Cauta in 21.294 retete
... -un castronel punem drojdia sfarâmata cu 2 lingurite de zahar, putina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : piftii, carnati, toba, soric, branzeturi, caltabos, lebar, muraturi, salati de boeuf ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... Lorena Mihaela Pintilie Maria Grigore Mate Stelu Tiberiu Matei Lili Dana ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... pregatit pentru umplut carnatii si caltabosii: bucati de carne, maruntaie, usturoi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... con stand in: manusa, table mat, spargator de nuci, aparat de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
În prima faza, se amesteca toate ingredientele si se framânta pâna se obtin o coca omogena. Pe o planseta, se întinde o foaie de 1 cm care se taie înn rotunduri cu ajutorul unui paharel de tuica. Aceste bucatele de coca se ung cu apa îndulcita cu zahar si apoi, peste ele, se presara nuca sfarâmata. În mijloc se aleaza o visina, stafida, etc., dupa care fursecurile se aseaza în tava si se baga la cuptor. Când sunt gata, prajiturelele se pudreaza cu zahar vanilat....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... .ro/2013/01/prajitura-sah-mat.html http://pofta--buna.blogspot ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... 5-6 cm prin care se scot matele. Se spala bine stiuca, inclusiv ... pe burta si se scot matele. Dupa ce se spala bine ... pestele de solzi si de mate, se desprinde carnea de pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe deasupra brânza sfarâmata ramasa. Adauga tava în cuptorul încins ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de genul piftie, sorici, toba, caltabos, dar si o fasole batuta buna ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Cureti pestele de solzi si mate,il speli bine,il usuci cu un prosop,Il sarezi si il lasi de-o parte.Legumele le cureti ,le speli si le toci fideluta.Asezi legumele taiate intr-o tava ,pui pestele si il acoperi cu restul de legume ramase,feli de lamaie si ulei,dupa care bagi tava la cuptor pentru o jumatate de ora,intorci pestele pe cealalta parte si adaugi si pasta de tonate,il mai ti inca o jumatate de ora la cuptor.Se serveste cald,dar e foarte bun si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce se coc, vinetele se curata si se lasa la scurs, dupa care se toaca, dar nu chiar asa de fin ca la salata. Dupa ce consideram ca sunt suficient tocate, se amesteca bine cu ceapa taiata, cu usturoiul zdrobit, cu patrunjelul maruntit, cu ouale batute si brânza sfarâmata. Înainte de a se baga la cuptor, compozitia se sareaza, se pipereaza si se orneaza cu felii de rosii.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2010 , la RESTAURANTUL PETIT , Str. OLTENI Nr. 3 Suntem impreuna de la ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... 1 lingura rasa ienibahar sare piper mate Preparare: Adaugati 2 linguri rase de ... mult piper proaspat macinat. Legati matele la capat si, cu ajutorul ... -le cu amestecul obtinut. Legati matele la capete. [tip]In timpul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... calatorul sa manance neaparat kokoretsi (mate fripte) in Panagia, un satuc ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de slanina 3 capatani de usturoi mate (se tin in apa rece ... , usturoi si mirodenii. 3. Se umplu matele: mai lejer cele care se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , fara ca aceasta sa devina mata, mai intai inveleste fiecare tacam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro