez cu bobul cat mai mare si mai rotund, care sa absoarba cat mai mult din gustul ingredientelor. [readalso] Vezi aici si reteta de Risotto cu pui si ardei copt. [/readalso] Reteta: Risotto cu creveti Ingrediente: 400...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pentru ca cel mai bun prieten al carnii (si al legumelor ... legume - intre 1/2 si 1 ora Spor la treaba si pofta buna! _________________________
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Si asta pentru ca o margarina buna asigura reusita prajiturii, asa cum ... ca "margarina e rea si untul e bun", pentru ca daca e sa analizam ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cu seara. Si cat de buna e! Reteta aici . 8. Supa pescarului din ... O supa consistenta si picanta, numai buna sa te scoata din mahmureala ... . Supa gula s O supa ungureasca, o fiertura buna si consistenta a carui rosu intens ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
In cursa pentru cea mai buna prajitura Avem o prima candidatura Va rugam sa o incercati Si sa ne spuneti ce nota ii dati. INGREDIENTE pentru blat (tava 40
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Unul dintre multele mezes (aperitive grecesti) care pun in valoare se putea altfel! versatilitatea branzei feta. Preparata rapid, in cuptor sau pe gratar, feta picanta are cam tot ce trebuie ca sa te duca cu gandul catre Grecia: rosii, ulei de masline, oregano. Portii: 2 Timp preparare: 15 minute Ingrediente: 300 grame branza feta (de capra sau de oaie) 1 ardei iute rosu 1 rosie 1 lingurita de oregano 2 linguri ulei de masline Preparare: 1. Incalziti cuptorul la 170-180 de grade ( ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O garnitura universala, simpla si eficienta, potrivita cu aproape orice tip de carne atata timp cat aromele acesteia nu intra in conflict deschis cu gustul rozmarinului. Portii: 4 5 Timp preparare: 35-40 minute Ingrediente: 1 kilogram de cartofi (de preferinta rosii, care sa nu se sfarame la fiert) 50 ml ulei de masline 3 catei usturoi 1 crenguta rozmarin (sau o lingurita de rozmarin uscat) sare piper Preparare: 1. Cartofii daca nu sunt noi se curata se coaja si se taie in bucati mari,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ardei copt. Ca sa iasa bun asa cum le iese italienilor ... . Spor la treaba si pofta buna! [readalso] Vezi aici si reteta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
E cool , si in acelasi timp hot , sa mananci vorba reclamei- ca odinioara. Curentul nu e nou si nici macar original. Poate doar la noi.A fost anuntat de miscarile care propovaduiau slow-food-ul ca alternativa sanatoasa la fast-food si organicul ca replica la mancarea ultraprocesata. Cu siguranta ca nu e mai ieftin sa mananci organic, poate nici macar intru totul sanatos, regimul alimentar traditional romanesc era solicitat de regimul de viata, ultra-activ fizic, al vremurilor pe care le ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ca mi-am pierdut acest bun obicei si e dificil de recuperat ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Sosurile marine asiatice (peste, stridii, creveti) se simt foarte bine in wok alaturi de legume dar, mai ales, de carnuri. O reteta clasica a bucatariei chinezesti este, cu siguranta,vita in sos de stridii. De data asta va recomandam insa o combinatie de carne de porc cu ciuperci inotand in acelasi sos dens si onctuos . Portii: 2 Timp preparare: 30 minute Ingrediente: 450 grame carne de porc (spata este o bucata potrivita) 350 grame ciuperci de cultura (cele albe, cunoscute generic ca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pentru iubitorii de peste, exista viata si dincolo de clasicul peste prajit in tigaie sau fript de gratar. File-urile de peste preparate la cuptor cu legume sunt din ce in ce mai cautate. Se pregatesc cat ai zice peste ;-). Portii : 2 Timp de preparare : 30 minute Ingrediente : 2 file-uri maricele de halibut (aproximativ 350 -400 g in total) 250 g spanac congelat 1 ou 1 lingurita rasa de mix de condimente: coriandru, piper alb, lemon grass, cardamom. 2 linguri de ulei 20 g unt 50 g mozzarella...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente pentru biscuit (40 biscuiti micuti): - 100 g unt moale - 90 g zahar - 1 ou - 180 g faina - 20 g maizena sau faina de porumb - un pic de sare Amestecati cu o lingura de lemn untul moale cu zaharul, pana cand obtineti o compozitie omogena,apoi adaugati oul si amestecati bine. Adaugati faina, maizena si sarea, amestecati foarte repede (nu utilizati un robot sau in masina, daca vreti sa obtineti un biscuit moale) pana cand aluatul este omogen.Aluatul il aplatiti,invelitie intr-o...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Sosul Bearnaise (pronuntat bernez ), ruda apropiata a sosului olandez, este in egala masura simplu la nivel de ingrediente, rafinat cat e vorba de gust si delicat cand e vorba de realizare. Acest sos este unul dintre principalele motive pentru care marile restaurante au sosieri, bucatari specializati exclusiv in realizarea sosurilor. Geniu fragil al sosurilor, bearnaise-ul este indispensabil carnii de vita sau peste, dar si legumelor, in special cartofilor copti. Imprumutand numele regiunii...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Saptamana ce sta sa se incheie a fost una delicioasa si primavarateca, fiind marcata de cheesecake-ul celor de la Daring Bakers. Dintre cele mai delicioase cheesecake-uri amintim (in afara de al meu ;))): Cheesecake-ul cu capsuni al Inei Cheesecake cu ciocolata si capsuni Cheesecake cafe-au-lait si caramel Cheesecake cu lamaie si zmeura Cheesecake cu branza de capra Cheesecake cu capsuni si lamaie Cheesecake cu portocale si ciocolata si Cheesecake cu ceai Earl Cake Dar s-au facut si alte ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Decadenta la patrat! Cum altfel ar putea fi numita ciocolata cu ciocolata, acest pacat servit cu sos de pacat?! E suficient sa te gandesti la o negresa, cu miezul ei dens si inima de ciocolata, plutind intr-un sos de ciocolata aromat cu Amaretto di Sarono, pentru a te simti vinovat de propriile pofte. Pregatiti acesta reteta atat din negrese proaspete dar, mai ales, din cele mai uscate. Portii: 4 Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 500 grame negresa 400 ml frisca indulcita, nebatuta...
Reţetă de pe www.cevabun.ro