culoarea rosie este in moda pt anul 2015
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
ce este silitra unde se gaseste, recete de salate pentru anul nou, silitra ce este, care este osul amar de la crap, sfecla rosie cu hrean pentru iarna, sfecla rosie, salata de sfecla rosie cu menta, varza rosie la borcan, sfecla rosie la borcan, conopida si varza rosie in otet
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul în care se pun la calit ceapa, usturoiul, ghimbirul, chimenul si curry. Apoi se adauga ardeiul si morcovul care se amesteca si se lasa la calit câteva minute. Înainte de a pune apa, lasa la calit si lintea rosie împreuna cu celelalte ingrediente. Se acopera toate legumele cu apa si se lasa la fierrt maxim 30 de minute sau pâna ce lintea este fiarta. Se mixeaza în blender si se consuma cu smântâna, crutoane si patrunjel tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie rosiile pe jumate, se curata si se umplu cu o compozitie formata din orez fiert si ton in suc propriu. Se servesc reci, cu salata creata si smantana!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tocam sunca marunt si o punem pe foc. Lasam aprox 5-6 min sa se rumeneasca putin. Turnam peste sunca sucul de rosii si sosul de chili, adaugam apoi usturoiul tocat marunt, verdeturile taiate marunt si lasam la fiert la foc mic timp de aprox 20-25 min. Adaugam sare si piper dupa gust. Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem scurt printr-un jet de apa rece si le turnam peste sos. Amestecam bine sosul cu pastele, luam de pe foc si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ceapa taiata marunt, bucatile de rosii taiate cubulete, o ceasca de apa ... deasupra se pune sosul de rosii.Se amesteca cat sunt fierbinti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sfecla poti sa o folosesti cruda sau sa o fierbi putin în coaja. Apoi se amesteca cu restul ingredientelor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Toarba sosul si pasta de rosii si jumatate din patrunjelul tocat ... se ridica deasupra sosului de rosii, poti sa opresti focul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga uleiul si sucul de rosii facut in casa se mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vânata se taie rondele si se coace fie în cuptor, fie pe o tigaie grill. Se amesteca apoi cu rondele de rosie, bucati de brânza feta, nucile si usturoiul pisat. Se asezoneaza cu ulei, otet balsamic, sare, piper si fulgi de ardei iute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se fierbe în apa 100 g de orez; se scurge bine si se amesteca cu doua linguri de maioneza pregatita cu mustar si cu doi ardei copti, taiati marunt. Se umplu rosiile, se asaza pe farfurie, cu salata verde sau cu frunze de patrunjel împrejur.
Reţetă de pe retete.eva.ro
In oala in care vom pregati supica incingem uleiul si vom cali putin ceapa taiata rondele si usturoiul strivit dupa care adaugam rosiile taiate cuburi,cand s-au inmuiat putin adaugam zaharul,vegeta si piperul impreuna cu apa si fierbem 20 minute.Dupa acest timp mixam continutul adaugam in boluri ornam cu busuioc,smantanica si pregatim crutoanele. O supica delicioasa. Pofta mare!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pastele fierte si sosul de rosii. Când obtii un amestec uniform ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... încalzeste cuptorul. Se taie fiecare rosie pe din doua, iar fiecare ... sare si piper pe fiecare rosie taiata. Pune într-o tigaie margarina ... , adaug-o proportionat în fiecare jumatate de rosie. Ideal ar fi ca umplutura ... apoi, presara pe deasupra patrunjel. Rosiile astfel decorate trebuie tinute la ... , timp de 8 minute, pâna când rosiile sunt moi, iar partea de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tigaia de prajit; se oparesc rosiile pentru a indeparta pielita mai usor ... ; cand ceapa e aurie, se adauga rosiile si se amesteca din cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se caleste ceapa si usturoiul taiate fin impreuna cu copanelele de curcan in ulei de masline.Peste care se pune supa de pui si se lasa la fiert.Dupa ce au fiert se adauga rosiile chery si caperele si se lasa la foc mic pana cand rosiile se moaie si se formeaza un sos.Se condimenteaza si si poate servi ca atare sau cu garnitura de legume. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... SPALA SE TAIE CAPACELUL FIECAREI ROSII SE FACE CU UN CUTIT ... SI O LINGURITA SE SCOATE MIEZUL ROSIEI SE DA CU PIPER SI ... MAI TARE SE UMPLE FIECARE ROSIE CU OMLETA SI SE RADE ... SINT DELICIOASE SA MANINCA CU ROSILE UMPLUTE TIGAIA DELIMANO ESTE FOARTE ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele si gogosarii se coc pe o plita incinsa, se curata de coaja, se spala si se toaca marunt. Ceapa se curata de coaja , se spala se toaca marunt si se caleste in ulei. Rosiile chery se spala se toaca si se adauga peste ceapa calita. Adaugam gogosarii, la urma vinetele,se calesc impreuna inca 10 minute, punem praful de piper si saram dupa gust. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ntr-un vas amesteca rosiile taiate, usturoiul si verdeturile împreuna cu ... sunt gata! Presara peste ele amestecul de rosii lasat la frigider ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Poza 1) - 1 piept de pui - o varza rosie mica - o ceapa - 300g ciuperci - un ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com