Cauta in 21.294 retete
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura cu ciocolata:chec pufos cu inima de ciocolata Se amesteca ingredientele uscate: faina, cacao, sare, praf de copt. Ciocolata si untul se pun intr-un bol si se topesc la microunde sau la bain marie. Se amesteca bine sa se combine si se lasa sa se raceasca. Ouale se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, timp de doua minute. Peste oua se adauga sosul de ciocolata si se mixeaza bine, pana se combina. La final, se incorporeaza ingredientele uscate, folosind o spatula si amestecand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iepurele are o carne miraculoasa, insuficient exploatata. Mai dulce decat majoritate carnurilor ... cea de oaie, carnea de iepure este usor de transformat intr ... : 120 minute Ingrediente: 1 spate de iepure sau 2 pulpe din spate 1 ceapa ... si spalati bine carnea de iepure. Daca aveti un spate de iepure, taiati-l in doua jumatati. Curatati ceapa, morcovii, telina, usturoiul si ... -un vas termorezistent...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... intr-o cratita cu apa fierbinte pt.a se topi(nu este voie ... pune pe baie de apa pt topirea ciocolatei. Se pune peste ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... , recunoastem! Buuun. Dar carne de iepure chiar nu am crezut ca ... familia tatalui meu s-au crescut iepuri dintotdeauna. Nu m-a tentat niciodata si ... acum, m-am vazut cu un iepure in mana si nu am ... o bataie de cap. Ingrediente -un iepure portionat (nici prea mare, nici ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... Mod de preparare: Carnea de iepure taiata bucati mici se prajeste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Imaginile sunt link-uri spre retete. Aperitive ; ; ; ; Fripturi ; ; Aluaturi dospite ; Dulciuri ; ; ; Torturi ; ;
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... fierbinte se prajesc bucatile de iepure, se adauga ceapa taiata pestisori ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparare: Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taiate felii si bucatile de iepure, marinate mai inainte 2-3 ore in ... se amesteca cu singe de iepure, apoi se mai fierbe inca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Aveti nevoie de carne de iepure (stiati ca e cea mai sanatoasa ... foarte frageda. Dar depinde ce iepure aveti. L-am servit cu cartofi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
I NGREDIENTE Sos pt macerat carnea(picanta)By Ama Carne de pui,pulpe,porc(la alegere) 4 catei de usturoi 3 linguri de miere 3 linguri de suc de lamaie 4 linguri de sos de soia 2-3 linguri ulei cu ardei iute(sau ulei cu chili) sare piper Se toaca marunt usturoiul si amestecati sosul din ingrediente. In acest sos se lasa carnea la macerat o zi/noape. Se pun la prajiti / sau la cuptor. Gustu e foarte bun combinat dulce iute si se face carne foarte fragede.
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... ardei capia(rosu) 1 1/2 ulei (pt prajit)1/2 ulei (pt deasupra in borcan ... fiert din noua un pic pt a obtine un bulion proaspat.Adaugam ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Faramiteaza bine fursecurile de ciocolata. Topeste untul si adauga-l peste fursecurile faramitate. Amesteca bine. Preseaza apoi aceasta compozite intr-o tava, formand un blat. Da apoi la rece pentru 15 minute. Taie batoanele de ciocolata in 4 - 5 bucati. Inveleste-le in folie de plastic si da-le la rece pentru 10 minute. Taie-le apoi in bucatele mici. Pe blatul de fursecuri aseaza jumatate din cantitatea de inghetata. Presara apoi jumatate din bucatelele de baton faramitate. Deasupra adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente pentru 5 portii: 200 g fasole boabe mari un ardei verde din "Bogyiszlo" 100 g radacina de patrunjel 40 g faina "csipetke" (zdrente) - bucatele rupte cu degetele din foaie de taitei, cat unghia de mare o ceapa rosie morcovi 20 g untura sare dupa gust Pregatire: Fasolea se lasa la inmuiat 12 ore, legumele curatate se taie rondele, ceapa marunt, iar ardeiul fara cotor in cubulete. Preparare: Fasolea se pune la fiert in apa sarata, cand este pe jumatate fiarta se adauga legumele si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300-400 g carne ,1/2 kg mazare boabe,1/4 suc de rosii ,50 ml untdelemn sau 50 g unt, 25 g faina ,frunze de patrunjel,telina si marar,50 g ceapa,sare. Mod de preparare: Carnea se prajeste cu ceapa si grasimea de pui.Mazarea tinara fierbe in circa 30 minute ;deci ,daca se pregateste cu carne de pui,mazarea se adauga imediat,dupa ce carnea a fost inabusita cu ceapa in untdelemn.Se toarna apoi circa 1/4 l apa cat sa cuprinda mazarea ,se adauga o lingurita de "Vegeta " sau 1/2 lingurita cu sare si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,50 ml untdelemn,o ceapa (80 g ),4-6 catei de usturoi,1 kg spanac,20 g faina,,1/4 l suc de rosii sau pasta de rosii ,sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste un minut ,in tot untdelemnul,se adauga carnea care se inabusa 10 minute ,acoperita,la foc mic,apoi se stinge cu jumatate din cantitatea de suc de rosii si 1/2 lingurita cu sare .Carnea se fierbe la foc mic sau se da la cuptor,tot acoperita ,adaugind cite putina apa ,cind scade sosul,pina cind se moaie...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 ml.frisca lichida 2 lingurite zahar pudra 100 ml smantana dulce 2-3 plicuri intaritor de frisca Se pun toate impreuna intr-un castron si se bat cu mixerul la viteza ceea mare citeva minute(atita cit v-om avea o frisca destul de tare ).Se va orna dupa preferinta tort-ul cu citeva ore inainte de servire dupa care se va pune la rece. Frisca va sta bine pe tort deoarece are in ea si smantana
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Se bat galbenusurile cu zaharul ,apoi se adauga uleiul si se bat in continuare pana devine ca o crema. Se adauga faina amestecata cu cacao si praful de copt.Se bat spuma albusurile spuma si se incorporeaza cate putin in aluat.Atentie ,este foarte important sa adaugam albusurile spuma la final,pentru ca blatul sa fie pufos . Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit,la foc mic,pana se desprind marginile de peretii tavii.Se poate face si testul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro