cum obtii sorici fraged
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, limba de vita cum se curata, cum se prepara carnea de capra, cum se curata melci, cum se face crema mascarpone, covrigi opariti cum se fac la campulung muscel
1. Se pune apa într-o cratita, se aduce la punctul de fierbere si se adauga 8 oua. Se fierb constant 6 minute. Se scurg si se racesc sub jet de apa rece. Se curata de coaja cu grija, pentru ca galbenusul este înca moale. Între timp, se amesteca laolalta carnea de la cârnati si ceapa. 2. Se întind foile de 500g de aluat suficient de mult astfel încât din fiecare sa se taie câte patru cercuri cu diametrul de 18cm. Se presara doua tavi de copt cu putina faina. 3. Cu mâna umeda, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: Se amesteca untul cu zaharul pudra apoi cu galbenusurile, faina, sarea, coaja de lamaie, iar la final laptele. Se omogenizeaza aluatul, se pune in folie alimentara si se da la frigider pentru 20-25 minute. Umplutura: Se bat usor ouale cu zaharul, coaja de lamaie si esenta de vanilie. Branza proaspata se amesteca bine cu smantana apoi cu ouale si grisul. Se omogenizeaza bine totul pana se obtine o crema de o consistenta fina si uniforma. Asamblarea: Se unge o tava cu ulei si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . - 1,5 kg oase de vitel, 700 g sorici de porc, 4 oua, 2 cepe, telina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... aluat fraged (frantuzesc), 4 linguri pasta de tomate, 1 lingura oregano, 6 linguri parmezan ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu zahar pudra. - Pentru aluatul fraged: 280 g faina, 180 g zahar, un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se încalzeste cuptorul în prealabil. Într-un bol se amesteva faina, praful de copt, sarea si zaharul. Adauga untul si amesteca-l putin cu mâna, dupa care adauga oul si laptele batut. Adauga stafidele la final, dupa care întinde aluatul cu sucitorul si taie rotite cu ajutorul unui pahar. Se asaza în tava tapetata cu hârtie de copt si se lasa la cuptor aproximativ 20-25 de minute, pâna când se rumenesc deasupra
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune intr-un castron uleiul de masline, otetul, usturoiul, sarea, zaharul si piperul. Amesteca bine. Inveleste fiecare felie de pepene in cate o felie de prosciutto, apoi aseaza-le peste frunzele de salata. Ai grija ca salata sa fie bine spalata si bine uscata. Stropeste totul cu dressingul pregatit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Dupa ce ai pus faina într-un bol mare de sticla, se face în mijloc un loc în care sa pui apa calda si drojdia pe care sa o lasi 15 minute. 2. Apoi se amesteca toate ingredientele, se framânta bine aluatul si se acopera cu un prosop/folie alimentara, lasându-se la dospit într-un loc cald, timp de o ora. 3. Dupa ce aluatul si-a dublat cantitatea se scoate pe un blat de lemn tapetat cu faina, se da forma dorita pâinii în functie de tava pe care ai ales-o pentru copt. Se tapeteaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Frunzele de vita se oparesc, apoi se scot pe un platou. Orezul se opareste , apoi se spala bine si se pune intr-un bol. Ceapa se taie marunt si se pune intr-o tigaie antiaderenta cu uleiul de masline si se prajeste putin pana ia culoare aurie. Se adauga orezul si se mai lasa 2-3 minute, doar sa fie patruns de aroma uleiului de masline. Rosia, frunzele de menta si de patrunjel se taie marunt si se adauga la orez. Se adauga condimentele mixte, o lingurita de sare, o nucsoara rasa si o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-o tava... la cuptor... foarte frageda si aromata... N-am mai avut ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... de curte insa a iesit foarte frageda si gustoasa. Neasteptat de buna ... adevarat rasfat culinar , rata a fost frageda si aromata, completata cu desavarsire ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , cu mirosul fantastic, cu carnea frageda... Gata cu vorba, haideti la ... aveti urmatoarele : - una bucata pui fraged si, obligatoriu, proaspat - sare de ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... sfarsit adaugi apa. Framanti pana obtii un aluat elastic. Acoperi aluatul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Varianta I : minunate, fragede, se topesc in gura doar ca aluatul se ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... . Insa mielul este atat de fraged incat carnea i se desprinde de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trebuie sa fie patruns si fraged. Cand s-au fiert si legumele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toata lumea. Fursecurile noastre sunt fragede, pline de arome si zic ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... (falcile, urechile si limba) 1 kg sorici de porc 2 kg carne de ... curatat sare Preparare: Capul si soriciul se parlesc bine. Alegeti carnea ... potrivite impreuna cu ficatul si soriciul. Amestecati, gustati si sarati. Luati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , carnatul felii si baconul, fara soric, bucatele. Se pune o tigaie wok ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ci numai cea congelata. E mai frageda, mai crocanta, boabele sunt mai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com