Cauta in 16.330 retete
... de bordura . Preparam apoi gelatina ptr tort conform indicatiilor de pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... acoperita cu hartie de bucatarie ptr a se scurge uleiul. Se serveste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crapul taiat felii se sareaza si se pune intr-o tava cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele curatat se taie in jumatati si apoi in bucati de 4-5 cm, care se trec usor prin faina. Uleiul se pune intr-o cratita si cind s-a infierbintat, putin se aseaza bucatile de peste. Se prajesc pe jumatate 2 min pe fiecare parte si se scot pe farfurie. In acelasi ulei se pun imediat ceapa taiata marunt, presarata cu o lingurita de sare, lasind sa se prajeasca la foc mic pina scade apa si devine lucioasa, se adauga ardei taiati in felii subtiri cu care se amesteca 2 min, apoi rosiile taiate...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Nu prea mi a placut. Folosim orice peste mic, curatat, dam cu sare, trecem prin malai amestecat cu faina si i punem putin ulri de masline. Dam la cuptor.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se pune usturoiul curatat si pisat intr-un vas, se adauga sarea mare se bucatarie si se freaca foarte energic. Se toarna treptat ulei amestecandu-se intr-un singur sens, pana la formarea unei paste omogene, iar la final se adauga si galbenusul de ou. Se orneaza cu cateva frunze de patrunjel. Se mai poate adauga si putin iaurt inainte de introducerea galbenusului de ou, pentru a diminua din efectele neplacute ale usturoiului resimtite de cei ce au diverse afectiuni gastrice. - Usturoi, ulei de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie crapul in felii, care se prajesc in ulei pana capata o culoare aurie. Cartofii, taiati in bucati mai mari, rotunde sau triunghiulare, se prajesc in ulei; dupa cartofi, se prajeste usor ardeiul gras taiat felii subtiri. La urma se caleste ceapa, tocata marunt, ia care se adauga apoi pasta de rosii (sau bulionul), vinul, putina boia dulce, cimbru, patrunjel, piper, sare si putin bulion de peste aromat sa nu se subtieze mult sosul). Se asaza intr-o tava cartofii, ardeiul gras, sosul cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se fierb la aburi pentru pastrarea cat mai completa a aromei puternice ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . etapa 5 Se da la cuptor ptr 40 min, apoi se pudreaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... grill,punand o folie de alumin ptr a nu se prinde pestele)cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . etapa 5 Se da la cuptor ptr 40 min, apoi se pudreaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unu, ( cele doua albusuri le pastrez pentru a le bate spuma). Dupa ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare crengute de rozmarin verde
Reţetă de pe retete.eva.ro
... i-am fiert pe aburi pentru a pastra cat mai bine aroma. Amestecati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... desareaza cca 1 ora in apa hamsiile, apoi se curata. Se taie ... g brinza telemea de oaie, 150 g hamsii sau orice fel de peste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 100 g pasta de tomate, 100 g hamsie, 200 ml ulei. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g cartofi, 150 g pesti mici sarati (hamsii, sprot), 4 linguri otet, 4 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Batem ouale cu zaharul pana devine compozitia cremoasa. Adaugam faina , zaharul si praful de copt si cacao si omogenizam. Visinile fara smburi se pun cu cateva ore inainte impreuna cu cele 4 linguri de zahar pana isi lasa toata zeama. Scurgem visinele si dam zeama deoparte. turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si presaram visinele pe toata suprafata. Dam la cuptor la foc mic .Taiem partea de deasupra a blatului ca sa ramana drept si punem in jurul lui forma de prajituri...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spanacul asa cum e inghetat il dai pe razatoare,il amesteci cu ouale batute bine si cu faina.Amestecul obtinut il torni intr-o tava tapetata cu hartie de copt si il dai la cuptor pentru 7-8 minute.Cand e gata o scoti si o lasi la racit.Se fierbe orezul intr-o oala acoperita cu un capac se da la foc mare 1-2 minute, apoi la foc mic 15 minute. Separat, se face un amestec din otet, zagar si sare. Dupa fierbere, orezul se lasa sa se odihneasca 2-3 min, apoi se pune peste amestecul preparat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pstele si se condimenteaza dupa care se aseaza in tava unsa in prealabil cu unt ,se adauga ceapa taiata julien,vinul si patrunjel. Sos Meuniere: Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min. apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 min. Sosul astfel obtinut se toarna peste peste (scos de la MO) si legume. Legumele se fac dupa preferinta fiacaruia…la cuptor, la abur, in tigaie…
Reţetă de pe retete.eva.ro