Cauta in 21.294 retete
Se taie capacele de la rosii si se golesc astfel încât sa nu se gaureasca. Miezul ramas se amesteca cu castravetele taiat marunt, maslinele rondele, brânza feta zdrobita, ceapa tocata fin si menta dupa bunul plac. Se adauga ulei si otet. Se umplu rosiile cu acest amestec, se pun capacele la loc si se dau la frigider o ora, dupa care sunt gata de servire. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se limpezesc cu apa rece. Se freaca într-un castron brânza cu doua oua, lapte, o lingura de unt si sare. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caleste ceapa cu uleiul într-o oala la foc mediu. Adauga apoi faina, mestecând, si apoi urmatoarele 6 ingrediente. Mesteca pâna când supa devine cremoasa. Se reduce focul si se mai lasa 10 minute, mestecând. Adauga apoi brânza si smântâna. Lasa pe foc pâna când se topeste brânza. Se serveste calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe baza aluatului, apoi presara uniform ardeii marinati deasupra. Presara brânza rasa. Pune tarta la cuptor si las-o la copt aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -un castron si adauga smântâna peste ele si brânza rasa sau sfarâmata. Toarna o treime din continut în vasul pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iaurtul într-un bol si adauga mascarpone sau crema de brânza. Amesteca totul cu grija, întorcând ingredientele cu spatula de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 176 de grade Celsius. Pune biscuitii în formele pentru briose. Amesteca crema de brânza cu iaurtul grecesc si cu zaharul, dupa care adauga pe rând ouale si cacaua. La final încorporeaza bucatile de ciocolata neagra si toarna câte putin din amestec peste biscuitii din forme. Se lasa la cuptor timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... da apoi la frigider pâna se prepara crema. Crema de brânza se amesteca bine cu un tel, în timp ce se topeste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , rosiile uscate si maslinele într-un bol mare. Adauga cuscusul, brânza feta si patrunjelul. Asezoneaza dupa gust cu sare si piper ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare si piper. Se bat ouale cu smântâna, brânza Feta, crema de brânza, maslinele taiate rondele si amestecul de praz si spanac. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... feliile de pâine si faramiteaza-le. Presara peste pâinea faramitata brânza parmezan împreuna cu niste mirodenii pe gustul tau. Taie pestele ... ulei de masline si mai apoi prin pâinea amestecata cu brânza parmezan. Pestele ar trebui sa fie bine acoperit de pâine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca brânza de vaci cu telemeaua si smântâna pâna se obtine o compozitie cremoasa. Morcovul trebuie dat prin razatoarea cu ochiuri mici. Unge foile de tortilla cu un strat de sos pesto, pune o felie de somon, adauga brânza si presara morcovul ras, dupa care adaugi o frunza de busuioc proaspat. Ruleaza fiecare foaie si lasa-le la frigider timp de 10 minute, dupa care le poti taia în mai multe bucati.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca sucul de morcov cu verdeata, brânza de vaci, migdalele, cateii de usturoi, uleiul cu sare, curry si mierea. Se amesteca cu mixerul si apoi se adauga ceapa. Se presara fulgii de ovaz deasupra si se poate servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas mare, de salata, amesteca salata verde cu sosul si brânza albastra. Adauga si fructele, apoi fisticul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 165 grade Celsius. Amesteca crema de brânza si zaharul. Adauga, pe rând, ouale si amesteca bine. Adauga esenta de vanilie, amidonul de porumb si smântâna. Toarna compozitia în aluatul pentru tarta. Coace timp de 60-70 de minute sau pâna când prajitura s-a întarit. Scoate cheesecake-ul din cuptor, desprinde aluatul de pe margine cu un cutit, dar nu-l scoate din tava. Lasa sa se raceasca, apoi pune la frigider. Serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas de salata, amesteca otetul cu sarea si piperul. Adauga treptat uleiul, mestecând. Pune spanacul, prunele, brânza, ceapa si migdalele si amesteca bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul de masline într-o tigaie. Adauga ciupercile, ceapa si ardeiul si caleste-le pâna ceapa devine transparenta. într-un bol, bate ouale si laptele. Toarna amestecul de oua peste legume, apoi adauga rosiile. Lasa pe foc pâna ce ouale se coaguleaza. Când ouale sunt aproape facute, amesteca cu brânza rasa. Serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 180 de grade. Întinde pesto-ul de rosii pe fiecare pita în parte si asaza-le pe o tava tapetata cu hârtie de copt, cu partea unsa în sus. Adauga apoi uniform pe pite rosiile, spanacul, ciupercile, brânza feta, parmezanul. Stropeste cu uleiul de masline si asezoneaza cu piper dupa gust. Coace-le timp de 12 minute sau pâna când pita este rumenita si crocanta. Scoate-le din cuptor si taie-le în sferturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... subtiri. Telemeaua se rade si se amesteca cu crema de brânza, se adauga piper, marar si sare daca mai e necesar, iar ... de dovlecei, apoi amestecul de brânzeturi, si punem astfel aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mici. Pesntru sos, bate cele doua oua, toarna frisca, adauga brânza rasa si condimentele dupa propriul gust. Preîncalzeste cuptorul la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro