Cauta in 16.330 retete
... Preparatele si restaurantele cu specific spaniol au poposit foarte recent si ... ni le ofera faimoasa bucatarie spaniola. Daca esti curioasa sa incerci ... le prepari cu succes. Bucataria spaniolilor este plina de contraste: simpla ... foarte multe dintre retetele bucatariei spaniole, ingrediente precum sunca, fructele de ... paprika). Din acest motiv, mancarea spaniola este excelenta, mai ales in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 lingurita vanilie Glazura de frisca: 1 si 1/2 cana frisca 2 linguri zahar Garnitura ... cel putin 8 ore. Glazura de frisca Intr-un vas lasat la racit se amesteca frisca cu zaharul pana devine ocompozitie vascoasa. Depune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se topeste ciocolata in lapte fiert si se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna cite putin ciocolata topita in lapte. Se ingroasa compozitia pe baia de apa pina se imbraca lingura Se raceste, apoi se adauga frisca si se pune la inghetat. - 1 l lapte, 4 galbenusuri, 300 g zahar, 100 g ciocolata, 1 l frisca batuta. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala capsunile, se scot coditele. Se dau capsunile prin sita. Zeama obtinuta se amesteca cu zahar si se pune la foc mic sa se topeasca zaharul, dar nu sa fiarba. Se da deoparte, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu frisca. Se serveste in cupe. Se orneaza cu frisca si cu capsuni (eventual cu frunzulite proaspete de menta). - 1 kg capsuni, 500 g zahar, 500 g frisca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala limba in citeva ape, se rade cu cutitul si ... de la virf spre radacina limbii. Se taie felii de grosimea ... cu zeama in care a fiert limba, apoi se pun smintina si feliile de limba. Se lasa sa fiarba la foc mic timp ... sa mai dea 1-2 clocote Se serveste fierbinte. - 1 limba de vaca sau 3-4 limbi de porc (cca 1kg), zarzavat de supa, 1 pahar smintina, 1 lingura ... din zeama in...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , alfel se sfarima). Se bate frisca tare si se pune pe ... mare de biscuiti, o cutie de frisca lichida, un sfert de pachet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Limba se tine in apa rece 1-2 ore inainte de a se incepe ... unui cutit, incepind din virful limbii. Se pune din nou la ... se lasa sa fiarba. Cind limba este fiarta se scoate si ... in apa calda. Feliile de limba se asaza in sos odata ... servit cu felii de lamiie. - 1 limba mai mare, 300 g masline, 7-8 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Un tort simplu pentru noi acasa,decorat cu frisca si cateva floricele.A avut blat alb si mousse de portocale.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
In popor se zice o vorba , ca "limba soacrei este lunga si iute ". Sub aceasta denumire a aparut de foarte multi ani in urma o mancare iute si gustoasa , care se serveste cu tochitura din carne de porc, slanina sarata sau afumata pe timp de iarna. Voi descrie o reteta de vanata prajita si marinata in adjica de ardei dulci, iuti si usturoi , care se poate conserva pentru timpurile racoroase.Ea ajuta foarte mult la digestie si la topirea grasimei in timpul mancarii. Citeste...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... rece. Se poate face cu limba de porc sau de vita ... masline si pui cu masline. -limbi de porc proaspete -masline kalamata ... -o oala cu apa clocotind oparim limbile care in prealabil au stat ... morcov si un pastarnac. Pregatim limbile pentru fiert curatandu-le de ... foc morcovul, ceapa, postarnacul si limbile oparite si curatate de grasimi ... fiert se rezerva pentru sos....
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se curata bine limbile si se lasa putin in apa rece ... da in clocot se introduc limbile si se lasa aproximativ 20 ... din coaja acesteia. Se scot limbile, se taie felii mai micute ... , ornate cu felii de lamaie. - 2-3 limbi de vitel, 1 lamaie, 1 lingura faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de nutela, un strat de frisca si apoi asezam un strat ... blat si se orneaza cu frisca, fructe si ciocolata rasa. - 1 blat ... ; 1 cutie compot de ananas; 400 g frisca; ciocolata de menaj pentru ornare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe bine limba si se curata de stratul superior necomestibil ... gr. mazare conservata, 200 gr. limba de vaca, 2-3 castraveti lungi, masline ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste banane, se acopera cu frisca batuta, proaspata, iar deasupra se ... zahar tos, 4 lingurite rom, 400 g frisca, 100 g alune sau nuci proaspat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ca-mi mai ramasese niste frisca pe care nu puteam sa ... la D. Oetker o cescuta de lapte frisca si cacao pentru ornat Ouale ... gratar. Apoi l-am uns cu frisca si am presarat niste cacao ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... tortul, apoi il decorezi cu frisca batuta, ciocolata rasa si migdale. Decoreaza tortul cu frisca dupa ce glazura s-a racit si s-a intarit, pentru ... apa, 30 g unt, 300 ml frisca, 50 g migdale. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca, adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste in cupe imediat. - 500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se trec prin sita capsunile si se fierb cu zaharul. Cand s-au racit, se amesteca cu frisca si se dau la frigider. - 1 kg capsuni, 350 g zahar, 1/2 kg frisca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Fierbe cartoful în coaja timp de aproximativ 20 de minute, pâna când devine moale si îl poti întepa cu furculita. Scoate-l din apa, curata-l de coaja si taie-l în felii subtiri. Încinge uleiul de masline într-o craticioara care poate fi pusa la cuptor. Adauga ceapa si feliile de dovlecel. Asezoneaza cu sare si piper si soteaza timp de 4 minute sau pâna când se înmoaie putin. Adauga si feliile de cartofi si caleste toate legumele...
Reţetă de pe retete.eva.ro