Cauta in 16.331 retete
Aceasta salata salata este facuta în general cu ulei de floarea soarelui în loc de cel de masline si nu se adauga agenti de îngrosare, cum ar fi pâinea sau cartofii. Tehnica utilizata pentru acest fel de mâncare este exact aceeasi ca si pentru maioneza. Icrele se spala cu apa rece si se pun într-un castron de marime medie. Aseaza castronul peste o oala cu apa fierbinte, dar ai grija ca acesta sa nu atinga apa. Cu o lingura de lemn, freaca icrele timp de 2-3 minute pâna când totul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o cana mare, amesteca faina, pudra de cacao, praful de copt, zaharul brun, zaharul tos si sarea. Adauga uleiul, laptele si esenta de vanilie, apoi amesteca bine, pentru a obtine o pasta fina. Adauga fulgii de ciocolata si amesteca cu grija. Pune cana în cuptorul cu microunde si lasa timp de doua minute, pâna când negresa s-a copt în interior, iar atunci când înfigi o scobitoare iese curata. Lasa la racit timp de cinci minute înainte de a mânca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
aluat de cozonac... am folosit reteta : Cozonac cu nuca 50g unt nuca macinata sau mac scortisoara zahar Dupa ce creste aluatul il intindeti pe masa presarata cu faina, il ungeti cu unt topit si presarati zahar, nuca si scortisoara.Taiati alutul in forma de triunghiuri neregulate. Tava de muffins o ungeti bine cu ulei atat in interior cat si exterior. Asezati aleatoriu triunghiurile de aluat formand in mijloc un mic boboc de trandafir. Coaceti la 180 de grade timp de 25-30 de...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... loc ferit de umiditate Eu fac de regula o data pe luna ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Hai, spune pe nerasuflate: Salam de biscuiti cu fructe confiate E unul dintre cele mai bune mancate Provoaca dependenta? Se prea poate! INGREDIENTE 500 gr de biscuiti (am folosit petit beurre) 100 ml de lapte 250 gr mascarpone 200 gr ciocolata (am folosit 100 gr ciocolata cu lapte si 100 gr ciocolata cu 50% cacao) [&] Post-ul SALAM DE BISCUITI CU CIOCOLATA SI FRUCTE CONFIATE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ieri v-am aratat 2 idei de impachetat cadourile pentru Mos Nicolae, insa nu v-am explicat pe larg (evident pentru cine nu s-a prins din prima :P) cum am facut fundita din sarma aceea imbracata in material. 1. Rotiti sarma in jurul pungii si suprapuneti capetele. 2. Dintr-o parte a sarmei faceti o bucla 3. Faceti la fel si cu cealalta parte 4. Ridicati un capat si treceti-l peste bucle, aducandu-l din fata in spate 5. La fel procedati si cu celalat capat 6. Presati un pic cu degetele si...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Cel mai popular dressing francez pentru salata, vinegreta, isi trage numele de la unul dintre ingredientele sale, otetul ( vinaigre , in franceza), care, alaturi de ulei, formeaza baza vinegretei. In esenta, vinegreta reprezinta o emulsie care reuneste toate adaosurile care pot da gust unei salate: ulei, otet, sare, piper, ierburi. Vinegreta cu mustar este specifica bucatariei franceze, in special in Paris, unde e nelipsita de pe masa oricarui bistro sau restaurant, dar este la fel de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
am pornit de la reteta Floare impletita cu nuca si am facut acesti cozonacei cu nuca frumusei si aratosi....zic eu :)) eu am folosit masina de framantat, dar se poate framanta aluatul si cu mana reteta pentru un cozonac pentru aluat: 450g faina 250 ml lapte caldut 4 linguri de zahar 1 cub de drojdie (40g) 2 galbenusuri 1 praf de sare coaja de lamaie rasa + 100g unt topit 3-4 linguri zahar 250g nuca macinata 1 esenta de rom scortisoara pentru sirop: 150ml lapte 100g zahar esente de vanilie,...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Mousse mascarpone cu piersici si mousse ciocolata alba cu zmeura-12 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Tehnologia de producere a unui Tea Tarik (ceai tras) malaiezian. Vezi si mancalatorii Malaysia .
