Cauta in 21.294 retete
Se pune la fiert soriciul, capatâna si piciorul de porc. Când sunt aproape gata se adauga si carnea si se lasa pâna se fierb bine si zeama devine gelatinoasa. Apoi se pune usturoiul pisat si sare dupa gust. Se scoate carnea în vase, distribuita în mod egal, având grija sa nu ramâna oase. Se mai pot adauga si legume fierte (morcovi, frunze de telina etc) dupa preferinte. Se strecoara zeama ramasa si se toarna peste carnea asezata în vase, minim cât sa o acopere. Se lasa la racit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aici au deasupra celebrele ochiuri romanesti (asa le zicem noi, altii ... polonic. Am obtinut astfel ochiurile romanesti de pus peste crema canapelelor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... e luni atunci e, evident, Lunea - Gateste Romaneste! Incet-incet, cu pasi agale ... frumos si anume Lunea gateste romaneste , la initiativa lui Alice . Am ... dulceata de visine , un desert traditional romanesc cu o istorie veche si ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... Intra in ,,Povestile bucatariei romanesti"! Jurnalul National iti aduce 7 carti, 7 provocari ... al doilea din ,,Povestile bucatariei romanesti". O editie completa, reasezata in pagina ... defileul Dunarii, in Banat. Retetelor traditionale si comentariilor antropologice culinare despre ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
Respectand cu strictete stravechea reteta a covrigilor de Buzau si adaugand cu ... ingrediente si mirodenii, s-au nascut Covrigii de Buzau Boromir . Si pentru ... conservanti sau potentiatori de aroma! Covrigii de Buzau Boromir pot fi ... iute, ceapa, rozmarin ; -250 gr : covrigi de Buzau simpli si cu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... volumul patru din ,,Povestile bucatariei romanesti". O editie completa, reasezata in pagina ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... parte din proiectul Lunea - Gateste Romaneste! si te mai asteptam pe ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... . Oricand vei auzi vorbindu-se romaneste, vei intoarce capul, oricand vei ... , dar o supa cu taitei, sarmale romanesti sau o saramura de pui cu ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Sângele proaspat de porc se pune într-o cratita si se acopera cu apa rece. Dupa ce s-a închegat, se adauga putina sare si se lasa la fiert câteva minute. Apoi se scoate cu o paleta si se pune la racit. Într-o cratita mare se fierb timp de 2 ore soriciul si carnea de porc, împreuna cu 2 linguri de sare si foile de dafin. Dupa ce s-au racit se dau prin masina de tocat împreuna cu sângele fiert. Orezul de pune la fiert la foc mic timp de 10 minute, dupa care se scurge de apa. Ceapa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Napul, desi definitoriu pentru reteta traditionala, poate fi inlocuit cu alte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... doresc sa isi faca bunatatile traditionale de Craciun in casa, fie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... 5 al revistei ) de a transforma banalul covrig in ceva mai mult si mai bun. Asa a aparut covrigul cu cascaval la capac. O reconsiderare a unei ... preparare: 20 de minute Ingrediente: 2 covrigi 80 grame cascaval afumat 1 galbenus ... . Amestecati galbenusul cu laptele. Inmuiati covrigii in lapte 3-4 minute. Incingeti intr ... teflonata, cu capac, uleiul. Scurgeti covrigul si puneti-l in tigaie....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Si daca e luni e Lunea - Gateste Romaneste! Multumesc tuturor celor care s-au ... ea a facut doua delicatese culinare romanesti. O delicioasa Fasole cu carnati, cum ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... dintre cele mai indestulate ciorbe romanesti, dreasa cu smantana si acrita ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mi-a placut azi sa fac covrigi, dar data viitoare voi face chifle, apoi paine, apoi iar covrigi, iar chifle ..... stiu sigur ca ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... te conving sa faci prajituri traditionale, dupa retete vechi, simple, dar ... ca, desi cozonacii sunt deliciosi, traditionali si nu trebuie sa lipseasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , Boromir pregateste o editie speciala  Pasca traditionala cu branza dulce si stafide ... cozonaci, si Pasca Boromir , cu traditionala umplutura de branza dulce si ... aceasta pasca un produs unic traditional. Pasca cu branza dulce si ... elegant, respectand forma rotunda a produsului traditional si urmareste linia gamei, fiind ... moderne, dar care pastreaza caracterul traditional al procesului,...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... luni e musai necesar a se gati romaneste si avem o diva in bucatarie ... Cristina pentru ca ni te-ai alaturat in Lunea gateste Romaneste ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... ! mamiiii, vreau Tedy, mamiiiii vreau covrigi!!! Plus ca asta micu' la ... cu sticla, c-o sparg! -Mamiii, vreau covrigii de Buzau de la Boromir ... -doi, astfel ca punga cu covrigi a ajuns intreaga acasa, pentru ca ... , inima mea e mare cat un covrig sau e cat o steluta de mica ... , mi-e foame, toata punga de covrigi e a mea! Pai, cum, si lui ... planga tati? Trebuie sa imparti...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... albinutza Astazi la "Lunea Gateste Romaneste!" il avem invitat pe singurul ... si pregatita pentru " Lunea- gateste romaneste! " trebsoara lansata de Alice , careia ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com