Cauta in 20.692 retete
... gr. nuci macinate, 200 ml frisca, 1 lingurita zahar Mod de preparare ... si se rastoarna. Se bate frisca si se adauga zaharul. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1-2 lingurite zahar Mod de preparare: Limba foarte bine spalata, se fierbe ... , se pune bulionul, sarea si limba si se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 plic zahar vanilat, 200 gr. frisca, sare Mod de preparare: Din ... cuptor 10 minute. Mod de servire Se servesc garnisite cu frisca
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 150 gr. ciuperci taiate, 1 cutie frisca 200 gr. (care se poate ... care o lasa ciupercile. Se adauga frisca, sare, piper, nucsoara se fierbe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o lingura nuci pralinate, 2 linguri lapte, frisca Mod de preparare: Se pun ... servire Se serveste in cupe sau in cesti, garnisita cu frisca
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. limba mijlocie, 30 gr. margarina, 1 pahar vin alb, o capatina usturoi, o lingurita faina, verdeata Mod de preparare: Se fierbe limba inabusit, cu putina apa, aproximativ 2 ore la foc redus. Se scurge bine de apa si se pune intr-o cratita cu putina margarina. Se adauga usturoiul, vinul, verdeata. Se lasa sa fiarba incet inca o ora. Se paseaza sucul si se leaga cu faina.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. piersici, 2 mere, 2 pere, 250 gr. struguri, 2 linguri cirese amare, 1 pepene galben mic, 250 gr. zahar pudra, 1 paharel rom, 250 gr. frisca Mod de preparare: Pepenele, merele si perele se curata de coaja, se scot simburii sau semintele, se taie felii sau cuburi mici si se amesteca cu ciresele fara simburi si boabele de struguri. Se presara cu zahar, se stropesc cu rom si se pun la rece pentru 1-2 ore Mod de servire Se serveste in cupe decorate cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tort de alune cu frisca si cafea 150 g alune, 150 g zahar ... g pentru uns forma), 1 ou, 1/2 kg frisca, 1/2 ceasca esenta de cafea naturala ... o crema preparata in felul urmator: frisca batuta se amesteca cu esenta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. biscuiti, 200 gr. margarina, 150 gr. zahar, 500 ml apa, un plic frisca Mod de preparare: Biscuitii se sfarima,intr-un castron, peste care se toarna un sirop nu prea fierbinte, preparat din apa si 3linguri de zahar. Restul de zahar se freaca cu margarina, care se va incorpora cu biscuitii inmuiati, se amesteca bine, dupa care se asaza pe un platou. Se da o forma peste care se toarnafrisca. Se orneaza dupa preferinta.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg limba, 6 castraveciori murati, 1 lingura faina, 1/2 lingura mustar, 1/2 lingurita zahar pudra ... g ulei, sare Mod de preparare: Limba foarte bine spalata, se fierbe ... . Din zeama in care a fiert limba se poate prepara o supa. Cind este gata limba de fiert, se curata de pielita si se ... cu zeama in care a fiert limba. Se asaza in cratita feliile de limba, deasupra castraveciorii...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. capsuni, 500 gr. zahar, 500 gr. frisca Mod de preparare: Se spala capsunile, se scot coditele. Se dau capsunile prin sita. Zeama obtinuta se amesteca cu zahar si se pune la foc mic sa se topeasca zaharul, dar nu sa fiarba. Se da deoparte, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu frisca. Mod de servire Se serveste in cupe. Se orneaza cu frisca si cu capsuni (eventual cu frunzulite proaspete de menta).
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... limba mare de vita, 2 oua, sare, piper, 1 felie piine muiata in ... Mod de preparare: Se spala limba bine in mai multe ape ... . Cu un cutit se desface limba in lungime in doua, se ... verdeata tocata marunt. Se umple limba si se leaga cu ata ... din zeama in care a fiert limba. Se tine astfel sa fiarba ... de zeama in care a fiert limba, se adauga apoi 3 linguri de ... gros, care...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg lapte, 400 gr. zahar, 3 cescute cafea concentrata si strecurata, 300 gr. frisca, vanilie Mod de preparare: Se fierbe laptele cu putina vanilie (baton). Se ia de pe foc si se amesteca cu zaharul si cafeaua. Cind s-a racit bine, se adauga frisca si se pune la inghetat Mod de servire Se serveste cu putina frisca batuta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 g faina, 450 g miez de nuca, 150 g zahar, 4 oua, 500 ml lapte, un plic zahar vanilat, 300 ml frisca Mod de preparare: Din faina, oua, sare, zahar vanilat si lapte se prepara aluatul de clatite. Se coc clatite la foc potrivit. Miezul de nuca macinat se amesteca cu zaharul si se umplu clatitele care se ruleaza. Se pun la cuptor si se servesc cu frisca si cite o boaba de visina deasupra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... smantana, un plic intaritor pentru frisca. Mod de preparare: Se bat ... compozitia de ness. Se bate frisca cu inatritorul si se incorporeaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tos, 4 lingurite rom, 400 gr. frisca, 100 gr. alune sau nuci ... peste banane, se acopera cu frisca batuta, proaspata, iar deasupra se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... limba de vaca, 2 morcovi, o telina, 3 cepe, 300 g castraveti acri, 3 oua, o lingura ... Mod de preparare: Se fierbe limba impreuna cu telina, morcovii, doua ... si smantana. Se amesteca cu bucatile de limba si se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... laptele proaspat, dulce, prin centrifugare. Frisca se poate pastra in frigider ... schimbe proprietatile, cind se dezgheata. Frisca se considera bine batuta daca ... ondulate. Pentru a-si mentine forma, frisca se combina cu gelatina. Gelatina ... granule pentru 100 ml lichid (frisca, inclusiv alt lichid, care intra ... mincat. Gelatina in contact cu frisca rece se intareste imediat sub ... repara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata limba de resturi si se fierbe 15-20 de ... cu putin zahar, se adauga limba taiata felii si se mai ... cu orez inabusit. - 3 bucati de limba de vitel sau de porc sau 1 limba mai mica de vita, sare. Pentru sos: 30 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
200 gr. limba fiarta, 1 cescuta orez, 3 cescute supa limpede de zarzavat ... gros ca o smantana. Se amesteca limba taiata in cuburi cu sosul ... pe farfurie; deasupra se toarna limba cu sos. Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com