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Era un antrenor pe nume Viorel Hizo, Pe vremuri, in voga la Rapid Isi dorea sa joace cu Real Madrid Ca sa manance pizza cu chorizo. Ingrediente pentru blat (tava diametru 32 cm) 220 gr faina 150 ml apa jumatate pliculet drojdie uscata 15 ml ulei de masline oregano uscat putin zahar sare Pentru topping [&] Post-ul PIZZA CU SALAM CHORIZO apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente: 2 oua 100 g stafide 100 g unt 82% moale 100 g zahar 350 g faina 1 praf de copt 1/2 lingurita sare O punga fulgi de porumb Mod de preparare : Inmuiem stafidele in putina apa calda. Batem bine ouale, adaugam zaharul, incorporam, apoi untul moale, putin cate putin, praf de copt si jumatate din faina. Totul se amesteca foarte bine, adaugam stafidele scurse, amestecam apoi punem restul de faina si amestecam din nou, se va forma un aluat nu foarte vartos, atat cat sa il luam in...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... cu zgomotele, nu poti sa faci espresso prea de dimineata ca ... a mare iar creierul mic imi face comparatie cu zilele cand ies ... si ai nevoie sa se faca in interior va trebui sa ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Amesteci branza cu laptele si uleiul. Adaugi faina si praful de copt peste compozitia de branza. Intizi aluatul intr-o foaie subtire, peste care intinzi carnea tocata ce a fost amestecata cu ceapa taiata marunt, cascavalul ras, ouale batute, piper, cimbru si pasta de rosii. Formezi o rulada pe care o tai in cateva bucati egale (depinde cum ai tava de larga). Ungi cu galbenus si lasi in cuptorul preincalzit la 180 C pentru aproximativ 40-50 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
500g biscuiti 125g unt sau margarina 200ml lapte 6 linguri de zahar cacao 3 banane dupa preferinta: esenta de rom, portocala, zahar vanilat 1/2 cana nuca taiata bucatele 1/2 cana stafide bucatele de rahat dam biscuitii pe robot, razatoare sau ce avem, lasam cateva bucati de biscuiti mai marisoare. topim pe foc zaharul in lapte, adaugam untul si amestecam bine pana se topeste si el. punem si stafidele. dam deoparte si lasam sa se rocoreasca, cand e aproape rece adaugam biscuitii macinati,...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Caisele se pot combina la fel de bine si cu zahar si cu sare, in preparate speciale, si usor de facut. Extrem de bogate in vitamina A, doua caise iti asigura necesarul a 50% din doza zilnica recomandata de caroten. Perfecte, deci pentru a te pregati pentru perioada de expunere la soare, favorizand optinera unui bronz frumos. Cumpara caise din piata! Alege-le pe cele medii ca dimensiune si parfumate. Culoarea ideala este un galben oranj. Trebuie sa fie grele si placute la atingere, nici tari (...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crema de ciocolata alba cu aschii de cioco neagra si crema ciocolata cu ananas -2,5 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Made by Liana Un desert racoros care nu necesita fierbere sau coacere, un desert potrivit zilelor fierbinti de vara sau si de iarna, de ce nu, da bine cu zapada si cu gerul din ianuarie. Am gasit aceasta reteta in revista Click pentru femei din iunie 2010, dar am "servit-o" la cina surpriza organizata de mine pentru ziua lui Kadia , surioara mea din Elvetia, nascuta pe 28 ianuarie, si din tot meniul pregatit pentru ea, acest desert a fost prima ei alegere. Si cum dorinta ei e porunca pentru...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
intr-o cratita se pun la foc mic laptele,esenta rom, zahat vanilinat, zaharul si cacao pana ce devine o compozitie legata; se ia cratita de pe foc si se adauga biscutii rupti in bucatele mici, bucatelele de rahat, stafidele; se amesteca aceasta compozitie si se asaza pe o folie unsa cu putin ulei; se impatureste si se da la rece; cand s-a racit , se desface din folie si se presara peste ea nuca pisata sau taiata bucatele mici sau cacao praf. Pofta buna! Un desert rapid si gustos!
Reţetă de pe retete.eva.ro