Cauta in 20.697 retete
... SI SE RADE O FIELIE DE CASCAVAL SE PUNE PESTE OMLETA SE ... PUI SE RADE 2 FELI DE CASCAVAL PRIN RAZATOAREA MICA APOI SE ... PRIN OU APOI PRIN PRIN CASCAVAL RAS SE INCINGE TIGAIA DELIMANO ... ULEI INCINS SE PUNE DEASUPRA CASCAVAL RAS SINT DELICIOASE SA MANINCA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... untul in faina Se adauga cascavalul ras peste ingredientele din castron ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparat, amestecind bine. Se serveste dupa ce s-a presarat deasupra cascavalul ras ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie parizerul cubulete si cascavalul se rade prin razatoarea mare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se toaca marunt ceapa, ardeiul, sunca si patrunjelul. Se bat ouale, se adauga legumele, sunca, branza topita taiata cubulete si faina, apoi se toarna in forme pentru briose.Se lasa la cuptor pentru 20-25 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se prajesc putin. Telemeaua si cascavalul se rad pe o razatoare mica ... pune un strat subtire de cascaval ras. Se adauga deasupra înca ... si apoi telemea, cârnaciori, bacon, cascaval, exact în aceeasi ordine. Se baga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 buc. morcovi, 2 buc. gulii, 4 buc. cartofi, 2 buc. castraveti murati, 100 gr. sunca, 2 lingurite pasta de peste, 5 linguri ulei, 3 linguri otet, patrunjel tocat, marar tocat, sare, piper Mod de preparare: Se fierb legumele. Cind sunt gata, se taie in cuburi mici si se adauga sunca si castraveciorii taiati bucatele. Totul se pune intr-o salatiera. Deasupra se toarna sosul preparat astfel: pasta de peste se freaca, adaugand cite putin uleiul si otetul, la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. cascaval, 1/2 kg cartofi, 1 ou, 1 ceasca de ulei, 3 linguri de faina, sare Mod de preparare: Se spala cartofii cu peria, se pun la fiert in apa rece si cand sunt gata se scot si se curata cand sunt calzi. Se sfarma cu furculita, se adauga cascavalul ras si oul crud, se sareaza si se pipereaza amestecul usor. Se fac crochete care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. cascaval, 2 oua, 3 linguri pesmet, 3 linguri grasime, 2 linguri faina Mod de preparare: Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou si pesmet si se prajeste in grasime bine incinsa Mod de servire Se serveste fierbinte
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O franzela, unt, sardele sau pasta de sardele, cascaval, masline, gogosari, galbenus de ou tare. Mod de preparare: Se ung feliile de franzela cu unt simplu sau cu unt condimentat, preparat cu sardelele sau pasta de sardele. Deasupra, se rade cascaval prin razatoarea cu gauri mici. Se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze din gogosari rosii. Feliile de franzela se mai pot unge si cu branza Bucegi, care are gust picant, frecata in parti egale...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3 linguri faina, 5 oua, 200 gr sunca, sare, pesmet Mod de preparare ... amesteca, se sareaza, se pune sunca taiata marunt, apoi albusurile batute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... felii piine, 8 felii telemea, 4 felii sunca, 2 linguri unt netopit, 2 linguri telemea ... o felie de telemea, una de sunca si din nou una de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. sunca sau parizer, 4 buc. cartofi mari, 200 gr. mazare ... pentru a se umple rulourile de sunca sau de parizer. Se iau feliile de sunca sau de parizer taiate subtiri, se pune deasupra ... la epuizarea intregii cantitati de sunca sau parizer. Dupa ce totul ... tirziu a doua zi, deoarece maioneza, sunca si parizerul se altereaza foarte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, 1 pahar lapte, 100 gr. cascaval, sare, 2 buc. morcov, 1 buc. pastirnac ... adauga restul de unt si cascavalul ras sau branza pe deasupra ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
brocoli (dupa preferinta), 1 ceapa, sunca afumata, ulei, vegeta, maioneza, smantana Mod ... . Dimineata se pregateste. Se taie sunca afumata (e buna si neafumata) in ... in tava cand se prajeste sunca), se amesteca tot si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 l zeama de carne sau zarzavat, 200g cascaval, 9-10 felii de franzela, 75g unt, sare Mod de preparare: Se pun in oala 25 g unt, apoi un rind de cascaval ras, unul de felii subtiri de piine veche, pana se termina materialul. Pe ultimul strat de branza se pun 25 g unt. Se toarna
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 oua, 100 gr. sunca, 200 gr. ciuperci mici, putin unt, sare, piper, verdeata tocata Mod de preparare: Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sunt gata se curata. Sunca se taie cubulete, iar ciupercile spalate se taie felii si se rumenesc putin in unt. Cind sunt gata se condimenteaza, se pun peste oua, impreuna cu sunca si se presara cu verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca ... cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga ... adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se ... se pune si restul de cascaval. Se ruleaza cu ajutorul prosopului ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
12 felii franzela, 6 felii sunca, 100 gr. unt, sare Mod de ... pune pe deasupra o felie de sunca exact cat felia de franzela ... orneaza cu unt frecat spuma. Sunca se mai poate face si ... inainte de a fi servite, deoarece sunca se decoloreaza foarte repede in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. cartofi potriviti, 150 gr. cascaval ras, 50 gr. unt Mod de preparare: Se curata cartofii, se spala si se sterg cu o cirpa curata. Se taie in doua, se scobesc in mijloc si se umplu cu cascavalul ras. Se pune peste fiecare jumatate de cartof cite un capacel subtire din miezul scos din cartof. Se aseaza intr-o tava, se stropesc cu unt si se coc la cuptor, la foc potrivit, pana se inmoaie cartofii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com