Cauta in 16.331 retete
... cele mai vechi timpuri, vopsitul oualelor de Paste era un adevarat ... . Rosii, galbene, verzi sau albastre, ouale trebuie sa aiba o culoare uniforma ... sunt vopsite, pentru a capata luciu, ouale sunt lasate sa se usuce ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putea descoperi MINI surprize numai bune de luat acasa si de ... Readers special pentru Paste, numai bune de luat acasa. Acestea vor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... parti, dar la mine acasa, Buni il face dupa aceeasi reteta ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se taie capacelul ardeiului si se scot semintele. Vânata se lasa în coaja si se scoate miezul cu o lingura. Legumele se pun trei minute în apa clocotita cu putina sare, dupa care se scot si se lasa la scurs. În acest timp se scoate miezul rosiilor cu o lingura. Se pregateste umplutura: legumele se curata, se taie marunt si se pun la calit. Se lasa pe foc pâna se înmoaie usor. Se ia vasul de pe foc, se lasa sa se raceasca. Se adauga parmezanul si se amesteca bine. Se pune sare, piper si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un cutit bun si eficient reprezinta intotdeauna o investitie care isi merita ... ai facut alegerea cea mai buna "aducandu-l" in bucataria ta. O data ... plus, un cutit cu adevarat bun se dovedeste a fi si o investitie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (paginadesport.info), Psaico. Le dorim succes bloggerilor si pofta buna participantilor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Numai dupa ce am vazut postarea Inei la Banana Bread mi-am dat seama ca eu am uitat sa o mai postez pe a mea. Dar pot sa va confirm ca este o reteta delicioasa! Ala ne dovedeste din nou (daca mai era nevoie) dexteritatea cu care manuieste aluatul in niste palarioare cu mere. O prajiturica delicata si fermecatoare creata de Gattina. Tare, tare demult nu am mai gustat eu un cremes veritabil. Iar cel de la Sabina arata divin ! Saptamana asta avem o noua varianta a " piersicutelor ", de data asta...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Cand vine vorba de ciocolata , in familia noastra mainile se ridica sus sus. Ne place ciocolata amaruie, deserturile cat mai ciocolatose, budincile, cremele...tot ce e cu ciocolata. Budinca aceasta de azi este absolut delicioasa, atat de delicioasa incat noi nu am mai avut ce sa mancam a doua zi. Nici nu putem face comparatie intre minunata si o budinca clasica la plic, dar deloc nu se poate compara, asa ca vi-o recomand cu foarte foarte multa caldura. Reteta o am de la Ama si este una...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... ori pe gaz, asigura un bun control al temperaturii si avantajul ... sau carbune. Probabil, cel mai bun gratar din lume il reprezinta ... rolul unui capac. Cel mai bun gratar? Cel pe care ti ... romanesc. Osul pulpei de pui, bun conducator termic, reprezinta totodata si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... schimb, salata va fi mai buna dupa ce este lasata la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... post perfect: tiramisu. Atat de bun incat e un pacat sa nu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... : "Intr-un castron se bat ouale cu condimentele si cu apa ... 2-3 minute, pana se incalzesc treptat ouale, nu se intampla nimic. Brusc ... de pe foc, pana cand ouale sunt aproape de consistenta dorita ... cu patrunjel si se servesc." Ouale papara sau jumari se servesc ... : "Intr-un castron se bat ouale cu condimentele si cu apa ... 2-3 minute, pana se incalzesc treptat ouale, nu se...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Se da focul la mic. Ouale se sparg într-un castron ... deoparte. Zeama va încalzi suficient ouale, astfel încât sa nu reactioneze cu supa fierbinte. Se adauga ouale amestecate cu zeama în oala si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sloganul bacaniei, de toate cele bune: uleiuri de masline grecesti, masline ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de fan uscat. Mozzarella de buna calitate se asorteaza perfect cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Doar Italia putea naste un astfel de desert, oricare parte a ei ar fi responsabila de aparitia lui. Fie ca a aparut pentru prima data in Treviso, dupa cum pretind unele surse, sau in Siena, dupa cum proclama altele, Tiramisu ramane al Italiei si inseamna acelasi lucru: Tira mi su (trage-ma-n sus), cu referire directa la continutul energetic al ingredientelor, espresso si zahar. Fiind un desert al copiilor, Tiramisu nu continea initial alcool, ulterior i s-au adaugat felurite licori alcoolice...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de aluminiu care ii confera o buna conductibilitate si o greutate redusa, tigaile ... prin forma ergonomica si o priza buna data de suprafata mata a bachelitei ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... aveti la indemana un foc bun de gratar ca sa frigeti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pune câteva picaturi de ulei pe cateii de usturoi si înfasoara-i în folie de aluminiu. Pune bucatile de conopida, cartofi si ceapa, împreuna cu usturoiul înfasurat în folie pe o tava întinsa. Asezoneaza legumele cu ulei de masline, sare si piper. Baga tava cu legume la cuptor si lasa timp de 30 de minute, la 220 de grade Celsius. Dupa ce legumele s-au înmuiat, adauga-le într-o oala, împreuna cu supa de legume si cimbrul tocat. Scoate usturoiul din folia de aluminiu si adauga-l în...
Reţetă de pe retete.eva.ro