Cauta in 21.294 retete
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava patrata cu ulei si tapeteaz-o cu faina. Într-o cratita, topeste untul, ia de pe foc si adauga zaharul, ouale si extractul de vanilie. Amesteca bine compozitia si adauga apoi cacao, faina, sarea si praful de copt. Întinde compozitia uniform în tava. Pune tava în cuptor si coace timp de 25-30 de minute. Nu o lasa prea mult, pentru ca se poate usca. Pentru glazura: Amesteca bine 3 linguri de unt moale, 3 linguri de cacao, mierea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 pahar vin alb, 1 lingura unt (margarina), o lingura zahar, 200 gr. faina , 4 oua, sare, ulei sau untura pentru prajit, zahar vanilat si scortisoara Mod de preparare: Se pune la fiert untul si vinul. Cind clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pana ce aluatul se desprinde de pe cratita. Se da deoparte si se freaca pana se racoreste. Se adauga pe rind galbenusurile si apoi se pun albusurile spuma. Se incinge grasimea intr-o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cine poate uita marul cu caramel, vandut cu un aer festiv prin balciurile copilariilor noastre sau la poarta scolilor? Si mai ales cine si-ar putea reprima o astfel de amintire dulce, dintr-o vreme in care zaharul era un lux? Merele trase in caramel existau in Marea Britanie inca din Evul Mediu si erau servite cu precadere toamna si iarna, la targuri sau in Noaptea Artificiilor (5 noiembrie). Caramelul britanic, mai moale si mai elastic  realizat din zahar brun, unt, melasa si putin otet ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cineva se va gasi sa ma ia la rost: Gogosi cu ciocolata-acum in post? Poate lumea sa spuna ce ii vine Sunt asa bune, nu ma pot abtine. INGREDIENTE pentru aluat covrigi pufosi 500 gr faina 260 ml lapte 30 gr drojdie proaspata 50 gr unt la temp camerei 3 linguri zahar 1 ou 1 [&] Post-ul GOGOSI LA CUPTOR CU GLAZURA DE CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... temperatura normala-medie-pina se fac aurii-maronii. Se scot, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in jos pe foaie decupind gogosile, rotund se mai lasa sa ... una cite una se prajesc gogosile. Focul nu va fi iute ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , amestecind bine sa nu se faca cocoloase. Se ia vasul de ... ambele parti. Cind sint gata, gogosile se scot cu o lingura cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... unt, faina si lapte, se face un sos bechamel, se ia ... grosimea unui deget si se fac forme cu paharul trecut prin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , inseamna ca se pot pune gogosile. Se aseaza unele linga altele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prajesc in grasime incinsa. Se servesc fierbinti, cu cascaval ras pe deasupra. - 1 kg cascaval, 4 albusuri de ou, sare, 2 linguri pesmet, grasime. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... faina intr-un vas, se face un loc la mijloc si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Poti citi pe Tedoo.ro un post scurt si la obiect care raspunde acestei intrebari.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
4 cartofi mari, 50 gr. drojdie, 200 gr. smantana, 3 galbenusuri, sare, faina cat cuprinde la framintat, 1 pahar ulei, marmelada, zahar pudra vanilat Mod de preparare: Se coc cartofii cu coaja, apoi se curata si se dau pe razatoarea marunta sau se trec prin sita (operatia trebuie facuta cind cartofii sunt fierbinti). Se pun intr-un vas, se adauga sarea, drojdia amestecata cu smantana si galbenusurile si se framinta cu faina un aluat nu prea tare. Se acopera vasul cu un servet si se lasa sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Pe jumatate de foaie se fac ronduri (cu o forma sau un ... se arde uleiul. Se trec gogosile prin zahar pudra sau zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gogosile simple si pufoase se servesc calde, dar sunt la fel de bune si reci.
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... platou, cu sosul format si gogosile de cartofi. - Pentru 10 portii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 buc. dovlecei mici fara seminte, 1 praf sare, zahar tos, zahar pudra, 2-3 oua, faina, ulei pentru prajit Mod de preparare: Dovleceii se dau pe razatoarea mica, sa presara cu praful de sare si se storc foarte bine. Se amesteca cu zaharul, se adauga ouale pe rind si se ingroasa cu faina. Se pun cu lingurita in ulei incins si se prajesc pe ambele fete. Se scurg de surplusul de ulei pe servetele absorbante sau in sita. Mod de servire Se servesc pudrate cu zahar sau cu zahar pudra amestecat cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se raceasca si se amesteca cu un ou. Se fac mici gogosi, cu sunca taiata marunt la mijloc. Gogoselele se dau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de cartofi, se framinta, se face o coca potrivit de tare si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu lingura (aceasta operatie se face pe marginea aragazului). Se amesteca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro