cum se curata calcanul pt al pregati de prajit
Pagina 5 din 5
Se pune fasolea la fiert si se da un clocot doua apoi se arunca apa ,se spala fasolea si se pune din nou la fiert la foc mic cu capac pe oala sa fiarba usor.Separat tocam o ceapa ,doua si o punem la undit cand este aurie se pune carnea taiata bucati,se adauga o canita de apa,condimente,sare si se lasa la foc mic cu capac pana se patrunde bine.Cand fasolea este fiarta o adaugam peste ceapa prajita si o lasam cateva minute la prajit sa capete gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura cu ciocolata:chec pufos cu inima de ciocolata Se amesteca ingredientele uscate: faina, cacao, sare, praf de copt. Ciocolata si untul se pun intr-un bol si se topesc la microunde sau la bain marie. Se amesteca bine sa se combine si se lasa sa se raceasca. Ouale se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, timp de doua minute. Peste oua se adauga sosul de ciocolata si se mixeaza bine, pana se combina. La final, se incorporeaza ingredientele uscate, folosind o spatula si amestecand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente (pentru 4 persoane): - 1 kg de cartofi - 4 catei de usturoi tocat marunt - 2 linguri de ulei - 2 linguri de patrunjel tocat - sare si piper Preancalziti cuptorul la 200
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... un platou, alaturi de chiflele prajite. 4. V.N. per portie: 138 kilocalorii, 12g ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
750 g ficat de vaca, porc sau vitel, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare Mod de preparare: Se spala ficatul, se sterge bine cu un servet curat, se taie bucati de grosimea unui deget, se tavalesc prin faina, se scutura bine si se prajesc in ulei incins. Ficatul nu se sareaza decit dupa ce a fost prajit, cu citeva clipe inainte de a fi servit Se serveste cu garnitura de legume asortate.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Imaginile sunt link-uri spre retete. Aperitive ; ; ; ; Fripturi ; ; Aluaturi dospite ; Dulciuri ; ; ; Torturi ; ;
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... ajuta sa ai o bucatarie mai curata cat ai clipi! Pentru a scapa ... folosit si ca pudra de curatat pentru vase. Pentru ca vasele ... 10 minute. Aragazul poate fi curatat mai usor daca acoperi suprafata ... mult timp la frecarea petelor. Curata petele de grasime si ulei ... . Dupa ce ai ras branza, curata razatoarea cu ajutorul unui cartof ... din plastic patate pot fi curatate...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem apa la incalzit un pic sa fie asa ca apa de vara ,intr-un vas punem cubul de drojdie si un pic de sare ,peste drojdie adaugam apa sa inmuiem drojdia si apoi vom framanta un aluat potrivit de tare ,dupa care il lasam la crescut cam o ora.Punem ulei in tigaie si lasam sa se infierbante bine apoi punem o turta la prajit pe o parte si pe alta.Dintr-un kg.de faina ne iese cam 10 turte prajite!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac ... si pe partea aceea. Se curata cartofii, se taie cubulete si ... pun la fiert. Ceapa se curata, se toaca marunt si se ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
Iti da pofta de viata, te scoate din anonimat in fata prietenilor, este desertul perfect pentru tine si ai tai... Ca si ingredinte pentru blat ai nevoie de: 4 oua 4 linguri de faina 3 linguri de zahar 2 plicuri de zahar vanilat 1 plic de praf de copt o lingura de coaja de lamaie o esenta de vanilie Modul de preparare consta in: Dupa ce s-au separat albusele de galbenuse, primele se bat spuma impreuna cu zaharul vanilat si cu esenta de vanilie. In paralel, galbenusele se freaca cu zaharul....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faramiteaza bine fursecurile de ciocolata. Topeste untul si adauga-l peste fursecurile faramitate. Amesteca bine. Preseaza apoi aceasta compozite intr-o tava, formand un blat. Da apoi la rece pentru 15 minute. Taie batoanele de ciocolata in 4 - 5 bucati. Inveleste-le in folie de plastic si da-le la rece pentru 10 minute. Taie-le apoi in bucatele mici. Pe blatul de fursecuri aseaza jumatate din cantitatea de inghetata. Presara apoi jumatate din bucatelele de baton faramitate. Deasupra adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala cartofii, se curata de coaja, se taie in doua ... in apa cu sare. Se curata telina, se taie marunt. Se ... sa fiarba 10 minute. Se curata ceapa si se taie inele ... . Peste ele se pune ceapa prajita. Deasupra se toarna putin sos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Spala dovleceii si taie-i în lungime, în fâsii subtiri si late. Taie mai multe felii de mozzarella, cu o grosime de jumatate de centimetru. Pune doua felii de dovlecei în forma de cruce, iar acolo unde se întrepatrund acestea asaza o felie de mozzarella. Aduna pe rând cele patru capete ale feliilor de dovlecel si pune-le peste mozzarella, dar ai grija sa pui mai întâi capetele feliei de dedesubt, pentru ca "pachetelul" sa reziste mai bine. Înfige o scobitoare în dovlecelul umplut...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500g branza dulce 2 linguri zahar 1 ou 30g faina 1 plic zahar vanilat coaja rasa de la o lamaie 1 praf de sare Se freaca branza dulce cu furculita impreuna cu toate ingredientele. Se lasa 15 minute, apoi se modeleaza cu mana papanasii si se dau prin faina si se pun la prajit in ulei bine incins la foc potrivit. Se scot pe un sevetel si se servesc calzi pudrati cu zahar pudra sau dulceata.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Grozav, de cand prajesc in malai nu mai folosesc faina Taiem rondele mai groase, le stergem, le saram pe toate partile. Dupa 30 min le dam bine prin malai. Ca malaiul sa se prinda bine secretul e ca pestele sa nu fie foarte uscat ci putin umed. Prajim in tuci in uleiul incalzit. Intoarcem pe ambele parti si cand e rumenit scoatem pe servetele. Facem un mujdei de usturoi cu ulei demasline si smantana sau iaurt gras.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ) Se taie ceapa se pune la prajit in ulei cind e aproape prajita se adauga rosile ,vegeta se amesteca si se lasa la ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... sare si piper, puneti la prajit in cratita. Daca asezonati inainte ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Ingrediente si cantitati: 4-5 cotlete sau felii de muschi; 100 g unt; 150 g cascaval; 1 lingura cu pesmet; sare, dupa gust; piper. Mod de preparare: 1. Cotletele sau feliile de muschi se bat putin cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza si se dau prin cascaval ras amestecat cu pesmetul fin. 2. Untul se pune intr-o tigaie, la incins, dupa care se adauga carnea si se prajeste pe ambele parti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taie felii foarte subtiri. Ceapa curatata se taie rondele si se ... rosii, se presara deasupra cimbrul prajit si se servesc cu paine ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lasati-le sa se raceasca. Curatati si taiati cepele in ineluse ... lateral, in 2-3 bucatele mai mici. Curatati de coaja ouale fierte si ... ca la maioneza. Subtiati sosul, adaugand vinul alb. Prajiti usor alunele (curatate de coaja) sau migdalele intr-o tigaie, fara grasime ... presarati deasupra alunele sau migdalele prajite. - 500 g broccoli, 200 g rosii mici ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro