cum sa faci o socata perfect
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, limba de vita cum se curata, cum se prepara carnea de capra, cum se curata melci, cum se face crema mascarpone, covrigi opariti cum se fac la campulung muscel
Pentru prepararea aluatului se procedeaza astfel. În putina apa calduta se pun drojdia si zaharul, faina, grisul si sarea. Se framânta zece minute, aluatul obtinut se înveleste într-o foaie de plastic si se lasa pentru 20 de minute într-un loc calduros. Sosul se obtine din usturoiul taiat felii subtiri care se caleste în ulei de masline încins. Dupa un minut, se pun rosiile din conserva cu tot cu sosul în care stau. Tot acum se pune busuiocul, se pun sare, piper, se amesteca bine si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a freca untul cu zaharul si esenta de vanilie pâna devine o compozitie spumoasa si pufoasa. Se adauga un ou, apoi o lingura de faina, se amesteca, apoi celalalt ou si înca o lingura de faina. La final se pune restul de faina împreuna cu praful de copt si se bate bine. Se pune câte o lingura de aluat în fiecare adâncitura a tavii, unsa în prealabil cu putin unt. Este foarte important ca aluatul sa treaca putin peste jumatatea matritei de briose si sa se bage la cuptor timp...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu zgomotele, nu poti sa faci espresso prea de dimineata ca ... cautarea unui croissant si a cafelei perfecte. ma uit de-a lungul micului ... a mare iar creierul mic imi face comparatie cu zilele cand ies ... si ai nevoie sa se faca in interior va trebui sa ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Ingrediente: 1 capatana de usturoi 1 praf sare 1 pahar ulei 1 lingurita otet Mod de preparare Curatam usturoiul si il pisam. Il frecam cu putina sare apoi adaugam uleiul, in fir subtire, putin cate putin si frecam continuu cu o lingura de lemn in aceeasi directie fiindca altfel se va taia. Cand sosul a inceput sa se lege adaugam putin otet si frecam in continuare pana se termina uleiul. Sosul trebuie sa isi tripleze volumul si sa fie de consistenta unei maioneze. Se serveste la friptura,...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , nu se vor inmuia. Eu o fac de regula cu o saptamana inainte ... . Aici am explicat cum se fac trandafirii din ciocolata: http://www ... .com/2013/03/cum-se-fac-trandafirii-din-plastelina.html http ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ai cam exagerat cu sarmalele de Craciun? Vrei sa fii cea mai frumoasa de Revelion? Nimic mai simplu, aBeauty Clinique are solutia potrivita! ABeauty Clinique este brandul numarul 1 in tratamente corporale si faciale exclusiviste.Combinand arta inginereasca cu medicina si pregatirea premium a personalului, aBeauty clinique ofera acum si pe teritoriul Romaniei tratamente faciale si corporale de top, identice cu tratamentele corporale si faciale de care beneficiaza si vedete precum Madonna,...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Am tot incercat diverse retete, insa niciodata nu nimeream gramajul optim si nu eram multumita de rezultat. In timp, experimentand am ajuns la un rezultat mai mult decat multumitor, asa ca anul asta am decorat turta dulce cu royal icing. Cu siguranta si voi veti reusi daca veti urma catva reguli simple: Zaharul pudra trebuie sa fie neaparat din cel din comert, si bine cernut inainte de utilizare. Amidonul va recomand sa il folositi pe cel de la dr Oetker, mie mi s-a parut a fi cel mai...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... tari !!! Si iata ce as face cu produsele Nutriday : 1.Cu Nutriday ... 2.Cu Nutriday Delicios capsuni as face o tarta de sezon cu crema ... 3.Cu Nutriday usor 700 as face o painica delicioasa in stil turcesc ... atat de mult incat sa faca crusta deasupra. O forma rotunda se ... savura fara . Reteta asta o sa o fac cat de curand, revin cu ... 5.Cu Nutriday Delicios biscuiti as face o...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de cat este de cald socata este gata in 2-3 zile. Daca ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: 200 gr faina 100 gr unt sau margarina 1 ou 6 linguri apa un praf sare Mod de preparare: Punem intr-un vas faina ,sarea, margarina la temperatura camerei, oul si apa. Framantam si obtinem un aluat sfaramicios, dar omogen care in sectiune trebuie sa arate cam asa: Punem aluatul intr-o folie alimentara si dam la frigider pentru cel putin 3 ore. Impartim aluatul in 6. Presaram masa de lucru cu faina si intindem o foaie de aluat rotunda . Punem foaia de aluat in forma de tarta unsa cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Asaza cartofii într-un singur strat, într-un vas rezistent la microunde. Seteaza cuptorul cu microunde la putere mare si lasa cartofii pâna când pot fi întepati usor cu furculita, timp de aproximativ 7-9 minute. Scoate cartofii si piseaza-i imediat în bol, folosind o spatula pentru piure. Toarna laptele peste cartofi, adauga cubuletele de unt si sare dupa gust. Pune iar cartofii la cuptor si încalzeste timp de un minut. Scoate bolul din cuptor si amesteca bine. Pune iar la cuptor,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Tapeteaza doua tavi întinse cu hârtie pentru copt. Bate bine ouale, într-un bol mediu. Cerne împreuna zaharul pudra, cacaua, scortisoara si sarea. Adauga-le în ouale batute si amesteca pâna când obtii o compozitie fina, timp de aproximativ un minut. Adauga extractul de vanilie si bucatile de ciocolata si amesteca pâna sunt comple încorporate. Compozitia va fi groasa si lipicioasa. Foloseste o lingura mare pentru a lua portii din aluat si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune câteva picaturi de ulei pe cateii de usturoi si înfasoara-i în folie de aluminiu. Pune bucatile de conopida, cartofi si ceapa, împreuna cu usturoiul înfasurat în folie pe o tava întinsa. Asezoneaza legumele cu ulei de masline, sare si piper. Baga tava cu legume la cuptor si lasa timp de 30 de minute, la 220 de grade Celsius. Dupa ce legumele s-au înmuiat, adauga-le într-o oala, împreuna cu supa de legume si cimbrul tocat. Scoate usturoiul din folia de aluminiu si adauga-l în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ciocolata topita care o data racita face aluatul usor manevrabil si in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Aceasta salata salata este facuta în general cu ulei de floarea soarelui în loc de cel de masline si nu se adauga agenti de îngrosare, cum ar fi pâinea sau cartofii. Tehnica utilizata pentru acest fel de mâncare este exact aceeasi ca si pentru maioneza. Icrele se spala cu apa rece si se pun într-un castron de marime medie. Aseaza castronul peste o oala cu apa fierbinte, dar ai grija ca acesta sa nu atinga apa. Cu o lingura de lemn, freaca icrele timp de 2-3 minute pâna când totul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o cana mare, amesteca faina, pudra de cacao, praful de copt, zaharul brun, zaharul tos si sarea. Adauga uleiul, laptele si esenta de vanilie, apoi amesteca bine, pentru a obtine o pasta fina. Adauga fulgii de ciocolata si amesteca cu grija. Pune cana în cuptorul cu microunde si lasa timp de doua minute, pâna când negresa s-a copt în interior, iar atunci când înfigi o scobitoare iese curata. Lasa la racit timp de cinci minute înainte de a mânca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... loc ferit de umiditate Eu fac de regula o data pe luna ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , se pun in vasul pentru socata( sau borcan), se pun lamaile ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
Ieri v-am aratat 2 idei de impachetat cadourile pentru Mos Nicolae, insa nu v-am explicat pe larg (evident pentru cine nu s-a prins din prima :P) cum am facut fundita din sarma aceea imbracata in material. 1. Rotiti sarma in jurul pungii si suprapuneti capetele. 2. Dintr-o parte a sarmei faceti o bucla 3. Faceti la fel si cu cealalta parte 4. Ridicati un capat si treceti-l peste bucle, aducandu-l din fata in spate 5. La fel procedati si cu celalat capat 6. Presati un pic cu degetele si...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Cel mai popular dressing francez pentru salata, vinegreta, isi trage numele de la unul dintre ingredientele sale, otetul ( vinaigre , in franceza), care, alaturi de ulei, formeaza baza vinegretei. In esenta, vinegreta reprezinta o emulsie care reuneste toate adaosurile care pot da gust unei salate: ulei, otet, sare, piper, ierburi. Vinegreta cu mustar este specifica bucatariei franceze, in special in Paris, unde e nelipsita de pe masa oricarui bistro sau restaurant, dar este la fel de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro