Cauta in 21.294 retete
Luam prazul ,il spalam,taiem partea alba si il punem deoparte. Frunzele oparim 30-40 sec. Le strecuram si punem sub jet de apa rece. Lasam sa se scurga si indreptam fiecare frunza separat pe un prosop de bucatarie si lasam sa se usuce . Pestele il curatam,il spalam bine si il stergem . Pestele il frecam la interior si exterior cu sare,stropim cu suc de lamaie,lasam deoparte. Intre timp preparam umplutura: Spalam si stergem coacazele,stafidele,ienuparul,piperul,busuiocul si patrunjelul- taiem...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , iti propunem o salata de cartofi care include scrumbii sarate. Poti inlocui scrumbiile cu macrou afumat. Ingrediente: 1 scrumbie sarata, de marime potrivita, 600 grame de cartofi, 2 cepe ... , masline negre Preparare: Se curata scrumbia, se spala si se lasa ... . Deasupra se adauga bucatile de scrumbie si se presara cateva feliute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/4 kg ciuperci, 200 g costita afumata, 50 g unt, 2 linguri faina, 1 ceasca cu lapte, 2 linguri cascaval ras, sare, salata verde Mod de preparare: Ciupercile curatate si taiate se inabusa impreuna cu costita taiata cuburi. Se amesteca cu un sos alb. Se adauga cascavse gusta de sare. Se rumeneste intr-un graten.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g branza de oaie, 300 g cirnati afumati, 6 oua, 50 g ulei, 3 cepe potrivite, sare, piper. Mod de preparare: Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga branza si ouale, care au fost batute ca pentru omleta. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Circa 200 g cirnat afumat, 700-800 g cartofi, ceapa (100 g) , 50 ml ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g fasole alba, 4 kg oase afumate de porc, 4 cepe, 1 lingurita otet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . In aluat se pune somonul afumat taiat cubulete, buchetelele de brocoli ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300-400 gr. cirnati afumati, 1-2 buc. ceapa, o legatura patrunjel, 2-3 linguri otet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , piper negru, o bucata de carnat afumat Mod de preparare: Se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 peste afumat (cca 150 g), 2 buc. mere acrisoare, 2 cepe potrivite, 200 gr. maioneza, sare dupa gust Mod de preparare: Se curata de oase si se portioneaza pestele afumat. Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Cepele se taie pestisori. Se pun intr-un castron, se potrivesc de sare si se amesteca cu maioneza. Mod de servire Se serveste pe un platou cu frunze de salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Framanti un aluat faramicios din faina, sare si untul taiat cubulete. Adaugati treptat putina apa rece si framantati bine pana cand obtineti o compozitie de aluat omogena si consistenta, pe care o inveliti in folie alimentara si o pune-ti la frigider circa 30 de minute. Taiati carnatii in rondele subtiri sau daca aveti carnaciori de bere ii puneti intregi. Amestecati smantana cu ouale si condimentati cu sare, nucsoara si piper. Intinde-ti aluatul in foaie si imbracati o forma de tarta....
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. fasole verde conservata, 200 gr. costita afumata, 1 pahar smantana, 1 buc. ceapa, 1 radacina de patrunjel, 1/2 lingura faina, sare Mod de preparare: Se pune la fiert costita taiata bucatele, ceapa tocata marunt si radacina de patrunjel. Se adauga fasolea rupta bucatele si se continua fierberea. Se potriveste de sare, iar cind supa este gata, se adauga smantana amestecata cu faina. Dupa un clocot, se da supa la o parte si se adauga verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1. Se fierbe orezul in 600ml de apa cu doua linguri de ulei timp de 20 de minute. Sau folositi ca si mine, o punga de orez prefiert de 125g, pe care-l lasati in apa fierbinte timp de 8-12 minute, dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa se sa raceasca, apoi se amesteca cu ouale batute, cascavalul ras, usturoiul pisat, mararul tocat-eu am avut doar uscat, am pus o lingura- sare si piper, dupa gust. 2. Se amesteca bine compozitia de orez, apoi se formeaza clatite de 10-15 cm diametru, care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai gustoasa), 300 gr sunculita afumata - tocata marunt, 100 gr ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 g costita afumata nu prea grasa, 30 g grasime, 125 g smantana, 2 oua ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se cresteaza scrumbia la abdomen, se curata, se ... . Apa in care se tine scrumbia trebuie schimbata de citeva ori ... 24 de ore. La urma, scrumbia se tine citeva ore in ... spinarii si oasele, crestindu-se scrumbia de-a lungul, apoi se taie ... jur imprejur. In timp ce scrumbia sta la desarat, se fierb ... care se aranjeaza in jurul scrumbiei, peste rotocoalele de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... carne de vaca, 150 g costita afumata, 1 pahar cu vin, cimbru, 2-3 catei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3/4 kg fileuri de scrumbie, 1 lingurita sare, 2 linguri pesmet, 2 linguri unt. Marinata: 2 linguri mustar, 2 linguri otet, 1 dl marar tocat, Mod de preparare: Se sareaza fileurile. Se ruleza-le cu partea carnoasa inauntru si se pun intr-o tava unsa cu grasime. Se pregateste marinata si se pune peste rulouri. Se presara pesmet, se pun bucatele de unt deasupra. Se lasa in cuptor la 225
Reţetă de pe www.retete-bune.com
cirnati afumati, 1-2 cepe, 2 linguri smantana, 1 galbenus de ou, 1 lingura faina, 3-4 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
macrou afumat, cartofi, sfecla rosie, morcov, ceapa, maioneza Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com