Cauta in 21.294 retete
Caisele se pot combina la fel de bine si cu zahar si cu sare, in preparate speciale, si usor de facut. Extrem de bogate in vitamina A, doua caise iti asigura necesarul a 50% din doza zilnica recomandata de caroten. Perfecte, deci pentru a te pregati pentru perioada de expunere la soare, favorizand optinera unui bronz frumos. Cumpara caise din piata! Alege-le pe cele medii ca dimensiune si parfumate. Culoarea ideala este un galben oranj. Trebuie sa fie grele si placute la atingere, nici tari (...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul de masline într-o tigaie mare pentru paella, la foc mediu. Adauga ceapa, ardeii si ardeiul iute, apoi redu focul si caleste timp de 10 minute sau pâna când legumele si ceapa s-au înmuiat putin, fara sa se rumeneasca. Adauga apoi boia afumata, sofranul, usturoiul, dovleceii si rosiile. Fierbe totul la foc mic timp de 10 minute, apoi pune orezul, adauga supa fierbinte si lasa pâna începe sa fiarba în clocot. Redu focul si fierbe 10-15 minute, amestecând ocazional, pâna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... loc ferit de umiditate Eu fac de regula o data pe luna ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ieri v-am aratat 2 idei de impachetat cadourile pentru Mos Nicolae, insa nu v-am explicat pe larg (evident pentru cine nu s-a prins din prima :P) cum am facut fundita din sarma aceea imbracata in material. 1. Rotiti sarma in jurul pungii si suprapuneti capetele. 2. Dintr-o parte a sarmei faceti o bucla 3. Faceti la fel si cu cealalta parte 4. Ridicati un capat si treceti-l peste bucle, aducandu-l din fata in spate 5. La fel procedati si cu celalat capat 6. Presati un pic cu degetele si...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1/2 kg cartofi, 50 g zahar, 4 linguri faina, 1 lamiie, 2 oua, ulei Mod de preparare: Din cartofi se prepara un piure. Se amesteca cu zaharul si faina, zeama de la o lamiie si ouale. Se face un aluat care se intinde cu sucitorul si se taie rondele cu un pahar. Se prajesc in ulei mult bine incins, ca sa se umfle. Se scot, se scurg de ulei si se presara cu zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cel mai popular dressing francez pentru salata, vinegreta, isi trage numele de la unul dintre ingredientele sale, otetul ( vinaigre , in franceza), care, alaturi de ulei, formeaza baza vinegretei. In esenta, vinegreta reprezinta o emulsie care reuneste toate adaosurile care pot da gust unei salate: ulei, otet, sare, piper, ierburi. Vinegreta cu mustar este specifica bucatariei franceze, in special in Paris, unde e nelipsita de pe masa oricarui bistro sau restaurant, dar este la fel de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mic si se da drumul gogosilor sa se rumeneasca, se scurg ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu lingura(aceasta operatie se face pe marginea aragazului). Se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tehnologia de producere a unui Tea Tarik (ceai tras) malaiezian. Vezi si mancalatorii Malaysia .
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1/4 kg cascaval, 4 albusuri, sare, 2 linguri pesmet, 1/4 kg grasime Mod de preparare: Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prejesc in grasime incinsa Mod de servire Se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se raceasca si se amesteca cu un ou. Se fac mici gogosi, cu sunca taiata marunt la mijloc. Gogoselele se dau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu zgomotele, nu poti sa faci espresso prea de dimineata ca ... a mare iar creierul mic imi face comparatie cu zilele cand ies ... si ai nevoie sa se faca in interior va trebui sa ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... zahar si scortisoara. Dintr-o portie ies cam 24-30 de gogosi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Alegerile tocmai ce-au trecut. Unii sunt tristi, altii sunt bucurosi. Campania e gata! Haplea a facut Din iaurt, nu din vorbe, dulci gogosi.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... in jos pe foaie "decupind" gogosile, rotund se mai lasa sa ... una cite una se prajesc gogosile. Focul nu va fi iute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
29 iulie 2016 Ingrediente pentru aluat: 300 gr faina 3 linguri zahar 1 ou 150 ml smantana sau iaurt un praf de sare 1 pliculet praf de copt 1 lingura ulei 2 pliculete zahar vanilat coaja de lamaie sau portocala Mai avem nevoie de: ulei pentru prajit zahar pudra ciocolata topita Mod de preparare: Intr-un vas incapator cernem faina adugam praful de copt, zaharul, sarea, zaharul vanilat si amestecam. Adaugam si iaurtul, oul si coaja de lamaie amestecam pana se omogenizeaza si obtinem un aluat...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... repede ca sa nu se faca cocolosi si se mai tine ... untura fierbinte si se rumenesc gogosile pe o parte si pe alta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300g faina, 150g branza, 1 pahar lapte, 1 ou, 2 linguri zahar, 40g drojdie, 1/2 lingurita sare Mod de preparare: Se framinta toate la un loc si se lasa sa creasca. Se intinde coca, se taie cu un pahar in forma de gogosi si se prajesc in ulei fierbinte Se servesc presarate cu zahar pudra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... temperatura normala-medie-pina se fac aurii-maronii. Se scot, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr faina,120 gr unt, 40 gr drojdie, o lingura zahar, o lingurita rom, 1 Mod de preparare: Drojdia, zaharul se freaca sa se lichefiez, se adauga untul, galbenusurile pe rind, romul, coaja rasa de lamiie, sarea, laptele caldut si apoi faina. Se lasa la crescut, cca 20 minute. Se intind din compozitie foi de 2 cm, se taie cu paharul si se lasa iar a crescut cca 20 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com