Cauta in 16.218 retete
... folosesti de furculita pentru a extrage carnea din ea. Poti sa bagi ... -l in bucati mai mici. Indeparteaza carnea cu un cutit special pentru ... . Cu ajutorul mainilor, indeparteaza picioarele homarului. Foloste un cutit pentru a scoate carnea din ele si apoi ... coada homarului. Daca este deja desfacuta, atunci vei scoate cu usurinta carnea cu ajutorul unei ... melcului pentru a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si cantitati: 1 mat gros de porc, bine curatat Pentru umplutura: 1 kg de carne de porc (piept sau ceafa) 2 cepe 1 pahar cu orez 3 linguri cu ... boia 1 pahar cu supa de carne 1 lingura cu zahar Mod de ... la calit in untura, iar carnea se toaca atat cat se ... "din satar". 2. Se amesteca toate - carnea, ceapa, orezul, stafidele, sarea, piperul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rece cu putina sare. Cind este gata se scoate, se detaseaza carnea de pe oase si se taie betisoare sau ... este gata, se serveste cu carnea de pasare si ciupercile fierte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si cotletul de porc - principala calitate a unei carni gatite la gratar ... sau fara os. Pentru carnea de porc, cele mai potrivite gusturi ... si mai rafinata decat carnea de porc, carnea de vita reprezinta ... care pot insoti carnea de tocata, de porc, vita, miel sau ... face frigarui din toate tipurile de carne:...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... popoare: influentele germanice (vizibile in snitelele, ciolane de porc, asocierile de carne cu fructe, etc ... felul principal, bogat in carne de porc sau pui, insotit de ... cu umpluturi sarate - de la carne la legume - dar si dulci ... aproape orice fel de carne, de la porc la pui, de ... iubiti sunt cei din carne de porc, bine...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... marunt si amesteca-le cu carnea de vita si cu porumbul ... si lasa-le la macerat o jumatate de ora. Scoate compozitia de carne tocata si formeaza chiftelele cu mâinile ude cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... face de altfel decat sa scoata in evidenta inca una dintre ... . Sa va fie de bine! Alegeti-va chiftelele: Chiftele din carne (porc si/sau vita) Chiftele suedeze Chiftele de pui Reteta: Mazare ... pasta tomate 500 supa de carne (pui, vita) sau legume 1 lingurita ... bine. Stingeti cu supa de carne sau legume. Adaugati foaia de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... am sa o mai fac cind am carne de miel) Ingrediente: 1 kg ... si feliate 1-2 lingurite sare Prepararea: 1. Carnea de miel se curata de ... masline. Se fierbe pana ce carnea absoarbe toata apa lasata in ... si dupa aceea turnati peste carne. (nu adaugati pasta de tomate ... ce nu sunteti sigur ca carnea si-a absorbit toata apa. in ... pana ce se acopera toata carnea. 3. In acest timp...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... si reteta de chiftele . Reteta: Parjoale moldovenesti Ingrediente: 1 kilogram de carne (porc, vita sau amestec) 250 grame paine 4 oua 1 morcov 1 cartof 1 ceapa ... marar ulei sau untura de porc pentru prajit 100 grame pesmet ... apa, lapte sau supa de carne. Stoarceti bine painea. Curatati si ... verdeata (patrunjel si marar). Treceti carnea prin masina de tocat impreuna ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ca se poate folosi la chiftele din orice tip de carne: porc, amestec de porc cu vita, pui, curcan si chiar peste alb ... mustar Ingrediente: 20-24 chiftele (porc sau amestec, vita, pui sau ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , cand aerul se umple de mirosul de fum si carnurile  in ... intoarcem privirea catre nedrept ignorata carne de vita. Considerati ca parte ... primordiala si si-au dat carnea de vita si seva de oaie pe amestecuri necurate (vita+porc) sau pe carne porc. A venit vreme sa restabilim adevarul. In aceasta luna vom reface ... pentru ea. Va mai fi carnea de vita amestecata...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... - 6 morcovi mijlocii - 1 ceapa medie - 300 gr suc rosii - 500 gr carne porc - sare - piper boabe negru - piper macinat negru - piper boabe rosu ... grosolan ceapa,ardeii,morcovii si carnea. Punem initial la calit ceapa ... le lasam pana isi schimba carnea culoarea. Cand arata ca-n poza ... lasa pe foc pana ce carnea se poate patrunde cu o furculita ... apoi se baga totul(inclusiv...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... la cuptor, la foc mediu pana se rumeneste si va scoate mirosul din casa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si apoi se toarna peste carnea de rata si se pastreaza ... loc racoros cca 2-3 zile, intorcind carnea in timpul marinarii cel putin o data pe zi. Cind se scoate din marinata, carnea se sterge, se pune intr-o tava smaltuita, se ... -30 minute. Cind este gata carnea, se strecoara sosul si se ... forma de ostropel, etc. - 2 kg carne de rata salbatica, 500 g masline ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fiert Mod de preparare : 800 g carne de vita vrabioara sau antricot ... frageda de la vita. Taiem carnea cubulete potrivite si o frecam cu ... punga sa ajunga vinul peste tot. A doua zi scoatem supa si carnea de la rece ... marinat atat cat sa acopere carnea cu 2-3 degete, acoperim si lasam ... fel de bine putem folosi porc. Servim cu piure si muraturi ... tigaie, indiferent ce fel...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... si apoi se toarna peste carnea de gisca si se pastreaza ... loc racoros cca 2--3 zile, intorcind carnea in timpul macerarii cel putin o data pe zi. Cind se scoate din marinata, carnea se sterge, se pune intr-o tava smaltuita, se ... inabusirii se intorc bucatile de carne pentru o rumenire uniforma. Daca este mai tare, carnea se stropeste din cind in cind cu zeama ... , strecurind...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 500 grame carne de porc 300 grame carnati afumati 200 grame rosii proaspete sau ... caliti-o in putin ulei. Adaugati carnea si rumeniti-o bine. Apoi adaugati ... putina apa (cat sa acopere carnea). Fierbeti pentru aproximativ 40-45 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Se taie carnea de porc si se pune la fiert,dupa ce da un ... arunca apa si se spala carnea si se pune iar la ... se inlatura oasele apoi taiem carnea bucatele mai micute.Punem la fiert iar zeama cu carnea adaugand cartofii taiati cuburi si tocana ... .Reteta bunicii era sa fiarba carnea in apa cu bors deoarece carnea capata un gust special si dulce si cartofii ii...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... spala carnea, se taie portii. Se opareste varza, se scoate si se lasa la racit ... tot cu codite, se adauga carnea, se pune putin bulion si ... cuptor. Se serveste cu smintina. - 1 kg varza verde, 500 g carne de porc, 1 ceapa, bulion de rosii, verdeata (marar), 200 g smintina. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro