Cauta in 21.294 retete
... Seara am pus coastele la marinat cu vin (un pahar), ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se pregateste marinata amestecand toate ingredientele,astfel se obtine o pasta cu ... pana a doua zi,sa se marineze bine,pastruga fiind un peste ... tare. Se scot de la marinat feliile de pastruga,apoi se ... ,de pasta cu care a fost marinata,se lasa sa se scurga ... un peste din familia sturionilor marini care se gasesc in Delta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pui (carora le-am dat jos pielea), lamaie si ceapa. pt marinata am folosit asa: iaurt, usturoi, ghimbir, sare, garam masala, praf ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... buc de peste Pt marinat: 3 linguri de sake+ 6 linguri sos de soia Teryaki sos: 3 lingurite ... soia Pestele se tine la marinat 15 min,dupa care fiecare ...
Reţetă de pe bucataria-gabrielei.blogspot.com
... os. Sunt utilizate pentru scoaterea oaselor si indepartarea pielii de pe ... folosit pentru taierea articulatiilor sau a oaselor. Cutit pentru patiserie Cutitul pentru ... . Cutit si furculita pentru servirea pestelui Cutite pentru peste  diferite de ... pentru friptura), cutitele pentru servirea pestelui au o forma de frunzulita alungita ... utile pentru indepartarea pielii si a oaselor...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se scot oasele pestelui cu un cutit ascutit si se cresteaza pentru a fi impanat cu opt felioare dintr-o jumatate de lamiie curatita de coaja si de camasa alba. Se da sare si putin piper si se asaza intr-o tava. Se toarna uleiul si zeama de la o lamiie. Se lasa pina se rumeneste, stropind din cind in cind cu sosul din tava. - 1 crap cam de 1 kg, 1 1/2 lamiie, 1/2 pahar ulei, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 crap cam de 1kg, 1 1/2 lamiie, 1/2 pahar ulei, sare, piper Mod de preparare: Se scot oasele pestelui cu un cutit ascutit si se cresteaza pentru a fi impanat cu opt felioare dintr-o jumatate de lamiie curatita de coaja si de camasa alba. Se da sare si putin piper si se asaza intr-o tava. Se toarna uleiul si zeama de la o lamiie. Se lasa pana se rumeneste, stropind din cind in cind cu sosul din tava.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
.Se lasa sa se marineze bine ,apoi se scoate din marinata si se frige pestele pe gratar.Marinata in care a stat se da in doua trei clocote,se mai adauga putina apa daca este cazul si se adauga in ea cativa catei de usturoi pisat si putin suc de lamaie si se serveste impreuna cu somonul cald Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mici si pune-le peste marinata. Lasa 1 ora la frigider. 2. Pune ... rece. Pune fâsiile de pui marinate într-o tigaie grill si tine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul marinat fasii. Desfacem portocala, indepartam pielita alba si o taiem bucati mici. Rupem salata bucati. Le punem intr-un bol si adaugam samburii de rodie si porumbul. Taiem ceapa rosie fideluta si o punem in bol. Punem zeama de limeta, zeama de portocala si uleiul de masline si amestecam usor. Pentru a-i da o nota mai festiva am ales o prezentare minimalista. Am asezat in niste vase mici cate doua frunze de salata, apoi am adaugat cate putin din fiecare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
pestele macrou si pestele hering se pun sa se fiarba cu otetul putin vin si apa,sare si putin piper,boabe de coriandru si 4 foi de dafin,se adauga si 2 morcovi taiati in forma de floare si se fierb timp de 15 minute impreuna cu ceapa taiata rondele,apoi se adauga ulei de masline si se lasa peste noapte la rece si dimineata luam o paleta si scurgem de zeama si asezam pe platou de inox si ii servim rece(a se vedea poza).Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buc. peste marinat de marime mijlocie, 1 buc. sfecla rosie fiarta, o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g fasole alba, 4 kg oase afumate de porc, 4 cepe, 1 lingurita otet ... apa calduta. Se spala bine oasele de porc si se pun ... cu apa fierbinte impreuna cu oasele de porc. Se adauga cepele ... porc proaspata in loc de oase, in care caz se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, 1 legatura patrunjel, 1 cescuta cu orez, 1/2 litru zeama de varza, leustean, sare dupa gust Mod de preparare: Se spala ole si se pun la fiert in 2 1/2 litri apa. Se scoate spuma si se lasa sa fiarba la foc moale ca sa obtina o ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat ca fideluta, sarea si o cescuta cu orez spalat. Cind zarzavatul si orezul sunt fierte, se acreste ciorba cu zeama de varza clocotita si se adauga...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... asta de ce nu are oase?!?!? Asta a fost prima reactie a nazdravanului ... il curat de oase. Secretul consta in "marinarea" la cald, adica la cuptor. Desi reteta ... . Pastrav la cuptor- reteta fara oase Ingrediente : - 4 pastravi curatati, destul de ... . Pastrav la cuptor- reteta fara oase Otetul va patrunde pana la ... caras. La caras timpul de marinare e cel mai lung pentru ca si...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... kg. oase de vaca, 1 buc. telina, 1 buc. ceapa, patrunjel, piper, sare ... Mod de preparare: Se sparg oasele cu ajutorul unui satir, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oase de porc, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza Mod de preparare: Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sunt fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mici, se adauga pestele taiat cuburi, ceapa taiata rondele subtiri, maioneza, condimentele si se amesteca. Se decoreaza cu felii de oua fierte, lamiie si frunze de salata verde. - 1 kg cartofi fierti in coaja, 250 g hering marinat, 2 cepe, 200 g maioneza, 10 oua de prepelita sau 4 oua de gaina fierte tari, 1 lamiie taiata felii subtiri, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg. cartofi fierti in coaja, 250 gr. hering marinat, 2 cepe, 200 gr. maioneza, 10 oua de prepelita sau 4 oua de gaina fierte tari, 1 lamiie taiata felii subtiri, sare, piper Mod de preparare: Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mici, se adauga pestele taiat cuburi, ceapa taiata rondele subtiri, maioneza, condimentele si se amesteca. Mod de servire Se decoreaza cu felii de oua fierte, lamiie si frunze de salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Mod de preparare: Se sparg oasele cu ajutorul unui satir, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com